NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Ako je Iggy ozbiljnije povrijedjen serija je gotova. Raptorsi strasna utakmica, prva ekipa koja protiv Warriorsa nije pokusavala umrtvit igru nego im trcala u ledja svakom prilikom. Najvece zasluge svakako Siakam koji je po mom misljenju najbolji visoki lige sto se tice tranzicije. Marc isto strasna partija. Lowry suterski tanak al u svemu ostalom ne dobar nego fenomenalan. Konstantna kontrola ritma, ubrzavao protok lopte, prilicno siguran s loptom i odlicna odbrana.
Kawhi veceras debelo ispod nivoa al opet pogodio onu mozda i kljucnu tricu preko Looneya.
Kawhi veceras debelo ispod nivoa al opet pogodio onu mozda i kljucnu tricu preko Looneya.
Raptorsi mogu odlicno braniti ratnike a nece ni Lowry uvijek biti na 1 pogodjenom sutu iz igre, Kawhi takodje mozda dosta bolje napadacki, lik hega i praši 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Kawhi ucinio suigrace boljim, Curry pumpoJustin je napisao/la:Kawhi 5-14. Izvukli ga saigraci. Wardellu fmvp. Nebitan rezultat.
Nemoj da se nerviras. Uzimamo seriju.Brokula je napisao/la:Šta je pogrešno u mom postuLillard je napisao/la:Joj brokule kaže ne navija za Golden![]()
Siakam će da igrao kao praj Jordan, a Raptorsi da pucaju 50+ FG%?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Mislis da Kavaj i Lauri ne mogu bolje od ovog?Brokula je napisao/la:Raptorsi ne mogu imati bolju ofanzivnu noć od ove, s druge strane u Goldenu svi sem Currya užasni
Ima jos rezerve kod Toronta. Jedino su Siakam i Gasol odigrali skoro savrseno napad.
U defanzivi su svi bili skoro savrseni. Nisu dozvolili Voriorsima da pucaju trice u serijama.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Durant jos nikako nije trenirao od povrede i nece do sljedece sedmice, tako da mislim da ga ni u trecoj nece biti. Opet sve zavisi citam od toga kako ce se osjecati na prvom treningu, hoce li imati bolova, ako ne valja vratiti kondiciju na zeljeni nivo. Medjutim ako je i Igoudala povrijedjen, onda ce to biti bas preveliki problem za Warriorse.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Lowry je odigrao fenomalnu partiju, poeni to ne pokazuju.Valencia je napisao/la:Mislis da Kavaj i Lauri ne mogu bolje od ovog?Brokula je napisao/la:Raptorsi ne mogu imati bolju ofanzivnu noć od ove, s druge strane u Goldenu svi sem Currya užasni![]()
Ima jos rezerve kod Toronta. Jedino su Siakam i Gasol odigrali skoro savrseno napad.
U defanzivi su svi bili skoro savrseni. Nisu dozvolili Voriorsima da pucaju trice u serijama.
Po meni najveći adut Toronta je način na koji igraju. Svaki napad izuzetno zrelo igraju i završavaju.
Naravno ako je Iguodala ozbiljnije povrijeđen, serija je 90% gotova. Nemaju više koga ni ubaciti u igru.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I opet ćeBrokula je napisao/la:Šta je pogrešno u mom postuLillard je napisao/la:Joj brokule kaže ne navija za Golden![]()
Siakam će da igrao kao praj Jordan, a Raptorsi da pucaju 50+ FG%?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A to sto Cousins igro ko Mo Speights je jos jedan problembhpremierliga12 je napisao/la:Durant jos nikako nije trenirao od povrede i nece do sljedece sedmice, tako da mislim da ga ni u trecoj nece biti. Opet sve zavisi citam od toga kako ce se osjecati na prvom treningu, hoce li imati bolova, ako ne valja vratiti kondiciju na zeljeni nivo. Medjutim ako je i Igoudala povrijedjen, onda ce to biti bas preveliki problem za Warriorse.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Raptorsi igrali veci dio meca odlicnu odbranu, Siakama prosralo ko nikad u zivotu. Ali kako su Raptorsi samo usmjeravali Dubse unutar linije za 3, nevjerovatno. Odlicna prva utakmica finala. Nadam se da ce Cousins i Igoudala biti spremni za drugu, pa da se malo ravnopravnije pobiju, jer sad su ovi fakat osakaceni bili.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ni Kawhi nije imao dobru tekmu,tako da Brokula ne tjesi se
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
haha pa lowry igra u finalu haha
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Grob te yebo počeću da gotivim Drakea i Lowrya , samo neka dobiju ratnike ...
Uh kad bi poveli 2:0, bilo bi savršeno, još ako se zmija vrati ...
Onako rovit , nije igrao preko 20 dana , on bi i dalje uzimao izolacije , to bi samo plus bio za Toronto...
Velika je ovo pobjeda , velika...Da su ratnici dobili , bila bi metla...
Već sam pisao koliko njima znači pobjeda u prvoj utakmici, pogotovo kada ne igraju dobro , koliko im naraste samopouzdanje...
Da ih vidimo sada..
Uh kad bi poveli 2:0, bilo bi savršeno, još ako se zmija vrati ...
Onako rovit , nije igrao preko 20 dana , on bi i dalje uzimao izolacije , to bi samo plus bio za Toronto...
Velika je ovo pobjeda , velika...Da su ratnici dobili , bila bi metla...
Već sam pisao koliko njima znači pobjeda u prvoj utakmici, pogotovo kada ne igraju dobro , koliko im naraste samopouzdanje...
Da ih vidimo sada..
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
NEZALAGANJE je napisao/la:Raspad GSa.Gotova je ova tekma.
Ehh sad zamisli Siakam bude Final MVP >I krene kao Kawaj
Kao i svaki put ovdje se iznosi mnogo zakljucaka nakon game 1. 4-1 za Warriorse na kraju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ovo je samo dokaz da je od dua ddr lowry, ddr bio veca chokercina i ****
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Šta kažu Warriors in 4 
Gasol i Siakam su ključ do pobjede u finalu.
Gasol i Siakam su ključ do pobjede u finalu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kazemo Justin i ja da pobjednik ove god dolazi sa Istoka
-
bombaysaphire
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Kao i svaki put ovdje se iznosi mnogo zakljucaka nakon game 1. 4-1 za Warriorse na kraju.
Ima i ta mijesta, ali možeš li se sjetiti kad su ratnici zadnji put izgubili prvu utakmicu u seriji?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.