FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koja emisija, gdje?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam samVanja8 je napisao/la:Uživaj Morto,vodjo, sljedbenici ne dopustaju nikakvu razliku u koži...Denchi je napisao/la:kakav crni AdukorZukanovic je napisao/la:Lazic, Sofranac, Stanojevic, Adukor, Cruz, Velkoski, Crnicki
zar je još u klubu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bilo, prošlo.Pitaristok je napisao/la:Koja emisija, gdje?
Emir gostovo.
Rezime:
-bit će odlazaka ali ništa posebno, cilj zadržati kostur
-svi važniji igrači imaju važeće ugovore
-što se tiče pojačanja bit će i ih i sa stranim a i sa našim pasošem
-nastavit će se davati prilika akademcima i uvodit će se u prvi tim
-ambicije za sljedeću sezonu opet najviše
-ništa se ne zna za novu travu na Koševu ali se nadaju
-spomeno da je Široki poslije nas najkvalitetniji pa onda Zrinjski
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
I da je Željo najbogatiji...BordoSarajevo je napisao/la:Bilo, prošlo.Pitaristok je napisao/la:Koja emisija, gdje?
Emir gostovo.
Rezime:
-
bordopoeta
- Kontakt:
Mjesec je Mubarek Ramazan, ja postim a ti me vrijeđaš. Zato što postim ne mogu ti adekvatno odgovoriti na tvoje uvrede.belosevic28 je napisao/la:Naravno da te zalim kad si iskompleksirana matora oyebina koja mrzi sve sto je pozitivno.
A nmgu ti reci u lice jer ne znam ko si, ako te ikad upoznam reci cu ti, valja?
A što se tiče govorenja u lice, možeš me naći na stadionu (samo kada ne pada kiša i kada nisu veliki minusi) među "Agama sarajlijama".
I da ima svoj stadion.Vanja8 je napisao/la:I da je Željo najbogatiji...BordoSarajevo je napisao/la:Bilo, prošlo.Pitaristok je napisao/la:Koja emisija, gdje?
Emir gostovo.
Rezime:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
belosevic28
- Kontakt:
Sta ima mu'mine i ago sarajlijo. Ja sam na zapadu, osim kad mi bas poslovne obaveze ne dopuste da budem tu. I imam malkice godina i ponosa da se ne spustam na klosarski nivo 'trazenja nekoga negdje'. I ako fakat imas godina kao sto tvrdis popishaj se na njih starac...bordopoeta je napisao/la:Mjesec je Mubarek Ramazan, ja postim a ti me vrijeđaš. Zato što postim ne mogu ti adekvatno odgovoriti na tvoje uvrede.belosevic28 je napisao/la:Naravno da te zalim kad si iskompleksirana matora oyebina koja mrzi sve sto je pozitivno.
A što se tiče govorenja u lice, možeš me naći na stadionu (samo kada ne pada kiša i kada nisu veliki minusi) među "Agama sarajlijama".
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
E ne mogu vjerovati da neko provocira pa se sad vadi na mjesec Ramazan...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Današnji duracel muslimani.AngelDiMaria je napisao/la:E ne mogu vjerovati da neko provocira pa se sad vadi na mjesec Ramazan...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
E pa dal je ovo moguce...belosevic28 je napisao/la:Sta ima mu'mine i ago sarajlijo. Ja sam na zapadu, osim kad mi bas poslovne obaveze ne dopuste da budem tu. I imam malkice godina i ponosa da se ne spustam na klosarski nivo 'trazenja nekoga negdje'. I ako fakat imas godina kao sto tvrdis popishaj se na njih starac...bordopoeta je napisao/la:Mjesec je Mubarek Ramazan, ja postim a ti me vrijeđaš. Zato što postim ne mogu ti adekvatno odgovoriti na tvoje uvrede.belosevic28 je napisao/la:Naravno da te zalim kad si iskompleksirana matora oyebina koja mrzi sve sto je pozitivno.
Ti se ne spustas ? Ti znas da nivo postoji al izgleda jos nisi provalio kako radi.
Nedavno mi grad nazivas vuko*ebinom. Papak.
Ti si klasican primjer seljacke dzukele, klosar je gospodin za tebe.
Ako nekom zaprijetis pa skontas da bi te je*ali ako pridjes najlakse je podic "nivo" negdje na zapadu.
I najgora ulica da te je odgajala imao bi vise postovanja...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ako se ne pobijete niste ništa 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
belosevic28
- Kontakt:
Ovaj @simidobar ili se zaboravio ulogovati sa drugog profila ili me pomijesao sa nekim. Trece nema.
Btw, poeticaru ne trebaju advokati, sad ce se on iftariti pa doci da mi kaze da sam brdjan, da opsuje ponesto itd isl.
Btw, poeticaru ne trebaju advokati, sad ce se on iftariti pa doci da mi kaze da sam brdjan, da opsuje ponesto itd isl.
Bogami to ti on tepa, vjeruj ti meni.belosevic28 je napisao/la:Ovaj @simidobar ili se zaboravio ulogovati sa drugog profila ili me pomijesao sa nekim. Trece nema.
Nisam te pomijesao, nit mi treba drugi profil, citam, vidim.
Sve sto sam napisao upuceno je tebi. Poeta uopste nije bitan, bitan je tvoj "nivo" kojim se rasipas..
Ne poznajem licno ni tebe ni njega al ocigledna je razlika u razmisljanju.
-
belosevic28
- Kontakt:
Samo mi onda nadji post gdje vrijedjam tebe ili tvoj grad. Ocito sam u snu pisao pa se ne sjecam.simidobar je napisao/la:Bogami to ti on tepa, vjeruj ti meni.belosevic28 je napisao/la:Ovaj @simidobar ili se zaboravio ulogovati sa drugog profila ili me pomijesao sa nekim. Trece nema.
Nisam te pomijesao, nit mi treba drugi profil, citam, vidim.
Sve sto sam napisao upuceno je tebi. Poeta uopste nije bitan, bitan je tvoj "nivo" kojim se rasipas..
Ne poznajem licno ni tebe ni njega al ocigledna je razlika u razmisljanju.
Hvala Allahu pa jeste, hvala sto si primijetio.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Večeras bi se mogao pogledat ponovo derbi sa grbavice, po treći put 
Uvijek jedni te isti ulaze u lična prepucavanja i vrijeđanje, na to se nadoveže još par forumaša u odbranu obje strane i uyebe se tema.
Pokušajte svađe prenijet na privatne poruke i ignorišite one koji vas prozivaju, hajmo ovdje pisat samo o Sarajevu, akademcima, evropi, pojačanjima, lopti..
Uvijek jedni te isti ulaze u lična prepucavanja i vrijeđanje, na to se nadoveže još par forumaša u odbranu obje strane i uyebe se tema.
Pokušajte svađe prenijet na privatne poruke i ignorišite one koji vas prozivaju, hajmo ovdje pisat samo o Sarajevu, akademcima, evropi, pojačanjima, lopti..
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 31 maj 2019, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma oprase, sviju mi. Cuj ono zna da je neko nekome kupio titulu. Popuju ovuda jer su 'gledali Musemica'...i to im je osnovni argument. I kad mu repliciras satro poziva na neki fajtskoroalen je napisao/la:Nije vam lijepo to što se svađate.
Dulijevic, tavlaridis vio ena, čimirot, stojcev bilbija tria enaBordoSarajevo je napisao/la:Večeras bi se mogao pogledat ponovo derbi sa grbavice, po treći put
Pregled gledo jedno 50× bez imalo laži, najmanje
1:3 atromitos sipu kitos
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], johntravolta123, teamnorth1989, Venom i 40 gostiju.