torrent przi all day long

broj antivirusa na mom PC je 0 slovima:NULA
firewall iskljucen

i kad pocne da steka samo ponovo instaliram windows i problem rijesen
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mogao si malo vise detalja napisat npr. koji OS, antivirus koji koristis, na kojim igrama stopa uglavnom nemas nesto previse RAM-a cini mi se da sam procitao 1 GB pa da ti moze "proporcionalno" pratit tu graficku, vjerovatno igras neke zahtjevnije igrice pa to moze bit problem, al prije nego uzmes jos jedan modul da bi to radilo perfektno za pocetak probaj sljedece:LBJ MVP je napisao/la:Hvala i tebi znam kako se defragmentira,ali nisam odavno sve zaboravimdrH je napisao/la:defragmentiraj disk. Nema veze to sa cookiesima ni sa prostorom na disku. Idi na disk ili particije koje koristis desni klik -> properties -> tools -> defragment nowLBJ MVP je napisao/la:Eh ovako imam sitni problemčić komp mi ponekad štopa.Odnosno kada gledam video kakav ili kada igram šta na kompu.Imam grafičku 512 MB nova tako da tu nema problema mislim da mi je pretrpan kompjuter razmišljam da obrišem određene gluposti,ali ako ko zna kako bi drugačije mogao riješiti svoj problem![]()
Dakle,kao što rekoh ne štopa stalno minut-dva pa onda minut-dva normalno,ali me strašno živcira do čega bi moglo biti
E brato meni se isto desava samo kad igram pesa zastopa mi sve al nije do graficke jer kompjuter mi je novi ostale igre sto igram mnogo su zahtjevnije al igram ih bez problema samo me pes zajebaje .tenk je napisao/la:e ovako,igrao sam pesa i odjednom mi je zastopao računar, restartovao se i prilikom paljenja računara slova su potpuno promijenjena, npr gdje piše safe mode i to, sve je promijenjeno nekim znakovima.... i nakon ucitavanja windowsa, uopšte ne uđe u windows već mi opet restartuje računar. jednom kad sam uspio uci u windows, bila je toliko nekvalitetna rezolucija, kvalitet boja itd. znači do grafičke je... reinstalirao sam driver, al opet ne moze :S
ima li neko nekih prijedloga?
P.S. pišem iz Safe Moda, kad pregledam stranice pravo "lifta"
Adnel je napisao/la:E brato meni se isto desava samo kad igram pesa zastopa mi sve al nije do graficke jer kompjuter mi je novi ostale igre sto igram mnogo su zahtjevnije al igram ih bez problema samo me pes zajebaje .tenk je napisao/la:e ovako,igrao sam pesa i odjednom mi je zastopao računar, restartovao se i prilikom paljenja računara slova su potpuno promijenjena, npr gdje piše safe mode i to, sve je promijenjeno nekim znakovima.... i nakon ucitavanja windowsa, uopšte ne uđe u windows već mi opet restartuje računar. jednom kad sam uspio uci u windows, bila je toliko nekvalitetna rezolucija, kvalitet boja itd. znači do grafičke je... reinstalirao sam driver, al opet ne moze :S
ima li neko nekih prijedloga?
P.S. pišem iz Safe Moda, kad pregledam stranice pravo "lifta"
radi na peer to peer principu rada (http://hr.wikipedia.org/wiki/Peer_to_peer). znaci ti si na neki nacin umrezen sa drugim racunarima koji su skinuli taj torent. neko ko skine torent i sacuva to sto je skino na raunaru naziva se seeder, i on dopusta drugim korisnicima da skidaju file sa njegovom racunara. sto je vise seedera download ide brze. dok su leecheri ljudi koji skinu torent a onda ga izbrisu, onemogucavajuci drugima da skidaju sa njegovog racunara. sto je vise leechera download ide sporije.Megamon je napisao/la:Moze li mi neko objasniti na kojem principu radi torent,sta to tacno znaci?Kako ja preko toga mogu skidati?
Iskreno me stid sto nisam upoznat sa tim
Hvala nego mozes mi dati link programaWolverine je napisao/la:radi na peer to peer principu rada (http://hr.wikipedia.org/wiki/Peer_to_peer). znaci ti si na neki nacin umrezen sa drugim racunarima koji su skinuli taj torent. neko ko skine torent i sacuva to sto je skino na raunaru naziva se seeder, i on dopusta drugim korisnicima da skidaju file sa njegovom racunara. sto je vise seedera download ide brze. dok su leecheri ljudi koji skinu torent a onda ga izbrisu, onemogucavajuci drugima da skidaju sa njegovog racunara. sto je vise leechera download ide sporije.Megamon je napisao/la:Moze li mi neko objasniti na kojem principu radi torent,sta to tacno znaci?Kako ja preko toga mogu skidati?
Iskreno me stid sto nisam upoznat sa tim
za skidanje torenta ti treba program utorrent. znamo skines torent i pokrenes ga sa ovim programom.
btw. torrent je nesto najbolje sto postoji u univerzumu.
Ides na torrents.to i pretrazujes sve navedene istovremeno.Megamon je napisao/la:Wolwerine i Bezimeni veliko hvala,mozete staviti i neke torente koji su po vama najbolji,a salazem se sa Wolwerinom za pirate bay![]()
Jos jednom hvala
daj ba pomozite čovjeku, nadjite mu link za office 2003. i meni trebaAdmir_Sa je napisao/la:Imam pitanje
Imam Office 2003, uredno radi, drug ima office 2010. Njemu je isteklo neshto i vishe ne radi. Posto ni ja ni on nemamo cd-a, mogu li ja svoj office na stik snimiti i onda kod njega instalirati?
Ako ne moze, mozete li mi reci odakle mogu skinuti office 2003
hvala
Hehe-Barcelona- je napisao/la:ako imate internet brzine 1024 kb/s jel to znaci da je download brzine 1mb po sekundi ili ne![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.