odigrao je zadnje dvije vrhunski, ja bih mu dao slobodno do 6.6. pred polazak u finsku:-)JavierBosnia je napisao/la:U subotu dolazi na okupljanje, umjesto sutra
komedija se nastavlja.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
odigrao je zadnje dvije vrhunski, ja bih mu dao slobodno do 6.6. pred polazak u finsku:-)JavierBosnia je napisao/la:U subotu dolazi na okupljanje, umjesto sutra
To je to , asmir gov.no, sejo gov.no,svi profesionalci gov.na...izbjegavaju repku, a ovaj seta Po terenu, uvjek dolazi na okupljanja kada hoce i on je heroj on moze radit sta hoce. Cirkus Colorado se nastavlja....nece ovo dobro se zavrsit.babino je napisao/la:odigrao je zadnje dvije vrhunski, ja bih mu dao slobodno do 6.6. pred polazak u finsku:-)JavierBosnia je napisao/la:U subotu dolazi na okupljanje, umjesto sutra
komedija se nastavlja.
Navodno je sutra u Milanu, da finalizira transfer.JavierBosnia je napisao/la:U subotu dolazi na okupljanje, umjesto sutra
Langzammm rođeni, reg dih niht aufbhfanatic14 je napisao/la:To je to , asmir gov.no, sejo gov.no,svi profesionalci gov.na...izbjegavaju repku, a ovaj seta Po terenu, uvjek dolazi na okupljanja kada hoce i on je heroj on moze radit sta hoce. Cirkus Colorado se nastavlja....nece ovo dobro se zavrsit.babino je napisao/la:odigrao je zadnje dvije vrhunski, ja bih mu dao slobodno do 6.6. pred polazak u finsku:-)JavierBosnia je napisao/la:U subotu dolazi na okupljanje, umjesto sutra
komedija se nastavlja.
A navodno, al nesto sumnjam u toGoalgetter je napisao/la:Navodno je sutra u Milanu, da finalizira transfer.JavierBosnia je napisao/la:U subotu dolazi na okupljanje, umjesto sutra
To je to, neka Sejo iz penzije dođe da igra za državni tim-bhfanatic14 je napisao/la:[To je to , asmir gov.no, sejo gov.no,svi profesionalci gov.na...izbjegavaju repku, a ovaj seta Po terenu, uvjek dolazi na okupljanja kada hoce i on je heroj on moze radit sta hoce. Cirkus Colorado se nastavlja....nece ovo dobro se zavrsit.
Report Claims Dzeko Agrees To 3 Year Deal Worth €4.5 Annually With Inter
Inter had originally offered a two year deal worth €5 million a season but the 33-year-old former Manchester City man requested an extra year was added.
bhfanatic14 je napisao/la:To je to , asmir gov.no, sejo gov.no,svi profesionalci gov.na...izbjegavaju repku, a ovaj seta Po terenu, uvjek dolazi na okupljanja kada hoce i on je heroj on moze radit sta hoce. Cirkus Colorado se nastavlja....nece ovo dobro se zavrsit.babino je napisao/la:odigrao je zadnje dvije vrhunski, ja bih mu dao slobodno do 6.6. pred polazak u finsku:-)JavierBosnia je napisao/la:U subotu dolazi na okupljanje, umjesto sutra
komedija se nastavlja.
Zavrsavao cugu sa ibricicem ...kapitenski i svi sretni...steta sto im je falio glavni alkos roba prosenik, da im doda Jos i koji marlboro. Eno i pjanic nagradjen za crveni Karton duzi odmor dobio da se moze naroljatbabino je napisao/la:sta ima, je li zavrsio u italiji to sto je zavrsavao?
hocemo li svi biti sretni danas, kad dodje u sarajevo?
A Tinu Svena ko yebe, jel? Necemo takoGoalgetter je napisao/la:Dzeko, Perisic, Brozovic, Handanovic, Radja i Skrinar. . klan u najavi
Brescia je jako blizu, nikakav problem da im se pridruzi:-)harden je napisao/la:A Tinu Svena ko yebe, jel? Necemo takoGoalgetter je napisao/la:Dzeko, Perisic, Brozovic, Handanovic, Radja i Skrinar. . klan u najavi
Trenutno korisnika/ca: BiH26, bosnas_, denza, Edincapitano, Google Adsense [Bot], jasmin10, MiranGlasnic, rukometubih23, Serha i 83 gosta.