FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Gianluigi Donnarumma na posudbi 

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Kako nam je potvrđeno iz izvora bliskih igraču, Erić je sa Željezničarom potpisao ugovor na dvije godine, a zvanično predstavljanje bit će 10. juna.
Defanzivac zvanično napustio Zrinjski, najbliži dolasku u Željezničar
Zrinjski je danas službeno potvrdio odlazak Marina Galića, koji je nakon isteka dvogodišnjeg ugovora kao slobodan igrač odlučio potražiti novi izazov u karijeri.
U prethodne dvije sezone 23-godišnji desni bek upisao je 52 službena nastupa i postigao jedan pogodak.
Zrinjski želi Marinu puno sreće i uspjeha u nastavku karijere, navodi se na zvaničnom facebook profilu Zrinjskog.
Galić je prošao omladinsku školu Zrinjskog, a u karijeri je igrao još za Branitelj iz Mostara i za Mladost iz Doboja kod Kaknja.
Kako sada stvari stoje, Galić je najbliži prelasku u redove Željezničara, koji traže desnog beka nakon što nije produžen ugovor sa Sinišom Stevanovićem.
Bravo, vidim podsjeća me na nekogUBIPITAR je napisao/la:Gianluigi Donnarumma na posudbi

Nek je hairli Filipe, biću iskren gledao ga nešto nisam al vjerujem da ima kvalitete, obično golmani odrade golem posao kad se ekipe izvuku u borbi za opstanak.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mislim da nema nista od Galica, nisu jos zavrseni pregovori sa Sinisom, a i cuo sam da je jedan drugi desni bek na piku ako Sinisa ode, doduse mozda je ovo nesto novo za Galica
Protiv Galica ne bih imao nista. Mozda u tom slucaju bilo bi mi okej da ode Sinisa.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja bih volio da ode Sinisa, ali sve su prilike da ostaje
Pa zavisi koga su kontali ko zamjenu. Ako je neko slicnih kvaliteta onda neka Sinise, ali ako je ovako neko kao Galic moze ici onda.
Ja koliko sam upoznat,Siniša je bivši.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Pa ovo kako je igro ovu polusezonu, slicnih kvaliteta moze biti i bek iz federalneLjoZee je napisao/la:Pa zavisi koga su kontali ko zamjenu. Ako je neko slicnih kvaliteta onda neka Sinise, ali ako je ovako neko kao Galic moze ici onda.
Ganjaju mu nasi drzavljanstvo, nista nije odlucenoUBIPITAR je napisao/la:Ja koliko sam upoznat,Siniša je bivši.
Pa dobro jedno vrijeme nije igrao sigurno je i to ostavilo traga. Nije perfektan i daleko je od nekog takvog igraca, ali mislim da kad bi imao neku konstantu u igri bio bi ok. Ako se moze dovesti neki bolji bek svakako sam za tu opciju.
Gotivim ja shortya,al jednostavno,sit je on nas i mi njega,prokockao dvije titule,nema mentalitet pobjednika,i treba nam svježa krv.irfo je napisao/la:Pa ovo kako je igro ovu polusezonu, slicnih kvaliteta moze biti i bek iz federalneLjoZee je napisao/la:Pa zavisi koga su kontali ko zamjenu. Ako je neko slicnih kvaliteta onda neka Sinise, ali ako je ovako neko kao Galic moze ici onda.
Ganjaju mu nasi drzavljanstvo, nista nije odlucenoUBIPITAR je napisao/la:Ja koliko sam upoznat,Siniša je bivši.
MIGRANTI iz METROPOLE!
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
Ako se pitamo za kamp
Mislim da je najbolje mjesto na Ilidži
Ima od Igmana stadion , dobar,ima dva tri terena okolo
Ne treba se nista gradit
Ima i balon pored
Male tribine i ne treba ti nista vise
Mislim da je najbolje mjesto na Ilidži
Ima od Igmana stadion , dobar,ima dva tri terena okolo
Ne treba se nista gradit
Ima i balon pored
Male tribine i ne treba ti nista vise
Željezničar 5:2 Sarajevo , 31.8.2019
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
Ma ja, prica o dionicama, privatizaciji, prodaji pomocnog terena itd ko vas ne zna skupo bi vas platio 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Bravo, u sridu. Hvala Shorty za sve, uvijek si dobrodosao ali mozda je vrijeme za rastanak.UBIPITAR je napisao/la:Gotivim ja shortya,al jednostavno,sit je on nas i mi njega,prokockao dvije titule,nema mentalitet pobjednika,i treba nam svježa krv.irfo je napisao/la:Pa ovo kako je igro ovu polusezonu, slicnih kvaliteta moze biti i bek iz federalneLjoZee je napisao/la:Pa zavisi koga su kontali ko zamjenu. Ako je neko slicnih kvaliteta onda neka Sinise, ali ako je ovako neko kao Galic moze ici onda.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
Eliomara zaganjati pod hitno !
Sta ce ti? U 30 utakmica dao dva gola, ima 31 godinu?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
Da na poluvremenu puštamo : Samba tidzanej na na na na nana na na nananana Samba !
Igra poziciju na kojoj smo u škripcu a sudeci po finansijskom izvjestaju Širokog igra za osam stoja mjesecno, gdje ces bolje
Šalu na stranu dobar ofanzivni veznjak, zna šarati i driblati, voli ošutat sa distance u Partizanu i Javoru je bio top a ni u ŠB nije bio loš sve u svemu bilo bi ga dobro dovesti
Igra poziciju na kojoj smo u škripcu a sudeci po finansijskom izvjestaju Širokog igra za osam stoja mjesecno, gdje ces bolje

Šalu na stranu dobar ofanzivni veznjak, zna šarati i driblati, voli ošutat sa distance u Partizanu i Javoru je bio top a ni u ŠB nije bio loš sve u svemu bilo bi ga dobro dovesti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.