FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A ko je uopšte skontao da smo duzni???
Mi nemamo dug a negativno poslovanje je nesto drugo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kreze krezave, pa ti pogađaj.bordobijeli je napisao/la:A ko je uopšte skontao da smo duzni???
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nista dok ne bude minus i plus pjesma 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Meni ovo nikako ne miriše, dug samo raste iz godine u godinu.
Bojim se da će doći vrijeme kada će investitori reći ne.
Puno bolji model bi bio da smo mi navijači učestvovali u ozdravljenju kluba.
Tada bi se mi pitali oko svega u klubu.
Ne bi mogao doći levat iz King Konga - kae evo mojih 40 milijuna, kurko.
Dovodili bi trenere, igrače, igračice (svi osim @nobela)
Smjenjivali bi skupštine, odbore, direktore sve u p.m. kako nam se digne.
Na žalost to je sada nemoguće.
Neko je već napisao gore, "prodali smo se" - sa ogorčenjem i drhtavom rukom moram napisati da je to istina.
Naš klub je spao na to da ga vode tamo neki milijarderi.
Nema nam spasa.
Svi na prosvjede.
Neko je već napisao gore, "prodali smo se" - sa ogorčenjem i drhtavom rukom moram napisati da je to istina.
Nema nam spasa.
Svi na prosvjede.
-
belosevic28
- Kontakt:
Pa nisu salko kartoteka petrovicobiteljskicovjek je napisao/la:Meni ovo nikako ne miriše, dug samo raste iz godine u godinu.
Nema nam spasa.
Svi na prosvjede.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Vanja8 je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti kad se krezavi mitomani pale i hvataju za slamčicu, a samo ispadaju još jadniji i komičniji. Prelijepo za vidjeti, doći s posla, kafica, kolač, prelistati forum i nasmijati se fino.
Ovo je samo početak jedne velike priče, a tek će biti pucanja čireva i čupanja kose. Ali, samo lagano, uživajmo drugovi.![]()
![]()
![]()
Upravo tako...
TEK PREDSTOJI PADANJE U TRANS I TO VRLO BRZO...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
obiteljskicovjek je napisao/la:Meni ovo nikako ne miriše, dug samo raste iz godine u godinu.
Nema nam spasa.
Svi na prosvjede.
Koji brate navijaci? Pa imali smo priliku skupjali smo to pa sta bi? Kad nemas na stadionu 2 hiljade ljudi a da skupljamo uloge. A nema te sta brinuti, nema ovo nikakve veze sa dugom mi nemamo dugova nikakvih kakovto ne konta raja i onaj novinar sto je neki tekst o nekim dugovima milionima pisao. Ne moze se drugacije sa parama orikazivat jer nema zakona o sportu i jos uvijek smo udruzenje gradjana. Ovo je jedina mogucnost prikazivanja nivca u klubu. Pokazatelj vrijednosti u kapitalu ce biti nasa vrijednost koja je 19 miliona km. A kad nas je Tan prodao vratili smo ovih 19 miliona sad smo na pozitivnoj nuli kod Nama. U 2019 toj ce se prikazati druga cifra ovisno u ulazu novca koji ce se brisati kroz pozajmice donese se odluka da gazda brise i on potpise i to je to.. Nemoj brate strumfovske ideloogije jer klub ne moze funkcionisat bez novca pog u Bosni gdje nema sponzora nit ista a pare cijene plate sve vece.. zato ce oni sto traze takvo vodjenje kluba bez invenstitora kuburiti u donjem dijelu tabele.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Rule moj dobri, zezam se ja.Rule_hz je napisao/la:obiteljskicovjek je napisao/la:Meni ovo nikako ne miriše, dug samo raste iz godine u godinu.
Nema nam spasa.
Svi na prosvjede.
Koji brate navijaci? Pa imali smo priliku skupjali smo to pa sta bi? Kad nemas na stadionu 2 hiljade ljudi a da skupljamo uloge. A nema te sta brinuti, nema ovo nikakve veze sa dugom mi nemamo dugova nikakvih kakovto ne konta raja i onaj novinar sto je neki tekst o nekim dugovima milionima pisao. Ne moze se drugacije sa parama orikazivat jer nema zakona o sportu i jos uvijek smo udruzenje gradjana. Ovo je jedina mogucnost prikazivanja nivca u klubu. Pokazatelj vrijednosti u kapitalu ce biti nasa vrijednost koja je 19 miliona km. A kad nas je Tan prodao vratili smo ovih 19 miliona sad smo na pozitivnoj nuli kod Nama. U 2019 toj ce se prikazati druga cifra ovisno u ulazu novca koji ce se brisati kroz pozajmice donese se odluka da gazda brise i on potpise i to je to.. Nemoj brate strumfovske ideloogije jer klub ne moze funkcionisat bez novca pog u Bosni gdje nema sponzora nit ista a pare cijene plate sve vece.. zato ce oni sto traze takvo vodjenje kluba bez invenstitora kuburiti u donjem dijelu tabele.
Možda nisi do kraja pročitao post.
Ono sa @nobel-om je najjače.
Hahaha halali brate skontah do kraja jbg:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Onjo onjo s nobelom je najjače hnjo hnjo.. Kakav klaun, jel te naučio beli poslati pp? Kmetu maleni.
Al' se upali Rule, polako..
-
belosevic28
- Kontakt:
Adnan Aganovic HRV 31 AMF AEL Limasol
Benjamin Akoto GAN 28 CMF Doxa
Franco Flores ARG 26 CB Alki O.
Dusko Trajcevski MAK 28 DMF Alki O.
Farshad Noor AFG/NTH 24 CMF Nea S.
Ako se nece dovoditi neka mega pojacanja, eo par iskusnih a dostupnih i kvalitetnih igraca. Svi su proteklu sezonu proveli u 1. ligi Kipra i svi su slobodni na kraju ove sezone.
Ako se nece dovoditi neka mega pojacanja, eo par iskusnih a dostupnih i kvalitetnih igraca. Svi su proteklu sezonu proveli u 1. ligi Kipra i svi su slobodni na kraju ove sezone.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ovdje ce rat ispasti medju ovim "Menagerima"...belosevic28 je napisao/la:Adnan Aganovic HRV 31 AMF AEL Limasol
Svi tale neke polovnjake iz Županijskih podliga i Afganistana...
Šteta sto je Emčo SD,pa ne ferma,ali da nije pojedinci bi milione zgrnuli...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da ne bi mene i mojih konekcija zimus, qurac bi vi gledali Lazaru na stoperu. Uživali bi u performansama munjevitog Dupovca.
:shisha:
Boga mi ovaj iz Afganistan ,opasan igrac...AlfredNobel je napisao/la:Da ne bi mene i mojih konekcija zimus, qurac bi vi gledali Lazaru na stoperu. Uživali bi u performansama munjevitog Dupovca.:shisha:
Mogao bi tebe Beli istisnusti...
- ElCartel11
- Kontakt:
Kadje Pupovac igro mismo bili jedanes bodeva ispred :marlboro:AlfredNobel je napisao/la:Da ne bi mene i mojih konekcija zimus, qurac bi vi gledali Lazaru na stoperu. Uživali bi u performansama munjevitog Dupovca.:shisha:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Agencija je prodisala od kad te beli nogiro.AlfredNobel je napisao/la:Onjo onjo s nobelom je najjače hnjo hnjo.. Kakav klaun, jel te naučio beli poslati pp? Kmetu maleni.
Završio sam mu bruku igrača.
Ti ni klupu Mošćanice nemožeš pojačati sa svojim pulenima
Gdje ih lageruješ?
Da su nam dvojica poput njega na drzavnom nivou.miky_hz je napisao/la:
Predstavnici kompanije Turkish Airlines u Bosni i Hercegovini i predstavnici Fudbalskog kluba Sarajevo, predsjednik Upravnog odbora Senad Jahić i koordinator sportskog segmenta, Emir Hadžić, upriličili su zajednički iftar tokom kojeg su razgovarali o dosadašnjoj saradnji i podršci ove kompanije kao generalnog sponzora kluba.
Predstavnici Turskish Airlinesa iskazali su zadovoljstvo usljed okončanja historijske sezone za bordo tim, te iskazali interes da i u narednom periodu aktivno učestvuju učestvuju u doprinosu radu kluba.
Turkish Airlines je od 2015. godine generalni sponzor FK Sarajevo, a važi za četvrtu najveću aviokompaniju u svijetu sa sjedištem u Istanbulu. Kompanija je članica Star Alliance, najvećeg avioudruženja na svijetu.
Fudbalski klub Sarajevo izražava zadovoljstvo usred ove poslovne saradnje i vezivanja snažnog brenda Turkish Airlinesa uz brend najvećeg fudbalskog kluba u Bosni i Hercegovini.
Hadzija zaduzen za sve zivo izgleda kod nas,i sponzori,i igraci,strucni stab,iftari,emisije,ugovori,akademija.Samo njega guraju
Ihtijarevic citav mandat u panici virio negdje iz ormara a Emir lagano od pocetka, sa osmijehom... Kakva razlika u ljudima, jel moguce...
Level pro frajer...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ti si brat.Rule_hz je napisao/la:Hahaha halali brate skontah do kraja jbg:D
- AlfredNobel
- Kontakt:
Što se to solidarišete, nije i tebi valjda maglu prodao..Vanja8 je napisao/la:Boga mi ovaj iz Afganistan ,opasan igrac...AlfredNobel je napisao/la:Da ne bi mene i mojih konekcija zimus, qurac bi vi gledali Lazaru na stoperu. Uživali bi u performansama munjevitog Dupovca.:shisha:
Mogao bi tebe Beli istisnusti...
@obiteljski
Neko Lazića, neko amatere. Jesi li mu preko PP završio ili?
@ElCartel
Moj lobi je jak svugdje.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Uskoro pojačanje
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 7 gostiju.