FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Ispade u SH igraci primali 800 KM, u Slobodi ovi losi igraci 3000, a u SH igra Stojcev i Ubiparip.
Ljubav prema sportu, borba za titule, stadion.. Ugasite iluzije. Ko ce platiti 750 hiljada koje Sloboda placa dvije godine zbog 2016.? Nece niko, klub ce nestati.
Ljubav prema sportu, borba za titule, stadion.. Ugasite iluzije. Ko ce platiti 750 hiljada koje Sloboda placa dvije godine zbog 2016.? Nece niko, klub ce nestati.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 maj 2019, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bilan uspjeha za 2018 sa zvanicne stranice Tuzla Sitija, plate svih uposlenih 275 hiljada u 2018.BosanacGorstak je napisao/la:Ja sam legalista,i pozivam nadlesne pravosudne institucije da lijepo procesljaju sve papire Tuzla City-a i neka nas kazne za svaku nepravilnost koja ima u klubu.Neka klub istovremeno bude suspendovan za svaku marku koja se duguje drzavi ali i igracima dok se sve ne isplati.Isto pozivam da i Sloboda bude suspendovana i izbacena u drugu ligu sve dok se ne izmire svi igraci,potrazivaci ali i porezna uprava.ultrasstyle_tz je napisao/la:sta je legalista ?staragarda je napisao/la:Ne loži ovu budalu gorstak,sviju ti...sad će mjesec ovdje elaborirat
sad je utaja poreza odjednom uredu ?
plate za 12 mjeseci 250.000, efektivno utajeno preko pola miliona KM. Nista transparentno vodjenje kluba, nista po zakonu ? to vise ne vazi.
koji si ti hipokrit druze dobro se mozes u ogledalo gledati
@YNWA nisi se rugao Slobodi dok ste familijarno 10 hiljada mjesecno uzimali od Slobode, plus na ruke. Nije ti to OK.
Odakle ti podatak o 250 000 za 12 mjeseci?
22 hiljade mjesecno, nek ima 30 igraca, trenera direktora i sekretara a ima vise, dodje po 700 maraka.
Nije ni cudo sto je bila borba za opstanak. Ne mozes za 700 maraka ocekivati vise. Samo se cudim kako pojedini igraci pristadose da igraju za te cifre.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
E, al kad navijac Slobode počne o utajama, malverzacijama i varanju države....Sloboda je sinonim za lopovluk jbt....u svim sverama...nevjerovatno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i zato si prestao navijati za nju- postenostaragarda je napisao/la:E, al kad navijac Slobode počne o utajama, malverzacijama i varanju države....Sloboda je sinonim za lopovluk jbt....u svim sverama...nevjerovatno
jesi li sad prestao navijati za ove kad si otkrio da su i ovdje utaje i prevare ili ti ne smeta toliko ovaj put zbog nekih drugih interesa?
prestao si navijati za Slobodu jer si htio borbu za titulu, jer si htio klub koji igra atraktivno, koji posluje legalno, koji ne vara nikog?
dobio si borbu za opstanak, 9 komada u 2 utakmice koje nisu kupljenje, skidanje gaca na semaforima u Simin Hanu, kriminal i utaje poreza , a i dalje navijas. Politicka ideologija? Interes ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po izvjestajima iz 2018. i redovnom vracanju raznih dugova ocito da nije sinonim. Ti si zaglavio u 2008. izgleda.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Mix političke ideologije i interesa...provalio si me jbg...a za Slobodu si dobro napisao....prestao sam navijati zbog titula i atraktivnog fudbalaultrasstyle_tz je napisao/la:i zato si prestao navijati za nju- postenostaragarda je napisao/la:E, al kad navijac Slobode počne o utajama, malverzacijama i varanju države....Sloboda je sinonim za lopovluk jbt....u svim sverama...nevjerovatno
jesi li sad prestao navijati za ove kad si otkrio da su i ovdje utaje i prevare ili ti ne smeta toliko ovaj put zbog nekih drugih interesa?
prestao si navijati za Slobodu jer si htio borbu za titulu, jer si htio klub koji igra atraktivno, koji posluje legalno, koji ne vara nikog?
dobio si borbu za opstanak, 9 komada u 2 utakmice koje nisu kupljenje, skidanje gaca na semaforima u Simin Hanu, kriminal i utaje poreza , a i dalje navijas. Politicka ideologija? Interes ?
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Da.Stvarno su male plate.Sto se tice direktora,sekretara,i ostalog osoblja ti ljudi rade volonterski iz ljubavi prema ideji i klubu.ultrasstyle_tz je napisao/la: bilan uspjeha za 2018 sa zvanicne stranice Tuzla Sitija, plate svih uposlenih 275 hiljada u 2018.
22 hiljade mjesecno, nek ima 30 igraca, trenera direktora i sekretara a ima vise, dodje po 700 maraka.
Nije ni cudo sto je bila borba za opstanak. Ne mozes za 700 maraka ocekivati vise. Samo se cudim kako pojedini igraci pristadose da igraju za te cifre.
Sto se tice placa za igrace,malo bolje su placeni Stojcev,Crnkic i eventualno Ubiparip i Sesar.Tu neka srednja zalost su zlatkovic,bevab,Nurkovic i tak.Sto se tice ovih drugoligasa sto smo doveli tj Nukic,Murga,Karjasevic,Trumic..ma to je brat bratu 300 maraka mjesecno
Azmir jos jednom pokazao kakav je biznismen,nije covjek dzaba milioner jer ocito s minimalnim ulaganjima pravi rezultat i dobru investiciju
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti ako ovako nastavis Tuzlu pratit ti ćeš zaglavit na psihijatriji družetuzlak1987 je napisao/la:Po izvjestajima iz 2018. i redovnom vracanju raznih dugova ocito da nije sinonim. Ti si zaglavio u 2008. izgleda.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znas kako ljudi ti daju argumente i ti naravno skontas da nemas sta pametno reci i neces da priznas gresku pa onda okrenes kao na salu, jao kako je smijesno pravi si komedijas evo upadaju svi od smijeha, ugasio si me argumentima ne znam sta cu.staragarda je napisao/la:Ti ako ovako nastavis Tuzlu pratit ti ćeš zaglavit na psihijatriji družetuzlak1987 je napisao/la:Po izvjestajima iz 2018. i redovnom vracanju raznih dugova ocito da nije sinonim. Ti si zaglavio u 2008. izgleda.![]()
....mnogo će ti bit dva kluba a ne znaš koji je gori
Prozivas Husica za utaju poreza, a Sloboda radi isto, ugovori se potpisuju na minimalac, a da nema drzave ne bi imali za kifle, ne ide to tako, prvo gledaj sta radi klub za koji navijas...ultrasstyle_tz je napisao/la:sta je legalista ?staragarda je napisao/la:Ne loži ovu budalu gorstak,sviju ti...sad će mjesec ovdje elaborirat
sad je utaja poreza odjednom uredu ?
plate za 12 mjeseci 250.000, efektivno utajeno preko pola miliona KM. Nista transparentno vodjenje kluba, nista po zakonu ? to vise ne vazi.
koji si ti hipokrit druze dobro se mozes u ogledalo gledati
@YNWA nisi se rugao Slobodi dok ste familijarno 10 hiljada mjesecno uzimali od Slobode, plus na ruke. Nije ti to OK.
Ovo 10k KM, plus ruke, ne bih komentarisao, jer daleko je to od istine, ugovori u nasoj ligi se ne potpisuju na taj nacin...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Stari,pa ti i jesi samo za šale...ljudi su te do sad 373883884848 puta pojeli sa argumentima a ti po stranačkom pa po stranačkomtuzlak1987 je napisao/la:Znas kako ljudi ti daju argumente i ti naravno skontas da nemas sta pametno reci i neces da priznas gresku pa onda okrenes kao na salu, jao kako je smijesno pravi si komedijas evo upadaju svi od smijeha, ugasio si me argumentima ne znam sta cu.staragarda je napisao/la:Ti ako ovako nastavis Tuzlu pratit ti ćeš zaglavit na psihijatriji družetuzlak1987 je napisao/la:Po izvjestajima iz 2018. i redovnom vracanju raznih dugova ocito da nije sinonim. Ti si zaglavio u 2008. izgleda.![]()
....mnogo će ti bit dva kluba a ne znaš koji je gori
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma dobro samo mi je trebalo da priznas
a kod nas je izgleda odavno kriminalac=biznismen, o Husicu sam imao drugaciju sliku.
@YNWA vjerujem ja da ti vrlo dobro znas kako izgledaju ugovori u Slobodi, cak sta vise odlicno
a kod nas je izgleda odavno kriminalac=biznismen, o Husicu sam imao drugaciju sliku.
@YNWA vjerujem ja da ti vrlo dobro znas kako izgledaju ugovori u Slobodi, cak sta vise odlicno
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koji licemjeri ovdje, ultras vas ugasio i vi opet jos gori. Bolest. Definitivno vam nema pomoci, uz masnog do sudnjeg dana.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Sa ovim @sarielom se generalno u jako malo stvari slazem ali moram mu skinuti kapu jer covjek tacno zna procjeniti ljude i ubacene elemente od strane politike medju navijace
Solinas je takodje dodatno istancao osjetilo da detektiranje ovih domacih izdajnika u klubu,tek sad mi je jasno da se radi o ubacenom elementu koji je dosao sa zadatkom na ovu temu.Rijec je o ovom Tuzlaku hiljadudevesto i nesto
Nesto mi govori da je ovo mozda dupli profil onog @dvokoraka jer po svemu sudeci ima iste mentalne anomalije bas kao i on.
Nesto mi govori da je ovo mozda dupli profil onog @dvokoraka jer po svemu sudeci ima iste mentalne anomalije bas kao i on.
Jbo li te smajic smrad.a i ti njeg nehljebaru jedan.
Nije trebo ni zagirat za prvu ekipu.al dajdzo razgrno sve oko njeg da bi se dokazo i alal vjera al je pokazo i dokazo.i onaj jedan go slavo a nije njegov Nego prsin.
Ti kao branis slobodu a usput branis i sve truhlo u vezi nje.
Koji nehljebar trebas bit i ovde srat godinama i kontrirat ..
Jebte mi smo od jednog ordagica napravili dusmana. Pa koji levl mazohizma.nevjerovatno.
Sta je siso jedna nehljebarska? Idi klosari na temi sloge ionako nisi za boljeg.
Samo pametujes jbo te hljeb i grob vise. Mrs
Fino pitam konkretno kakva su tvoja iskustva osim pametovanja ovde?sad se nastsvi kreveljit sve si reko klosarcino jedna
E jbm i tebe i prijavu smrdane jedan.
Cuj prijavio
Haj malo dol na temu sloge kmeci klosarcino jedna ionako imas vremena.
Pravda za @sariela,cuj prijavio ga politicki insajder i ubaceni element.A pravi Slobodasi sute na ovu nepravdu.Neki bi rekli i da su dnevnicu uzeli da se ne oglasavaju dok Sariel brani cast svog kluba.Jos se palite na ovo stranacko piskaralo....Ko njega jos svata ozbiljno.ccc
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma sisoje je stara američka varalica a još i podrinjac...da nas ne odbrani naš tuzlak iz islamovaca sad bi sloboda još sa lukavcem i gračanicom igrala....E moj jarane...tuga je to golemaultrasstyle_tz je napisao/la:ma dobro samo mi je trebalo da priznas
Ovo je izvjestaj za 2018. godinu? Pola godine smo igrali u 1.Ligi FBiH.Sta su nam i tamo igraci igrali za 10k ?spominje se Ubiparip kao neko ko ima najveca primanja, a u 2018-toj je primio jednu ili dvije plate...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nijec Tuzlak ubacen ne brini se. A Tuzlak nije ni tema noci. Tuzlak samo zna da nije nikada onako kako izgleda.
Dobro vi idete glavom u zid. Ok. Sta kad vam uleti inspekcija? Sta kad propadne projekt? Hocel biti izvinjenja Tuzlaku za uvrede? Navodnom clanu SDPa haha. Kao da Faraona interesuje Sloboda, saka glasova.
Dobro vi idete glavom u zid. Ok. Sta kad vam uleti inspekcija? Sta kad propadne projekt? Hocel biti izvinjenja Tuzlaku za uvrede? Navodnom clanu SDPa haha. Kao da Faraona interesuje Sloboda, saka glasova.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Kriminal=biznis?ultrasstyle_tz je napisao/la:ma dobro samo mi je trebalo da priznas
Ja kad kazem da je Sloboda duzna ima sve crno na bijelo.Kad kazem da izradujete trenere i ne placate igrace imamo sve crno na bijelo jer nema licence,kad kazem da Fukare dobiju transu imamo crno na bijelo.Znaci apsulutno sve imamo crno na bijelo sto napisem za Slobodu.Ti mi predocis financijski izvjestaj i na osnovu njega izneses zakljucak da valjda i ne procitas misljenje revizora koji je rekao da je sve fer i objektivno u svom misljenju na kraju izvjestaja.Ako ti nije tesko ubaci nam screenshot i tog misljenja.S obzirom na poziciju na tabeli ovo izgleda puno objektivnije i realnije.U svakom slucaju neka ovo sve procesljaju financijske institucije i porezna uprava za dobrobit svih nas.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ja covjeka ne vrijedjam ko ti, samo ukazujem na ocigledne nepravilnosti u poslovanjustaragarda je napisao/la:Ma sisoje je stara američka varalica a još i podrinjac...da nas ne odbrani naš tuzlak iz islamovaca sad bi sloboda još sa lukavcem i gračanicom igrala....E moj jarane...tuga je to golemaultrasstyle_tz je napisao/la:ma dobro samo mi je trebalo da priznas
@slogash nemoj ba da budemo smijesni. ne moze se ni sa 270 hiljada za plate izac ni iz druge lige sjever a kamo li federalne i jos provest pola godine u premijer ligi sa Stojcevim, Kojicem, Kosticem, Fejzicem, Secerovicem, Crnkicem gdje ni jedan ne igra ispod 5000 KM mjesecno
tu negdje je i Efendic, Mahmutovic ide preko.
treba bit realan. A to ti je jedan i od uzroka ovih rezultata kluba. Ljudi dodju i uzmu 20, 30, 50 hiljada na ruke, tih para nigdje nema i onda igraju za 500 maraka, hlade jaja po terenu, bore se za opstanak. Boli ih briga fiktivne pare su uzeli
kod nas u drzavi vazda sve po zakonu i eto nas gdje smo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.