HANS na kraju 21.odbranaTristan je napisao/la:15 odbrana na poluvremenu, ne znam na kraju koliko je imao.
Izvidjac je u finalu: 30-27 protiv Sloge...
Kako sad ide: prva u BL, druga u Ljubuskom i eventualna treca isto u Ljubuskom???

HANS na kraju 21.odbranaTristan je napisao/la:15 odbrana na poluvremenu, ne znam na kraju koliko je imao.
Kako sad ide: prva u BL, druga u Ljubuskom i eventualna treca isto u Ljubuskom???
Hvala na cestitkama i informacijama. Gracanica je odlicna ekipa. Jos jedno pitanje, sta ako se npr. prva finalna utakmica zavrsi nerijeseno? Sutiraju se sedmerci?GEC je napisao/la:HANS na kraju 21.odbranaTristan je napisao/la:15 odbrana na poluvremenu, ne znam na kraju koliko je imao.
Kako sad ide: prva u BL, druga u Ljubuskom i eventualna treca isto u Ljubuskom???Prva u Ljubuškom,druga u BL I eventualno treća u Ljubuškom.Igra se na dvije pobjede.Čestitke Borcu i puno sreće u finalu.Veliki pozdrav iz Gračanice
Dva puta po 5 min produžetakTristan je napisao/la:Hvala na cestitkama i informacijama. Gracanica je odlicna ekipa. Jos jedno pitanje, sta ako se npr. prva finalna utakmica zavrsi nerijeseno? Sutiraju se sedmerci?GEC je napisao/la:HANS na kraju 21.odbranaTristan je napisao/la:15 odbrana na poluvremenu, ne znam na kraju koliko je imao.
Kako sad ide: prva u BL, druga u Ljubuskom i eventualna treca isto u Ljubuskom???Prva u Ljubuškom,druga u BL I eventualno treća u Ljubuškom.Igra se na dvije pobjede.Čestitke Borcu i puno sreće u finalu.Veliki pozdrav iz Gračanice
$ "
@dzindranv
", $ " & " & " ? " ? $, $ ' & ? " " & " ", $ $ $ о " " $, па " се & прве " у ?, ? $ у %.
@AtvBanjaluka
Pratim intezivno PL, nemam vremena da sastavim svoj spisak ali ovaj je otprilike OK. Posebno mi je drago zbog našeg Tufe, iako njega ne bih stavljao na ovo mjesto srednjeg beka, pogotovo pored Harmandića i Čičkušića ili nekih drugih igrača.ham19 je napisao/la:Golmani:ljubisic,ahmetasevic
Desna krila:osmanhodzic,djurdjevic
Lijeva krila:radjenovic,cosic
Lijevi bek:Hamidovic,smajic,glendza
Desni bek:biljaka,sesic
Srednji bek:harmandic,tufekcic,cickusic
Pivot:Toromanovic,celic
Ljubisic-radjenjovic-hamidovic-harmandic(tufekcic)-biljaka-osmanhodzic-toromanovic
Zato sam ga i stavio u zagradu, najkorisniji igrac lige bez konkurencijebaltazar7 je napisao/la:Pratim intezivno PL, nemam vremena da sastavim svoj spisak ali ovaj je otprilike OK. Posebno mi je drago zbog našeg Tufe, iako njega ne bih stavljao na ovo mjesto srednjeg beka, pogotovo pored Harmandića i Čičkušića ili nekih drugih igrača.ham19 je napisao/la:Golmani:ljubisic,ahmetasevic
Ljubisic-radjenjovic-hamidovic-harmandic(tufekcic)-biljaka-osmanhodzic-toromanovic
Tufa bi trebao dobiti neko posebno priznanje za najboljheg "all round" igrača. Odbrana, napad, srednji, desni, lijevi vanjski...mi smo ga u Gračanici prozvali "braveheart"
Kao da sam pretpostavio, najavio. Evo na SS objavljena prva postava francuske lige. Ako si obratio pažnju oni su ubacili pored 7 najboljih + odbrambenog jednog. Tufa sigurno nije najbolji napadač a nije ni onaj klasični odbrambeni koji ulazi bukvalno samo u odbranu ali zato gazi 60 minuta na oba kraja i to dosta dobro, kvalitetno...ham19 je napisao/la:Zato sam ga i stavio u zagradu, najkorisniji igrac lige bez konkurencijebaltazar7 je napisao/la:Pratim intezivno PL, nemam vremena da sastavim svoj spisak ali ovaj je otprilike OK. Posebno mi je drago zbog našeg Tufe, iako njega ne bih stavljao na ovo mjesto srednjeg beka, pogotovo pored Harmandića i Čičkušića ili nekih drugih igrača.ham19 je napisao/la:Golmani:ljubisic,ahmetasevic
Tufa bi trebao dobiti neko posebno priznanje za najboljheg "all round" igrača. Odbrana, napad, srednji, desni, lijevi vanjski...mi smo ga u Gračanici prozvali "braveheart"
Naravno da je hrmandic institucija, ipak je djelio minutazu sa balicem
Ali kad bi birao izmedju cickusica i tufekcica bez razmisljanja bi uzeo ovog drugog
Na dvije pobjede ja msmDemi je napisao/la:Borac-Izvidjac 25-23Kako se igra u revansu,jel trebamo opet pobijediti,tj ko skupi 2 pobjde ili se igra na ukupni rezultat, dakle ako izgubimo sa golom razlike osvojili bi ligu?
Jel istina da je Izviđač pokraden u B. LuciDemi je napisao/la:Aha standardno znaci. Ako bude sudjenje po pravdi onda jednu sigurno mozemo dobiti,al poznavajuci situaciju...
Egal suđenje braće Konjičanin.Imaš na fb stranici Borca cijela tekma Elta tv prenos.Dobra tekmabrzi je napisao/la:Jel istina da je Izviđač pokraden u B. LuciDemi je napisao/la:Aha standardno znaci. Ako bude sudjenje po pravdi onda jednu sigurno mozemo dobiti,al poznavajuci situaciju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.