Jok nisu.Vi ste ozbiljni.Justin je napisao/la:Ozbiljni ste?Lillard je napisao/la:Naravno da je bolji, niko ne bi uzeo jbenog Lowrya prije DeRozana.Tracy3McGrady je napisao/la:Po mom mišljenju je DDR bolji igrač, i to dosta bolji. Veća je zvijezda, kad se sve sabere i oduzme.
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Jedno od glupljih poređenja na ovoj temi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lowry je dokazao da moze biti starter za finalistu(mozda i sampiona).DeRozan nije.Kyle je dokazao da je OK defanzivac.DeRozan nije.I jos pricate o derozanu ko da je Harden jbt pa da mu se moze preci preko PO neuspjeha kad ga se usporeduje s Lowryem.Frajer nije ni top 5 SG(Harden,Klay,Mccollum,Beal,Oladipo)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cuj dokazao da moze biti starter za finalistu!?BosniaBoston je napisao/la:Lowry je dokazao da moze biti starter za finalistu(mozda i sampiona).DeRozan nije.Kyle je dokazao da je OK defanzivac.DeRozan nije.I jos pricate o derozanu ko da je Harden jbt pa da mu se moze preci preko PO neuspjeha kad ga se usporeduje s Lowryem.Frajer nije ni top 5 SG(Harden,Klay,Mccollum,Beal,Oladipo)
Ja argumenta.Dokazao je i JR Smith.
Usput,2 od ta 3 navedena nisu bolji igraci od njega,a ti skontaj koji su.
- BosniaBoston
- Kontakt:
3.opcija jos uz to.Jednostavno covjek je sposoban da odradi taj posao 3.strijelca i 1.plejmejkera sto nije lak zadatak za finalistu NBA lige.Kompletniji igrac jednostavno.I nez to sto neko igra za tvoju voljenu ekipu ne znaci da ga moras velicat.I ja navijam za celticse pa sam svjestan da npr.Tatum nije bi blizu All-stara ili da Rozier ni u ludilu ne moze biti starterNEZALAGANJE je napisao/la:Cuj dokazao da moze biti starter za finalistu!?BosniaBoston je napisao/la:Lowry je dokazao da moze biti starter za finalistu(mozda i sampiona).DeRozan nije.Kyle je dokazao da je OK defanzivac.DeRozan nije.I jos pricate o derozanu ko da je Harden jbt pa da mu se moze preci preko PO neuspjeha kad ga se usporeduje s Lowryem.Frajer nije ni top 5 SG(Harden,Klay,Mccollum,Beal,Oladipo)
Ja argumenta.Dokazao je i JR Smith.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
meni je mesi bolji od ronalda, a vama?
jbt vodi se ista diskusija po hiljaditi put, ko da cete ubijediti nekoga da je vase ispravno a njegovo pogresno ....
jbt vodi se ista diskusija po hiljaditi put, ko da cete ubijediti nekoga da je vase ispravno a njegovo pogresno ....
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa bit je da neutralni citaoci foruma ili diskusije naprave svoj sud prema tvojim argumentima,da njih ubijedis.Sagovornik u 99% slucajeva ce imati isto misljenje naravnoharden je napisao/la:meni je mesi bolji od ronalda, a vama?
Lowry radi puno korisnih stvari na terenu. I puno je bolji defanzivac od Derozana. Uostalom, Raptorsi su odlicno izgledali i bez Kawhia upravo zahvaljujuci njemu.NEZALAGANJE je napisao/la: Jok nisu.Vi ste ozbiljni.
Da su Spursi trejdali za Lowrya sada bi njega uzdizao. Jako si subjektivan.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
ja sam evo neutralan i poprilicno sam siguran da u svakoj diskusiji trebam procitati za koga si tiBosniaBoston je napisao/la:Pa bit je da neutralni citaoci foruma ili diskusije naprave svoj sud prema tvojim argumentima,da njih ubijedis.Sagovornik u 99% slucajeva ce imati isto misljenje naravnoharden je napisao/la:meni je mesi bolji od ronalda, a vama?
i onda odabrati kontra stranu jer me ti ubijedis tako
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovo je više Ronaldo je bolji od Jordi Albeharden je napisao/la:meni je mesi bolji od ronalda, a vama?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
DeRozan Ronaldo 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jbt. Ne mogu da vjerujem da neko fakat misli da je Lowry bolji, pa dok su igrali u istoj ekipi uvijek se znalo ko je prvi igrač ekipe. Kako tako brzo zaboravljate, nikad neću shvatiti.
Ps. DeRozan je bolji igrač od Oladipa, ovaj ima jednu posteni sezonu i odma je bolji? Da je rookie pa hajde reklo bi se da može još puno više, ali lik je dugo u ligi i tek prošlu sezonu odigrao sličnu kao što DDR igra već godinama.
@BosniaBoston, koji si ti forumas prije bio? Jbt. Brzo si postao troll koji baš na svaku mora kontrirati, a vidi se da nisi glup i da itekako znaš pametno pisati, ne kontam u čemu je fazon
Ps. DeRozan je bolji igrač od Oladipa, ovaj ima jednu posteni sezonu i odma je bolji? Da je rookie pa hajde reklo bi se da može još puno više, ali lik je dugo u ligi i tek prošlu sezonu odigrao sličnu kao što DDR igra već godinama.
@BosniaBoston, koji si ti forumas prije bio? Jbt. Brzo si postao troll koji baš na svaku mora kontrirati, a vidi se da nisi glup i da itekako znaš pametno pisati, ne kontam u čemu je fazon
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma ja sam novi tek.Nije problem sto neko misli da je sad u ovom slucaju DeRozan bolji od Lowrija nego se implicira da je on neka sad zvijezda,Ronaldo.Preuvelicavanje igraca koji puno nije dokazao na najvaznijoj sceni a ima 30 banki.LPTracy3McGrady je napisao/la:Jbt. Ne mogu da vjerujem da neko fakat misli da je Lowry bolji, pa dok su igrali u istoj ekipi uvijek se znalo ko je prvi igrač ekipe. Kako tako brzo zaboravljate, nikad neću shvatiti.
NEZALAGANJE je napisao/la:Bolji je skakac.Eto jedna stvar.Nadalje,znati zabijati poene jenajvaznija stvar u kosarci.Valjda se zato i igra ova igra.Za poene.Sve druge stvari su bitne isto,ali je ova primarna.Epidaurus je napisao/la:Razlika je u jednoj All NBA selekciji, nije neka aman razlika pa da se moze uzet kao neupitan dokaz razlike u kvalitetu. Ja cu te opet pitat, u cemu je DDR bolji igrac od Lowryja osim u scoringu koji ni kod DDRa nije neki elitni jer nije ni blizu efikasnog igraca ? Samo Toronto period, nista poslije.
P.S.Jedna All NBA selekcija itekako znaci.Mnogi nikad ne budu izabrani.
u karijeri imaju isti prosjek skokova,4,3,prosle sezone u raptorsima lowry imao vise skokova,a nizi 17-18 cm
The Los Angeles Clippers have been fined $50,000 by NBA for violating the league’s anti-tampering rule when Doc Rivers publicly commented on Kawhi Leonard.
Koja zalost, odigras 51-8-8 i izgubis na debilizam suigracaClutch je napisao/la:
Na danasnji dan
Eto krajnji ishod bi bio drugaciji da se ovo nije desilo
yebote sta fanboy masinerija radi o ovome ce se godinama pricati ko da je bila sedma utakmica pa je ovaj potez odlucio mec i seriju 
Trebo je odigrat 52-8-8 pa ne bi. Jordan biEdviin je napisao/la:Koja zalost, odigras 51-8-8 i izgubis na debilizam suigracaClutch je napisao/la:
Na danasnji dan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.