prije 3 godine je trebao na posudbu i tako do kraja ugovoraFoSte95 je napisao/la:znači nevjera, momak je imao apsolutno sve na raspolaganju da postane vrhunski fudbaler, sam sebe upropasti i opet mu neko drugi kriv
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
imali 500k eur i procenat od zenita i šatro mi nešta razmišljali, ma tušit ba....a za Ševku još nisam prežalio ponuduAdkoHz je napisao/la:Za Radovca se moglo uzet bar 2 miliona al...Zip je napisao/la:To sto mi nismo uzeli solidne pare za Radovca, treba Ibrakovica pitati...
Teski idiot...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Evo pocelo na hayatu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Vezano za naše poslovanje i minuse koji se spominju: Ne treba biti genij i zaključit da je su prikazana dva bilansa uspjeha 2018. i 2017. koji pokazuju minus. Nisu prikazani ostali - raniji i najvjerovatnije je u jednom od ranijih prikazan priliv sredstava u ovoj ili većoj količini.
Vezano za naše poslovanje i minuse koji se spominju: Ne treba biti genij i zaključit da je su prikazana dva bilansa uspjeha 2018. i 2017. koji pokazuju minus. Nisu prikazani ostali - raniji i najvjerovatnije je u jednom od ranijih prikazan priliv sredstava u ovoj ili većoj količini.
Sto ga Vedo fino navuce za igrace
,docice kaze Hadzija 1-2 strana igraca,jel ce neki stranci ici pa ce otvoriti mjesto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koja 4 stranca imamo ja koliko znam Krste,Stanojević i Lazićmiky_hz je napisao/la:Sto ga Vedo fino navuce za igrace,docice kaze Hadzija 1-2 strana igraca,jel ce neki stranci ici pa ce otvoriti mjesto.
Sarajevo ljubavi moja!
Sofranac
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ma Lazic ide 100%, sad ne znam jel dobijamo sta kesa za njega, i jel mu se produzuje automatski ona godina ako zadovoljimiky_hz je napisao/la:Sto ga Vedo fino navuce za igrace,docice kaze Hadzija 1-2 strana igraca,jel ce neki stranci ici pa ce otvoriti mjesto.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ah do mene hvala zaboravio na njeg skroz!pasica je napisao/la:Sofranac
Sarajevo ljubavi moja!
Lazic, Sofranac, Stanojevic, Adukor, Cruz, Velkoski, Crnicki
Stupilo je na snagu to produzenje koje je potpisano,ima Lazic jos godinu ugovor.ledesma je napisao/la:Ma Lazic ide 100%, sad ne znam jel dobijamo sta kesa za njega, i jel mu se produzuje automatski ona godina ako zadovoljimiky_hz je napisao/la:Sto ga Vedo fino navuce za igrace,docice kaze Hadzija 1-2 strana igraca,jel ce neki stranci ici pa ce otvoriti mjesto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kakav crni AdukorZukanovic je napisao/la:Lazic, Sofranac, Stanojevic, Adukor, Cruz, Velkoski, Crnicki
zar je još u klubu
UH fakat zaboravio sam na Cruza, i Šofranca a Adukor ne znam sad koliko još ostaje ja bi volio lićno ali ne pitam se ja.....Zukanovic je napisao/la:Lazic, Sofranac, Stanojevic, Adukor, Cruz, Velkoski.
Sarajevo ljubavi moja!
Eh to volim cutimiky_hz je napisao/la:Stupilo je na snagu to produzenje koje je potpisano,ima Lazic jos godinu ugovor.ledesma je napisao/la:Ma Lazic ide 100%, sad ne znam jel dobijamo sta kesa za njega, i jel mu se produzuje automatski ona godina ako zadovoljimiky_hz je napisao/la:Sto ga Vedo fino navuce za igrace,docice kaze Hadzija 1-2 strana igraca,jel ce neki stranci ici pa ce otvoriti mjesto.
Denchi je napisao/la:kakav crni AdukorZukanovic je napisao/la:Lazic, Sofranac, Stanojevic, Adukor, Cruz, Velkoski, Crnicki
zar je još u klubu
Say no to Racism
to je opis boje kožemiky_hz je napisao/la:Denchi je napisao/la:kakav crni AdukorZukanovic je napisao/la:Lazic, Sofranac, Stanojevic, Adukor, Cruz, Velkoski, Crnicki
zar je još u klubu![]()
Say no to Racism![]()
šta drugo da kažem? "nesrazmjerno više opaljen suncem od stanovništva ovog podneblja"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Moja želja je Galić ako već ne može neko bolji 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Galić,Vego i treba ovu situaciji u slobodi iskoristiti, šteta da se tu ne završi bar golman onaj sa pola godine ugovora još...taman ga posudili njima nazad dok ne prodamo Vladana...
Uživaj Morto,vodjo, sljedbenici ne dopustaju nikakvu razliku u koži...Denchi je napisao/la:kakav crni AdukorZukanovic je napisao/la:Lazic, Sofranac, Stanojevic, Adukor, Cruz, Velkoski, Crnicki
zar je još u klubu