FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uh Galic bi legao k'o budali samar. Nego hajmo insLajderi pichOke ko'j prvo pojacanje?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ElCartel11
- Kontakt:
Uskoro predstavljamo prvo pojacanje...

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Da hoce Gorica ispasti iz lige. onda Velikonja, Smajlagica i Halilovica dovesti 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Svaka čast Hadžija, završen prvi. Idemo dalje.
Male su šanse da Husref produži, kako sam ja čuo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- belosevic23
- Kontakt:
Ide galic vani 99% infomiky_hz je napisao/la:Galic se i zvanicno razisao sa Zrinjskim,hajmo Hadzija taman do emisije imas fore da ga nazoves23 godine,prosle godine dobio nagradu navijaca Zrinjskog kao najborbeniji igrac ekipe.Taman da Hebu rasteretimo i gurnemo ga naprijed
"“Ima ponuda još od januara dok sam bio slobodan igrač, ali mi je Sarajevo predstavljalo problem sa trening kompenzacijom i nigdje nisam mogao potpisati profesionalni ugovor. Ovim putem bih se zahvalio Olimpiku što su ispali fer i korektni prema meni, ali oni znaju također da ja idem dalje i da sebe ne vidim trenutno ni u Premijer ligi, iako imam ponude”, istakao je Radovac u razgovoru za portal ****.
Otkrio je i kako je napustio Sarajevo te koje bi stvari promijenio da može.
“Zadnjih godinu dana sam bio prisiljen da smanjim ugovor u Sarajevu, a meni se to nije svidjelo. Uprava je odlučila da me skroz skloni čitavu godinu, ma kakav god ja bio na treninzima ili pripremnim utakmicama. To je bio najveći razlog mog neigranja. Ja sam svjestan grešaka koje sam napravio jer sam bio neiskusan. Znate i sami da sam kao vrlo mlad bio među nosiocima tima sa Koševa i to u vrijeme kad smo osvojili kup i titulu. Sad sa ovakvim razmišljanjem nikada ne bih ponovio neke stvari, jer sam postao zreliji i iskusniji. Neki ljudi su jedva dočekali moje greške da me sklone, a mislim da to nisam zaslužio. Mogu navesti primjer kada sam odlazio iz Sarajeva da mi je prišao jedan od trenera, kojeg ne bih da imenujem, i rekao mi: ‘Samire, dosta si puta trebao igrati, ali ljudi ‘odozgo’ ti ne dozvoljavaju’. Time mi je sve rečeno”, istakao je ovaj veznjak i nastavio:
“Dolazile su razne ponude, ali nažalost nikada nije došlo do transfera zbog ljudi koji su tada bili u klubu i koji su željeli uzeti na meni velike novce. Na kraju se ispostavilo da je to bio najveći problem, ta njihova pohlepa. Najtužnije od svega je da ja nikada nisam bio obaviješten o tim ponudama, nego sam saznao za njih tek kada sam završio ugovor sa Sarajevom. Ipak, to je život i mora se živjeti s tim i pomiriti se sa takvim stvarima”."
Otkrio je i kako je napustio Sarajevo te koje bi stvari promijenio da može.
“Zadnjih godinu dana sam bio prisiljen da smanjim ugovor u Sarajevu, a meni se to nije svidjelo. Uprava je odlučila da me skroz skloni čitavu godinu, ma kakav god ja bio na treninzima ili pripremnim utakmicama. To je bio najveći razlog mog neigranja. Ja sam svjestan grešaka koje sam napravio jer sam bio neiskusan. Znate i sami da sam kao vrlo mlad bio među nosiocima tima sa Koševa i to u vrijeme kad smo osvojili kup i titulu. Sad sa ovakvim razmišljanjem nikada ne bih ponovio neke stvari, jer sam postao zreliji i iskusniji. Neki ljudi su jedva dočekali moje greške da me sklone, a mislim da to nisam zaslužio. Mogu navesti primjer kada sam odlazio iz Sarajeva da mi je prišao jedan od trenera, kojeg ne bih da imenujem, i rekao mi: ‘Samire, dosta si puta trebao igrati, ali ljudi ‘odozgo’ ti ne dozvoljavaju’. Time mi je sve rečeno”, istakao je ovaj veznjak i nastavio:
“Dolazile su razne ponude, ali nažalost nikada nije došlo do transfera zbog ljudi koji su tada bili u klubu i koji su željeli uzeti na meni velike novce. Na kraju se ispostavilo da je to bio najveći problem, ta njihova pohlepa. Najtužnije od svega je da ja nikada nisam bio obaviješten o tim ponudama, nego sam saznao za njih tek kada sam završio ugovor sa Sarajevom. Ipak, to je život i mora se živjeti s tim i pomiriti se sa takvim stvarima”."
Neka tebe u Federalnoj sine. Slava ti je prerano udarila u glavu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma vidi ti Samira, kao on se trudio, al mu nisu dali 'odozgo' da igra. Dusa mala, ugnjetavali ga.
Drzi se ti HT-a , benge, shishe i opasnih tipova. I naravno Olimpika.
Šta HTbelosevic28 je napisao/la:Ma vidi ti Samira, kao on se trudio, al mu nisu dali 'odozgo' da igra. Dusa mala, ugnjetavali ga.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
To sto mi nismo uzeli solidne pare za Radovca, treba Ibrakovica pitati...
Teski idiot...
Teski idiot...
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
belosevic28
- Kontakt:
Hase Tiric buraz, HT Scout.Mokes je napisao/la:Šta HTbelosevic28 je napisao/la:Ma vidi ti Samira, kao on se trudio, al mu nisu dali 'odozgo' da igra. Dusa mala, ugnjetavali ga.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Galić bi bio solidan update na desnoj stranibelosevic23 je napisao/la:Ide galic vani 99% infomiky_hz je napisao/la:Galic se i zvanicno razisao sa Zrinjskim,hajmo Hadzija taman do emisije imas fore da ga nazoves23 godine,prosle godine dobio nagradu navijaca Zrinjskog kao najborbeniji igrac ekipe.Taman da Hebu rasteretimo i gurnemo ga naprijed
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za Radovca se moglo uzet bar 2 miliona al...Zip je napisao/la:To sto mi nismo uzeli solidne pare za Radovca, treba Ibrakovica pitati...
Teski idiot...
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
nemoj me ložit znaš da krešem na prvuAlfredNobel je napisao/la:Svaka čast Hadžija, završen prvi. Idemo dalje.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- f0rest1946
- Kontakt:
Drzi se ti Šiša Samire, to je tebi najbolje islo dok si bio kod nas.
Sram te bilo!!
Sram te bilo!!
"Uozbiljio" se Samir pliva u mutnom,kako prica raja radi sada sa starim kamatu po gradu. Ozbiljan fudbal tesko da ce igrati jel ima problema sa ledjima tj prati ga taj neki strah zbog povrede te neke koju je imao i problema sa ledjima.
Neki mediji povezuju Galica sa Zeljeznicarom
Neki mediji povezuju Galica sa Zeljeznicarom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tirić scout i menadžerMokes je napisao/la:Šta HTbelosevic28 je napisao/la:Ma vidi ti Samira, kao on se trudio, al mu nisu dali 'odozgo' da igra. Dusa mala, ugnjetavali ga.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
znači nevjera, momak je imao apsolutno sve na raspolaganju da postane vrhunski fudbaler, sam sebe upropasti i opet mu neko drugi kriv
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, isko1807, jurisicduska, PeppermintSA, trunks1946 i 85 gostiju.