počeli Amaru igrače otimat
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čelik Antolovića doveo ko rezervnog
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
bordopoeta
- Kontakt:
Normalno je da ti nisi čuo, jer vijesti su teško dopirale do tvog sela.belosevic28 je napisao/la:Koja si ti iskompleksirana matorcina, Bgm te zalim, al' ono iskreno.bordopoeta je napisao/la:E, ti k'o fol nisi čuo za to? Pa cijeli grad je o tome pričao!belosevic28 je napisao/la:E cuj kupio mu titulu hahaha Sta sve neces procitati ovdje od ,,navijaca,, ...
@croozer, Asani se valjda vraca u Maledoniju zato je raskinuo ugovor.
PS To za komplekse bih volio da mi kažeš u lice. I da, drago mi je da me žališ BRĐANINE, al' ono iskreno. Šta pa pak drugo zna nego vrijeđati, ili je to u tvojoj pripizdini normalna komunikacija?
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
PP nije mislio na pojas za bruh, došlo je do zabune.bordopoeta je napisao/la:Možel' braon?Denchi je napisao/la:Javite se na pp ko ima bar zuti pojas da se organizujemo
I piše da se javljate na pp.
Znači prvo napišeš pp pa onda ostalo.
Tako onemogućiš ostale da vide tvoj post i koji pojas imaš naravno.
Ako imaš nedoumica ili ti treba igrača, javi se @nobelu.
-
belosevic28
- Kontakt:
Naravno da te zalim kad si iskompleksirana matora oyebina koja mrzi sve sto je pozitivno.
A nmgu ti reci u lice jer ne znam ko si, ako te ikad upoznam reci cu ti, valja?
A nmgu ti reci u lice jer ne znam ko si, ako te ikad upoznam reci cu ti, valja?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Pametno, sad su jeftiniji, sezona grijanja je prošla.AlfredNobel je napisao/la:Samo da javim da je Konvektor završen. Idemo dalje.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako ne znaš ko je, on ti je gore na kliničkom glavni, odmah do Sebije.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
belosevic28
- Kontakt:
Joj crnjaka prebije me, plus se nmgu lijeciti na klinickom. Syeban samAlfredNobel je napisao/la:Kako ne znaš ko je, on ti je gore na kliničkom glavni, odmah do Sebije.
kontam sta ovaj covjek prica al pomislim zezancija, inace taj sistem navijaci vlasnici kluba se bas rijetko pokazao kao dobar, evo sta bi sa Hajdukom, jest sve to "romanticno" i lijepo da smo mi vlasnici kluba al to je sistem zasuobiteljskicovjek je napisao/la:Rule moj dobri, zezam se ja.Rule_hz je napisao/la:obiteljskicovjek je napisao/la:Meni ovo nikako ne miriše, dug samo raste iz godine u godinu.
Bojim se da će doći vrijeme kada će investitori reći ne.
Puno bolji model bi bio da smo mi navijači učestvovali u ozdravljenju kluba.
Tada bi se mi pitali oko svega u klubu.
Ne bi mogao doći levat iz King Konga - kae evo mojih 40 milijuna, kurko.
Dovodili bi trenere, igrače, igračice (svi osim @nobela)
Smjenjivali bi skupštine, odbore, direktore sve u p.m. kako nam se digne.
Na žalost to je sada nemoguće.
Neko je već napisao gore, "prodali smo se" - sa ogorčenjem i drhtavom rukom moram napisati da je to istina.
Naš klub je spao na to da ga vode tamo neki milijarderi.
Nema nam spasa.
Svi na prosvjede.
Koji brate navijaci? Pa imali smo priliku skupjali smo to pa sta bi? Kad nemas na stadionu 2 hiljade ljudi a da skupljamo uloge. A nema te sta brinuti, nema ovo nikakve veze sa dugom mi nemamo dugova nikakvih kakovto ne konta raja i onaj novinar sto je neki tekst o nekim dugovima milionima pisao. Ne moze se drugacije sa parama orikazivat jer nema zakona o sportu i jos uvijek smo udruzenje gradjana. Ovo je jedina mogucnost prikazivanja nivca u klubu. Pokazatelj vrijednosti u kapitalu ce biti nasa vrijednost koja je 19 miliona km. A kad nas je Tan prodao vratili smo ovih 19 miliona sad smo na pozitivnoj nuli kod Nama. U 2019 toj ce se prikazati druga cifra ovisno u ulazu novca koji ce se brisati kroz pozajmice donese se odluka da gazda brise i on potpise i to je to.. Nemoj brate strumfovske ideloogije jer klub ne moze funkcionisat bez novca pog u Bosni gdje nema sponzora nit ista a pare cijene plate sve vece.. zato ce oni sto traze takvo vodjenje kluba bez invenstitora kuburiti u donjem dijelu tabele.
Možda nisi do kraja pročitao post.
Ono sa @nobel-om je najjače.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Do čega???AlfredNobel je napisao/la:Kako ne znaš ko je, on ti je gore na kliničkom glavni, odmah do Sebije.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne miješaj se, ja kolo vodim.obiteljskicovjek je napisao/la:Pametno, sad su jeftiniji, sezona grijanja je prošla.AlfredNobel je napisao/la:Samo da javim da je Konvektor završen. Idemo dalje.
@beli
Naći ćemo privatno, ha ja.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Hejteri ce reci da smose uvijek na drva grijaliAlfredNobel je napisao/la:Ne miješaj se, ja kolo vodim.obiteljskicovjek je napisao/la:Pametno, sad su jeftiniji, sezona grijanja je prošla.AlfredNobel je napisao/la:Samo da javim da je Konvektor završen. Idemo dalje.![]()
@beli
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
@Nobel kolo vodi,pitaj njega...Derdiyok je napisao/la:Bekić, Pavlović. Who is next ?
-
belosevic28
- Kontakt:
Nobel iako smo konkurenti u poslu, insan si.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Nikakvi privatni razgovori nisu dozvoljeni.AlfredNobel je napisao/la:Ne miješaj se, ja kolo vodim.obiteljskicovjek je napisao/la:Pametno, sad su jeftiniji, sezona grijanja je prošla.AlfredNobel je napisao/la:Samo da javim da je Konvektor završen. Idemo dalje.![]()
@beli
Agencija radi transparentno, poput željezničarove uprave.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Uostalom yebite se i vi i konvektor ja se grijem zdrvima.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
"Mladicu"bordopoeta je napisao/la:E, ti k'o fol nisi čuo za to? Pa cijeli grad je o tome pričao!belosevic28 je napisao/la:E cuj kupio mu titulu hahaha Sta sve neces procitati ovdje od ,,navijaca,, ...
I prije agresije za "85 se pricalo o utakmici s Vardarom 2:2 , a pisao si o zrijebu za kup i 2 kuglice sa "Split" domacinstvom . Puno puta smo mi izvisili i ispali levati . Ko se sjeca penala u Bjeljini , a Lazni sampioni .
Kako je lijepo da nam Listica,Lazni , Zeljo i svi drugi cestitaju na ZASLUZENOJ DK(rijetkost) , a dominacija tek pocinje aBd . Vjerujem da "mezetis" komsije , ako ih uopste i vidjas . Isto tako vjerujem da ti neki Zeljevac kaze sto si napisao , da bi mu znao odgovoriti . LP
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hvala ahbabu moj. Izvini ako sam te uvrijedio nečim, svi smo mi braća i tu s jednim ciljem. LPbelosevic28 je napisao/la:Nobel iako smo konkurenti u poslu, insan si.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma nista brate svi nekad preletimo. Jbg buraz mi smo gledali Comora, Mohara i Gutica imamo pravo pisati sta hocemo. Svi smo tu iz ostog cilja.AlfredNobel je napisao/la:Hvala ahbabu moj. Izvini ako sam te uvrijedio nečim, svi smo mi braća i tu s jednim ciljem. LPbelosevic28 je napisao/la:Nobel iako smo konkurenti u poslu, insan si.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, trunks1946 i 35 gostiju.