Vidoviti Dzemilsamoposteno je napisao/la:Prvu nam dolazi Zeljo onda idemo Slobodi sigurnih 6 boba za pocetakredbull93 je napisao/la:Prvo kolo hocu Čelik-Velez, puno Bilino i 2-1 za nas. Cisto eto kao dobrodoslica u pl.

Vidoviti Dzemilsamoposteno je napisao/la:Prvu nam dolazi Zeljo onda idemo Slobodi sigurnih 6 boba za pocetakredbull93 je napisao/la:Prvo kolo hocu Čelik-Velez, puno Bilino i 2-1 za nas. Cisto eto kao dobrodoslica u pl.
Hocemo i mi da qaramo u prvom kolu i dobro otvorimo sezonu, bicemo umorni i od Evrope. Zato mi aBd gostujemo na Grbavici u prvom kolu. U drugom nek idu vama u goste.samoposteno je napisao/la:Prvu nam dolazi Zeljo onda idemo Slobodi sigurnih 6 boba za pocetakredbull93 je napisao/la:Prvo kolo hocu Čelik-Velez, puno Bilino i 2-1 za nas. Cisto eto kao dobrodoslica u pl.
Kaze lik ciji trener tuzi voljeni klub za 400000 KM i opet ih vodi sa klupe. **** ti logiku pa to nema ni u 4 ligi Konga. Ne treba vama niko drugi, vas voljeni Osim ce vas odvesti u propast. Volio bi vidjeti samo sta bi vam radio da mu niste u "krvi".velez je mali klub i svakom igracu ne pada na pamet da igra u velezu
kako je legalno tebe prijavi gazda na 420 i ostalo u koverti. Cista prevara i utaja poreza.Riziko je napisao/la:Pa legalno je prijaviti na minimalac.
SarajevskaHunta je napisao/la:Dobro, velez je onda osrednji klub, nije ni veliki ni mali, pošteno
Nista ako cete bit umorni onda hajte kod nas prvuSabinho je napisao/la:Hocemo i mi da qaramo u prvom kolu i dobro otvorimo sezonu, bicemo umorni i od Evrope. Zato mi aBd gostujemo na Grbavici u prvom kolu. U drugom nek idu vama u goste.samoposteno je napisao/la:Prvu nam dolazi Zeljo onda idemo Slobodi sigurnih 6 boba za pocetakredbull93 je napisao/la:Prvo kolo hocu Čelik-Velez, puno Bilino i 2-1 za nas. Cisto eto kao dobrodoslica u pl.
I parolu za najbolje "simpatizere" u drzaviredbull93 je napisao/la:Prvo kolo hocu Čelik-Velez, puno Bilino i 2-1 za nas. Cisto eto kao dobrodoslica u pl.
Jest stvarno su ovi iz listice mafija teška...sinonim za utaju dok ostali preposteno rade...na njih si mislio, jel da preposteni mojultrasstyle_tz je napisao/la:kako je legalno tebe prijavi gazda na 420 i ostalo u koverti. Cista prevara i utaja poreza.Riziko je napisao/la:Pa legalno je prijaviti na minimalac.
tako i ovdje. Ako placas u gotovini imas izvjestaj o gotovinskim tokovima i prikazi tu, plati porez opet na to.
ovako je lako sastaviti ekipu. Imas pride 5 igraca po 100 hiljada godisnje sto drugi klubovi moraju drzavi dati.
nikad mi necemo nigdje dokle god je tako.
igraci se po medijima javno hvale velikim i redovnim primanjima a ispade za 500 maraka igraju
na pogresnu temu odgovarasstaragarda je napisao/la:Jest stvarno su ovi iz listice mafija teška...sinonim za utaju dok ostali preposteno rade...na njih si mislio, jel da preposteni mojultrasstyle_tz je napisao/la:kako je legalno tebe prijavi gazda na 420 i ostalo u koverti. Cista prevara i utaja poreza.Riziko je napisao/la:Pa legalno je prijaviti na minimalac.
tako i ovdje. Ako placas u gotovini imas izvjestaj o gotovinskim tokovima i prikazi tu, plati porez opet na to.
ovako je lako sastaviti ekipu. Imas pride 5 igraca po 100 hiljada godisnje sto drugi klubovi moraju drzavi dati.
igraci se po medijima javno hvale velikim i redovnim primanjima a ispade za 500 maraka igraju![]()
Cuj legalno, je li drzava isto dobije ako neko ima platu 4000KM i 1000KM?ultrasstyle_tz je napisao/la:kako je legalno tebe prijavi gazda na 420 i ostalo u koverti. Cista prevara i utaja poreza.Riziko je napisao/la:Pa legalno je prijaviti na minimalac.
igraci se po medijima javno hvale velikim i redovnim primanjima a ispade za 500 maraka igraju
Hahahhahaha @staragarda puno pricas za navijaca umjetnog kluba koji dobija po guzi od Veleza gdje stigne.staragarda je napisao/la:SarajevskaHunta je napisao/la:Dobro, velez je onda osrednji klub, nije ni veliki ni mali, pošteno![]()
Mojne ga više...sad će ti majku pocet psovati...urbana gerila iz vrapčića ...inače to im je pastrmka skola....opleti na licnom nivou i po familiji ako se ne slažu sa tobom![]()
Svoje parole nosite sa sobom, u nas su sve pravi navijaci.RodjeniiBrato je napisao/la:I parolu za najbolje "simpatizere" u drzaviredbull93 je napisao/la:Prvo kolo hocu Čelik-Velez, puno Bilino i 2-1 za nas. Cisto eto kao dobrodoslica u pl.
Pa regulisane su ali samo za pojedine klubovetuzlak1987 je napisao/la:Zar savez nije govorio da ce ove prevare sa ugovorima biti regulisane jos od pocetka sezone koja je zavrsena?
Za Slobodu je bolje da savez sjedi gdje jest i ne talasa puno....vjerujtuzlak1987 je napisao/la:Zar savez nije govorio da ce ove prevare sa ugovorima biti regulisane jos od pocetka sezone koja je zavrsena?
redbull93 je napisao/la:Tema je "Čelik se prvi pojacava", sta mi kvarite to sad, jednom u deceniji se desi i ne mozete ispostovati.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, TylerBurey, xinxee i 18 gostiju.