NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Treba dodati opciju Steph Curry sigurno neće
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:Treba dodati opciju Steph Curry sigurno neće
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Steve Kerr says Kevin Durant is out for Sunday's Game 2.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
ESPN RPMNEZALAGANJE je napisao/la:U tom periodu DDR ima 2 All NBA selekcije.Epidaurus je napisao/la:Period dok su obojica bili u Raptorsima, pogotovo zadnje 3 sezone kad su vazali za jednu od najboljih ekipa istoka. Koliko puta moram naglasit ?
Hejtas bzv.Nema tog svijeta u kojem je debeljuca u 180cm bolji od DeRozana.
P.S.Uzmi i sva rangiranja igraca,od ESPN,pa nadalje i vidi ko gdje stoji na tim listama.
14/15: Lowry 3.83 DDR -0.18 (Razlika ko izmedju Lillarda i Wayna Ellingtona)
15/16: Lowry 6.82 DDR -0.16 (Razlika ko izmedju Currya i JR Smitha)
16/17: Lowry 5.58 DDR 0.17 (Razlika ko izmedju Hardena i Snella)
17/18: Lowry 5.18 DDR 1.66 (Razlika ko izmedju Lillarda i Jaylena Browna)
Treba li dalje jarane?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Po mom mišljenju je DDR bolji igrač, i to dosta bolji. Veća je zvijezda, kad se sve sabere i oduzme.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Naravno da je bolji, niko ne bi uzeo jbenog Lowrya prije DeRozana.Tracy3McGrady je napisao/la:Po mom mišljenju je DDR bolji igrač, i to dosta bolji. Veća je zvijezda, kad se sve sabere i oduzme.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bolji jeste ali za RS.U PO lowry choka ali ni blizu kao Demar.A to veca zvijezda mozes macku o rep,veca je zvijezda harden od kawhia pa to nista ne znaciTracy3McGrady je napisao/la:Po mom mišljenju je DDR bolji igrač, i to dosta bolji. Veća je zvijezda, kad se sve sabere i oduzme.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Prilika koju Toronto mora iskoristitiBrokula je napisao/la:Steve Kerr says Kevin Durant is out for Sunday's Game 2.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pogledaj PO DDRa ove godine i Lowrya.BosniaBoston je napisao/la:Bolji jeste ali za RS.U PO lowry choka ali ni blizu kao Demar.A to veca zvijezda mozes macku o rep,veca je zvijezda harden od kawhia pa to nista ne znaciTracy3McGrady je napisao/la:Po mom mišljenju je DDR bolji igrač, i to dosta bolji. Veća je zvijezda, kad se sve sabere i oduzme.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lowry u finalu,Derozan u 1.rundi zglajzo.Pogledao.A usput Kyle protiv MIlvokija 20-5-5 na preko 50% sutaNEZALAGANJE je napisao/la:Pogledaj PO DDRa ove godine i Lowrya.BosniaBoston je napisao/la:Bolji jeste ali za RS.U PO lowry choka ali ni blizu kao Demar.A to veca zvijezda mozes macku o rep,veca je zvijezda harden od kawhia pa to nista ne znaciTracy3McGrady je napisao/la:Po mom mišljenju je DDR bolji igrač, i to dosta bolji. Veća je zvijezda, kad se sve sabere i oduzme.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Spursi bi izbacili Denver u 5 sa Kyleom umjesto Demara. Raptorsi bi ispali u 5 od Phile sa Demarom umjesto Kylea.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Treba.Volio bih da mi ti objasnis kako je to Lowry bolji po svemu,a strucni ljudi izabrase Demara u jednu All NBA petorku vise i to jednom u ta 2 puta je bio u 2.petorci,sto znaci da je bio medju 10 najboljih igraca lige!??Locust je napisao/la:
ESPN RPM
14/15: Lowry 3.83 DDR -0.18 (Razlika ko izmedju Lillarda i Wayna Ellingtona)
15/16: Lowry 6.82 DDR -0.16 (Razlika ko izmedju Currya i JR Smitha)
16/17: Lowry 5.58 DDR 0.17 (Razlika ko izmedju Hardena i Snella)
17/18: Lowry 5.18 DDR 1.66 (Razlika ko izmedju Lillarda i Jaylena Browna)
Treba li dalje jarane?
Takodje,nisam mislio na ESPNov RPM,nego na ranking igraca koje te stranice izbacuju.Nadji mi jednu gdje je Lowry bolke rangiran igrac od njega!?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pricamo o individualnoj igri.TOR ima kvalitetniji roster ove godine.BosniaBoston je napisao/la: Pogledaj PO DDRa ove godine i Lowrya.
Lowry u finalu,Derozan u 1.rundi zglajzo.Pogledao.A usput Kyle protiv MIlvokija 20-5-5 na preko 50% suta
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pricamo o individualnoj igri.TOR ima kvalitetniji roster ove godine.[/quote]NEZALAGANJE je napisao/la:Lowry u finalu,Derozan u 1.rundi zglajzo.Pogledao.A usput Kyle protiv MIlvokija 20-5-5 na preko 50% sutaBosniaBoston je napisao/la: Pogledaj PO DDRa ove godine i Lowrya.
Pa da li si procitao zadnju recenicu.Kyle s vremena na vrijeme odigra odlicnu rolu,kao protiv Milvokija.A ovaj PO osim katastrofa prve tekme postavlja 15-5-6 na 60%TS
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Fantazija.All star ubacuje 15.Masa tekmi gdje ne ubaci ni 10p.BosniaBoston je napisao/la:Pa da li si procitao zadnju recenicu.Kyle s vremena na vrijeme odigra odlicnu rolu,kao protiv Milvokija.A ovaj PO osim katastrofa prve tekme postavlja 15-5-6 na 60%TSNEZALAGANJE je napisao/la:Pricamo o individualnoj igri.TOR ima kvalitetniji roster ove godine.BosniaBoston je napisao/la: Pogledaj PO DDRa ove godine i Lowrya.
Lowry u finalu,Derozan u 1.rundi zglajzo.Pogledao.A usput Kyle protiv MIlvokija 20-5-5 na preko 50% suta
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za 3.opciju sasvim OK statistike
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja ne znam da je Siakam All star.BosniaBoston je napisao/la:Za 3.opciju sasvim OK statistike
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jel Kyle sam sebe izabrao na All-star?NEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne znam da je Siakam All star.BosniaBoston je napisao/la:Za 3.opciju sasvim OK statistike
Ozbiljni ste?Lillard je napisao/la:Naravno da je bolji, niko ne bi uzeo jbenog Lowrya prije DeRozana.Tracy3McGrady je napisao/la:Po mom mišljenju je DDR bolji igrač, i to dosta bolji. Veća je zvijezda, kad se sve sabere i oduzme.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.