Al zato svi ostali znaju ispuniti uplatnicusvrakino1921 je napisao/la:Jedini klub u BiH koji ima na svom pomocnom terenu sistem za navodnjavanje terena
GOLEM SI ZELJO

Al zato svi ostali znaju ispuniti uplatnicusvrakino1921 je napisao/la:Jedini klub u BiH koji ima na svom pomocnom terenu sistem za navodnjavanje terena
GOLEM SI ZELJO
Jel istina da su reklame od Sparsa ?svrakino1921 je napisao/la:Jedini klub u BiH koji ima na svom pomocnom terenu sistem za navodnjavanje terena
GOLEM SI ZELJO
Ima Čelik, kad god Bosna nadodje i on se navodnjavasvrakino1921 je napisao/la:Jedini klub u BiH koji ima na svom pomocnom terenu sistem za navodnjavanje terena
GOLEM SI ZELJO
Druže živ i zdrav bio, ali to mi i Široki imamo već godinama.svrakino1921 je napisao/la:Jedini klub u BiH koji ima na svom pomocnom terenu sistem za navodnjavanje terena
GOLEM SI ZELJO
Sudeci po tome, Proleter Makljenovac ima najbolje navodnjavanje jbg...redbull93 je napisao/la:Ima Čelik, kad god Bosna nadodje i on se navodnjavasvrakino1921 je napisao/la:Jedini klub u BiH koji ima na svom pomocnom terenu sistem za navodnjavanje terena
GOLEM SI ZELJO
Pe.dercicu kakav ti je to nick hahahahahahahahahahahhahaDenchi je napisao/la:hej sistemi jel vam ovaj mali rođak ljube aličića sad sportski direktor?![]()
![]()
![]()
![]()
Nevjerovatno kakav su sportske sranje portal, samo izmisljaju i stavljaju neke bombasticne naslove koji su u 99% slucajeva netacni, katastrofa.Za kraj, Vaši planovi za naredni period?
- Ugovor sa Zrinjskim ističe na kraju sezone. Moja želja je da karijeru nastavim izvan BiH, rekao je na kraju razgovora Galić.
Ovo što si napisao se sve zajedno na prvoj godini usput spomene, a ti ni to ne možeš zapamtiti.svrakino1921 je napisao/la:EKONOMIJA u slobodnom prijevodu bi znacila skup pravila i vjestina upravljanja domacinstvom
U ovom nasem slucaju sa pojavom ovih izvjestaja to bi znacilo ko ima svoju kucu-stadion i ostalo sto ide uz stadion-poslovni prostori itd.moze se i bavit ekonomijom
Jer kaze dalje
Razumna uporaba novca ili u Zeljinom slucaju nekretnina ili kakva drugoga sredstva radi postignuca najvece koristi uz najmanju zrtvu
Tu bi u Zeljinom slucaju stavio kao postignuca
Izgradnja Europskog stadiona koji podrazumjeva rentanje voljenoj reprezentaciji i mozda komsijama
LED reklame
Poslovni prostori
Sto Zelju promovise u ekonomsko samoodrzivu instituciju
GOLEM SI ZELJO
jesi vidio jest dobar tražio kako se kaže baterija na japanskomHCSA je napisao/la: Pe.dercicu kakav ti je to nick hahahahahahahahahahahhaha
Ja ne znam sta se desava tamo kod mutavaca,ali me pojedinci zaista iznenadjuju...belosevic28 je napisao/la:Glavni insajder ponovo na djelu. Kone zavrsile jos neke igrace al' se suti o tome. Samo da ih ne zavrse kao licencu...