Kako pametno igraju. Ovakav Marc ce itekako biti faktor.
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Kyle otac chargea 
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 31 maj 2019, 04:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Raptorsi moraju uzeti obje kuci jer zdrav KD rjesava ovu seriju.
Da, jos od tekme sa Bucksima. Petorka starteri+FVV umjesto Greena odlicno funkcionise.Justin je napisao/la:Odlican je. Ukrao Greenu minute.Clutch je napisao/la:Kako je mrtvo izgledao u seriji sa Philom, pravi preporod.Justin je napisao/la:Jesi vidio kako je Freddie proigrao kako sam ja napisao da mi nije jasno sta mu je.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Danny boy 
Fantasticno prvo poluvrijeme

Fantasticno prvo poluvrijeme
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Marc drži časove odbrane svim bekovima u ligi. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Utakmica znaci
gori kanada 
Šteta što nema Duranta.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Bravo za Raptorse u prvom dijelu. Vidjecemo kako ce izgledati 3/4 gdje su ratnici najjaci
imaju 10 pts prednosti a Kawhi zabio 7-8 svega, jos da se on ukljuci i to je to 
Navijavicima svaka cast
Navijavicima svaka cast
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
E kad kazu ne bi Juka pravio razliku protiv Goldena. Pa isto bi radio ovo sto im radi Gasol druga prica bi bila ona serija
Zanimljiv danasnji nba kad ti odlicno prolazi da imas dva igraca od 180 na parketu.Clutch je napisao/la: Da, jos od tekme sa Bucksima. Petorka starteri+FVV umjesto Greena odlicno funkcionise.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Gasol šamara i lakta Stepha al nema faula ni za živu glavu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne zabacuje glavu.Brokula je napisao/la:Gasol šamara i lakta Stepha al nema faula ni za živu glavu
Remember, remember the 5th of November.
Mnogo pomaze kad imas dva historijska igraca u odbrani i jos jednog koji je na dobrom putuJustin je napisao/la:Zanimljiv danasnji nba kad ti odlicno prolazi da imas dva igraca od 180 na parketu.Clutch je napisao/la: Da, jos od tekme sa Bucksima. Petorka starteri+FVV umjesto Greena odlicno funkcionise.
To mu je najveći nedostatak u repertoaruTonySosa je napisao/la:Ne zabacuje glavu.Brokula je napisao/la:Gasol šamara i lakta Stepha al nema faula ni za živu glavu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mislim da nema centra u ligi s boljim defanzivnim pozicioniranjem od Marca, savrsena odbrana zasad 
- Barbarossa
- Kontakt:
Hej kad se sjetim prve utakmice finala 2017 , nabrijan u odbrani , u napadu zakucava preko LeBrona , mislim da su mu prvih 10 poena bila 5 zakucavanja.TonySosa je napisao/la:Šteta što nema Duranta.
Vjerujem da bi veceras bio jos vise napaljen poslije medijskog pumpanja u svezi Nyk , 50pts partija ne bi izostala
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Sad ce GSW natrpati Raptorse u drugom poluvremenu i cao drugari.
- Vainglorious
- Kontakt:
Green rano 3 faula... Mogao bi to bas biti problem za dubse.
Kawhi rezervisan, prebrz temo igre za njega rovitog.
Gasol x factor.
Rođo ocito nespreman.
Gasol x factor.
Rođo ocito nespreman.
Kawhi 3 faula takođerVainglorious je napisao/la:Green rano 3 faula... Mogao bi to bas biti problem za dubse.
Gasol x factor.
Rođo ocito nespreman.
- Vainglorious
- Kontakt:
A ne bi me zacudilo da vec slijedecu zaigra ako GS zijani ovu. Svakako je doputovao u kanadu - sigurno ne da mase peskiromBarbarossa je napisao/la:Hej kad se sjetim prve utakmice finala 2017 , nabrijan u odbrani , u napadu zakucava preko LeBrona , mislim da su mu prvih 10 poena bila 5 zakucavanja.TonySosa je napisao/la:Šteta što nema Duranta.
Vjerujem da bi veceras bio jos vise napaljen poslije medijskog pumpanja u svezi Nyk , 50pts partija ne bi izostala