FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bistrik87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bistrik87 » 31 maj 2019, 22:41

paulus je napisao/la:ja koji moroni zive na ovom Balkanu , pa tri dana pisu o dugu oni seljovci , kako su glupi tako , jel oni misle da PSG i City i da ne nabrajam budu u plusu nakon milijarde potrosenih za transfere, klub to namakne , jel ?! A idiota bog te mazno!
sta si ocekivo ne znaju ni uplatnicu popunit kamol se bavit "tezom" matematikom

nadam se pojacanju u ovih par dana, hadzija je skoro svakog ubo, Lazic da ne pricam, njega ostavit bar sezonu a za male pare ga ne davat

a sto se tice titule nemogu da pofatam, ako o ovoj pricaju da je kupljena ne razumijem, bez mrlje sezona bukvalno najcistiji obraz a dupla kruna

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 maj 2019, 22:48

simidobar je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Vukoyebina je drzava i liga i to se potencira na ovom forumu. Ako mislis da bi SEHER nazvao tako onda nemamo o cemu pricati.
Stvarno ?
Ako ce ti bit lakse rekao bih isto bilo kome. Ne pravim razlike.

Ne mislim ja nista, ti znas najbolje.

Molim te pazi na svoj nivo.

Ako moze svaka pe*ercina dobit neko pravo mogu i ja da imam pravo da volim svoju drzavu, grad, klub do te tacke da me vrijedja to potenciranje.

Postujem tvoj grad, tebe, sve na svijetu dok ne dodje u konflikt sa onim sto volim, jbga nije dobro sto je tako al tako je.
Nisi ti shvatio poentu, prica da je drzava/liga vukoyebina se potencirala da se glorifikuje svaki uspijeh bilo koga ovdje, u ovom slucaju nasih fudbalera. Kad Mujakic ode za milion eura, to je kao da neki Timo iz Austrije ode za 25 milona, kontas sad?!
O klubu i gradu necu, zna raja koliko mi znaci i FKS a Bgm i seher.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2019, 22:58

Ova retardirana prica da nam je Slavija pustila gol kojim gubi titulu a istu mi osvajamo je jednaka onoj prici da smo prodali Kup Sirokom i to na penale. Istovremeno sve osobe koje vjeruju u to zbog "carsijskih prica" treba da se zapitaju da li im mozak ispravno funkcionise.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 31 maj 2019, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 maj 2019, 22:59

treba nama Bekić
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 maj 2019, 23:00

Sabinho je napisao/la:Ova retardirana prica da nam je Slavija pustila gol kojim gubi titulu a istu mi osvajamo je jednaka onoj prici da smo prodali Kup Sirokom i to na penale. Istovremeno sve osobe koje vjeruju u to zbog "carsijskih prica" treba da se zapitaju da li im mozak ispravno funkcionise.
Nemoj tako dobit ces prijetnje u PP ;)
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2019, 23:06

belosevic28 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ova retardirana prica da nam je Slavija pustila gol kojim gubi titulu a istu mi osvajamo je jednaka onoj prici da smo prodali Kup Sirokom i to na penale. Istovremeno sve osobe koje vjeruju u to zbog "carsijskih prica" treba da se zapitaju da li im mozak ispravno funkcionise.
Ako Muco kaze da je dupla nastimana, prihvatam.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 maj 2019, 23:13

Gledam ove izvještaje naših utakmica, pa evo da podijelim jedan lijep trenutak sa derbija na Koševu.
Obratite pažnju na reakciju Husrefa Musemića.
slika
slika
:ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
slika
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2019, 23:14

Nece sa pokrene video. :sick:
:D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 maj 2019, 23:18

Petković: Pa šta hoće u Sarajevu, ne mogu da vjerujem da je upitan status Musemića

Sarajlija Vladimir Petković (55), koji skoro pet godina uspješno vodi reprezentaciju Švicarske, za Avaz je komentarisao sportske aktuelnosti, a jedna od njih je i osvajanje duple krune od strane FK Sarajevo.

Petković je čestitao bordo klubu, a začudio se kada mu je rečeno da je upitan status Husrefa Musemića u klubu.

“Sve čestitke svima, od igrača i trenera do čelnika kluba. Nadam se da će napraviti iskorak i u Evropi, jer tako ti raste fudbalski rejting”, rekao je Petković, koji, na konstataciju da je upitan status šefa stručnog štaba FK Sarajevo Husrefa Musemića, začuđeno kratko kaže:

“Zašto?”

Zbog isteka ugovora, koji još nije produžen…

“Čuj, nije… Pa, šta hoće? Svašta! Ne mogu da vjerujem”, dodao je Petković.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 31 maj 2019, 23:21

E ako se jos i ovdje i to iz istog tabora dobijaju prijetnje u PP onda
-Nije ni cudo jer smo mi narod koji je skupljao pare da Esmeralda progleda
-Nije ni cudo jer smo mi narod koji je isao nekom Torabiju na noge pritom kupujuci tone i tone te njegove svete (tobe jarabbi) vode
-Nije ni cudo jer smo mi narod koji bira one koji u 21-om vijeku biraju one koji nam svecano otvaraju kruzne tokove, trotoare, semafore.
Ima toga jos al mi mrsko kucati. Tako da vazi ona stara: znam ja nas, yebo ti nas.

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 31 maj 2019, 23:26

MaroonBjelave je napisao/la:
E ako se jos i ovdje i to iz istog tabora dobijaju prijetnje u PP onda
-Nije ni cudo jer smo mi narod koji je skupljao pare da Esmeralda progleda
-Nije ni cudo jer smo mi narod koji je isao nekom Torabiju na noge pritom kupujuci tone i tone te njegove svete (tobe jarabbi) vode
-Nije ni cudo jer smo mi narod koji bira one koji u 21-om vijeku biraju one koji nam svecano otvaraju kruzne tokove, trotoare, semafore.
Ima toga jos al mi mrsko kucati. Tako da vazi ona stara: znam ja nas, yebo ti nas.
a lazes da su skupljali pare za esmeraldu :rol: :rol: :rol:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 31 maj 2019, 23:35

[/quote]

a lazes da su skupljali pare za esmeraldu :rol: :rol: :rol:[/quote]
Jesu drug vjeruj mi, te pare joj je htjela uruciti neka nana kad je Esmeralda gostovala u Skenderiji.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 31 maj 2019, 23:38

MaroonBjelave je napisao/la: Jesu drug vjeruj mi, te pare joj je htjela uruciti neka nana kad je Esmeralda gostovala u Skenderiji.
POKAŽIMO HUMANOST: Esmeralda ponovo treba našu pomoć
Legendarna Esmeralda iz istoimene kultne postdejtonske telenovele, koju smo svi gledali dok smo čekali papire za Njemačku i SAD, ponovo treba našu pomoć.

Bosanci i Hercegovci su se tih godina usprkos teškoj financijskoj situaciji u ratom razorenoj zemlji pokazali kao veliki humanitarci kada su skupljali pare za njeno liječenje.

Naime, za one koji se ne sjećaju, Esmeralda je u seriji rođena slijepa te su svi njeni bh. fanovi odlučili skupiti novac za njenu operaciju, jer je ukrala srce svima, a glumica se zahvalila time što je došla u Zenicu i družila se sa svima te nam izrazila svoju zahvalnost.

Naša Esmeralda ponovo je bolesna, tačnije, sljepilo joj se vratilo, a kako je njen muž Jose Armando protjeran iz SAD-a nakon dolaska Trumpa na vlast i ne može joj platiti novu operaciju, ona se opet uzda u pomoć dobrih ljudi u Bosni i Hercegovini.

Njoj je za operaciju potrebno 750 KM, a svi koji žele da uplate novac, mogu to uraditi tako što će se javiti na naš mail.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 31 maj 2019, 23:43

Nego prebrzo nam je splahnula gotiva zbog osvajanja duple krune, eeeej, pa bi sada da malo prijetimo u PP i da sikćemo jedni na druge iz kojekakvih razloga.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 31 maj 2019, 23:45

miky_hz je napisao/la:

Petković: Pa šta hoće u Sarajevu, ne mogu da vjerujem da je upitan status Musemića

Sarajlija Vladimir Petković (55), koji skoro pet godina uspješno vodi reprezentaciju Švicarske, za Avaz je komentarisao sportske aktuelnosti, a jedna od njih je i osvajanje duple krune od strane FK Sarajevo.

Petković je čestitao bordo klubu, a začudio se kada mu je rečeno da je upitan status Husrefa Musemića u klubu.

“Sve čestitke svima, od igrača i trenera do čelnika kluba. Nadam se da će napraviti iskorak i u Evropi, jer tako ti raste fudbalski rejting”, rekao je Petković, koji, na konstataciju da je upitan status šefa stručnog štaba FK Sarajevo Husrefa Musemića, začuđeno kratko kaže:

“Zašto?”

Zbog isteka ugovora, koji još nije produžen…

“Čuj, nije… Pa, šta hoće? Svašta! Ne mogu da vjerujem”, dodao je Petković.
Joj dusmanskih portala, samo pokusavaju narusiti atmosferu. Klosari

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 31 maj 2019, 23:47

@beli
Javi se da vidim jesi čitav..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 31 maj 2019, 23:54

Rastjerana bagra qurcu svira.
Eno vam olimpik i one seoske varalice pa njima damu pod bubrege prodajite.
Tuki halisali.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 31 maj 2019, 23:56

Ja ne znam sta vam je ljudi al fakat. Mahalastina nam i ne da da idemo naprijed. A ova potenciranje su malo je reci providna.
Ovdje ima dusmana koji bi sve da omalovaze.

Potpisi Husrefe dozivotni ugovor. Upravo pristanite na sve sto Husref trazi al ako je dozivotni ugovor u pitanju.
Zacepite malograđanštini usta za sva vremena.

Ovdje ima onih koji su kupili profile na forumu jer se nisu znali registrovati.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 jun 2019, 00:00

Daj ba kakva je to prica dozivotni ugovor i slicno?
Jel mislis da nema boljih trenera, jel mislis da nam ne treba nikakav napredak nego sad sto je?
Juventus sa allegrijem u 5 godina uzme 11 trofeja i dobije nogu.
Husref treba da produzi ugovor, sve dok ekipa ima igru i rezultat i dok akademxi napreduju. Vim prestane to, trazis bolje. Fudbal je biznis i zahtjeva napredak u svakom segmentu, sentimentalnost uvijek kosta.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 jun 2019, 00:03

Umoran dodjem sa posla, udjem na forum da se malo opustim i ismijem. Kad ono klasican pitarluk... samo nam daj problem da se svadjamo i diskutujemo oko njega.
Tacno yebo ti nas mi se bolan ne znamo ponasati kad smo prvaci i to dupli :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, OzmoodPinglewood, ubipara, Uvijeknapravojstrani i 21 gost.