FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kamuflazn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kamuflazn » 01 jun 2019, 00:14

Jesic je po cviu bolji trener jel da?
Boljeg a nama dostupnog necemo naci od Husrefa ruku u vatru. Husref je najbolji trener lige a to je ono sto nam je potrebno.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

astonHz
Kontakt:

Post Postao/la astonHz » 01 jun 2019, 00:14

Sabinho je napisao/la:Nece sa pokrene video. :sick:
:D
Probaj desni klik pa play, meni proradilo :kafa:
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 jun 2019, 00:15

@pantelija

Imena kolega imena.
Kakva je to prica?
Kakav bolji trener, ko je to bolji trener? Koliko kosta taj bolji trener?
Ovdje se pominjao Bjelica a covjeku povećali ugovor 1,5 miliona eura godisnje . Mislis da je radio prije toga za sicu?
A koliko Kosta Dinamo a koliko mi, mislis da bi taj isti Bjelica napravio neki rezultat sa Sarajevom?

Za pare koje bi dali nekom boljem treneru neka dovedu pojacanja pa ce i Husref biti Bjelica za nas.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 jun 2019, 00:20

Radovac naglašava da se ne bi vratio u Sarajevo, sve dok su određeni ljudi tu.

“Sve dok su u klubu određeni ljudi, a oni znaju ko su, nikada se ne bih vratio u FK Sarajevo. Ja sam dijete tog kluba i volim ga više nego oni skupa, ali ne bih više želio nikada sarađivati sa takvim osobama”.

Inače vrlo nam je bitna karika :kafa:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 jun 2019, 00:23

ShofaII je napisao/la:@pantelija

Imena kolega imena.
Kakva je to prica?
Ovdje se pominjao Bjelica a covjeku povećali ugovor 1,5 miliona eura godisnje . Mislis da je radio prije toga za sicu?
A koliko Kosta Dinamo a koliko mi, mislis da bi taj isti Bjelica napravio neki rezultat sa Sarajevom?

Za pare koje bi dali nekom boljem treneru neka dovedu pojacanja pa ce i Husref biti Bjelica za nas.
Suplja prica. Bjelica tad nije kostao 1.5 mil. Bjelica je prvi ugovor u dinamu imao 4 puta manje. Pa.racunaj.
Nije trener da se skupo plati nego da je trener. Imena nwcu da iznosim iz svojih razloga ali ako neko uspjesno trenira ekipe u holandiji, belgiji, taj sigurno je bolji od nasih trenera koji ne mogu prismrditi tim ligama niti su ikada.
Najdalje dobace do neke prosjecne slovenske ekipe na sezonu. I o cemu onda pricamo? Usput, nije bas da smo na proljece igrali neki aman zaman fudbal jel tako.

Dalje, imas jednog lalatovica koji sa ekipom radnika koja je u rangu nas ako ne i slabija ganja se sa cz, dva kola prije kraja i igra polufinale kupa. Sjajan trener , i takticki i kao psiholoh odnosno motivator. Cijena kao husref, jer ne trenira husref za klikere.

Husref je imao najbolju ekipu u ligi, daleko najbolju. To je fakt i ci jenica. Ekipa koja je dugo na okupu, igraci koji imaju po 100-150 utakmica u klubu. Bilo bi neuspjeh da se nije osvojilo, kao sto je uspjeh sto je osvojeno, ali nije senzacija ni genijalnost velika.

Dakle, postujem husrefa, najbolji je u ligi, ali da je neka tdenerska sila, nije, da nema.boljih od njega a dostupnih ni to nije istina.

I ko Boga te molim ne pominji jesica i jarnija, perete na ruke a time, pomwnut cu i ja drinovce i eto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 jun 2019, 00:45

Pantelija je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:@pantelija

Imena kolega imena.
Kakva je to prica?

Suplja prica. Bjelica tad nije kostao 1.5 mil. Bjelica je prvi ugovor u dinamu imao 4 puta manje. Pa.racunaj.
Nije trener da se skupo plati nego da je trener. Imena nwcu da iznosim iz svojih razloga ali ako neko uspjesno trenira ekipe u holandiji, belgiji, taj sigurno je bolji od nasih trenera koji ne mogu prismrditi tim ligama niti su ikada.
Najdalje dobace do neke prosjecne slovenske ekipe na sezonu. I o cemu onda pricamo? Usput, nije bas da smo na proljece igrali neki aman zaman fudbal jel tako.

Dalje, imas jednog lalatovica koji sa ekipom radnika koja je u rangu nas ako ne i slabija ganja se sa cz, dva kola prije kraja i igra polufinale kupa. Sjajan trener , i takticki i kao psiholoh odnosno motivator. Cijena kao husref, jer ne trenira husref za klikere.

Husref je imao najbolju ekipu u ligi, daleko najbolju. To je fakt i ci jenica. Ekipa koja je dugo na okupu, igraci koji imaju po 100-150 utakmica u klubu. Bilo bi neuspjeh da se nije osvojilo, kao sto je uspjeh sto je osvojeno, ali nije senzacija ni genijalnost velika.

Dakle, postujem husrefa, najbolji je u ligi, ali da je neka tdenerska sila, nije, da nema.boljih od njega a dostupnih ni to nije istina.

I ko Boga te molim ne pominji jesica i jarnija, perete na ruke a time, pomwnut cu i ja drinovce i eto
Ako je imao frtalj novog ugovora onda je to 700.000 maraka GODISNJE a Husref radi za frtalj od toga godišnje.

Lalatovic sa platom u rangu Husref, salis se?
A sta pticaju o njemu i kakvi su komentari pa Husref je suho zlato.

Koji igraci su dugo na okupu, Kovačević, Pidro, Lazic, Rahmanovic, Tatar, Halilovi, Crepulja...
Ti se salis ovdje ili sta?

Jesica ja nisam pomenuo!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 01 jun 2019, 00:54

Ja cisto sumnjam da Lalatovic ima vecu platu od Husrefa

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 jun 2019, 00:56

i ako ima vecu platu to je u par hiljada, nista pretjerano... i ko god misli da Husref kod nas radi za sicu, vara se itekako

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 jun 2019, 00:59

ajdohordas je napisao/la:i ako ima vecu platu to je u par hiljada, nista pretjerano... i ko god misli da Husref kod nas radi za sicu, vara se itekako
Evo ja cu ti reci da lalatovic ima manju platu od husrefa. 100% .
Ako husref produzi imat ce i vecu platu nego sad.
I ja to postujem, niko ne radi iz neke ljubavi vec zbog novca. Sve drugo je supljak. Svi oni vole.sarajevo a sutra da dodje ponuda za duplo para da idu zorom bi sjeli na avion ili onomad voz i cao.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 jun 2019, 01:02

Pantelija je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:i ako ima vecu platu to je u par hiljada, nista pretjerano... i ko god misli da Husref kod nas radi za sicu, vara se itekako
Evo ja cu ti reci da lalatovic ima manju platu od husrefa. 100% .
Ako husref produzi imat ce i vecu platu nego sad.
I ja to postujem, niko ne radi iz neke ljubavi vec zbog novca. Sve drugo je supljak. Svi oni vole.sarajevo a sutra da dodje ponuda za duplo para da idu zorom bi sjeli na avion ili onomad voz i cao.
Dobro ne podnosis Husrefa to znamo ne moras nam sad vazit svaki dan,nama je legenda tebi nije,donio nam 2 titule i kupove sto od ostalih niko nije,tebi je bolji neko drugi nama je bolja legenda i najtrofejniji trener,neces promjeniti moje misljenje il necije drugo o njemu kojima je legenda za sva vremena i tacka. Husref najbolji ikad,najtrofejniji itd ja cijenim to. Prije bi njemu 300000 milja dao nego Bjelici 2 hiljade

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 jun 2019, 01:08

Zato cemo od basela, primati 6 od borusije 7 a aatalante 8... zato sto ne znamo ici naprijed nego sse drzati jednog te istog.

Jer ti ne bi dao nekome ko sa dinamom igra 1/8 el , nego bi dao nekome ko sa 60 godina nije mogao vani naci angazman.

I ne ubacuj mi rijeci u usta, mrzim to.
Prvo ja postujem i husrefa i rezultat koji je napravio. Samo sam napisao da to nije senzacija. I napisao sam da mu treba produziti ugovor sa jasnim ciljevima i zadatcima. I sta je tu lose?
Da ne treba mozda dati ugovor na 5 godina pa ga isplacivati onda? Sreca pa se ne pitate, idolopoklonici necijeg lika i djela. Imate preko miljacke primjer sta znaci nekoga stavljati na nivo kluba.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 01 jun 2019, 01:21

Na pitanje da li je imao neku ponudu, Musemić odgovara:

“U ovom trenutku – ne. Ranije sam imao, ali tada nisam želio da idem. Ali, kraj je prvenstva, možda i bude nešto. Inostranstvo? U svakom slučaju me zanima. Volio bih se okušati, da vidim šta bih ja to mogao uraditi negdje drugo, pošto ovdje sam, vjerujem, uradio dosta dobrih stvari. To bi bio neki izazov”, istakao je Musemić.

Dakle, voli on klub i sve ok, ali sumnjam da bi mu ljubav prema Sarajevu prevagnula u odnosu na neku dobru ponudu iz vana.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 jun 2019, 01:27

Dinamo je skuplji od Sarajeva 10 puta i ne mozes poredit uspjeh tog trenera sa nasim trenerom. Ne moze to biti argument da bi neko sa nama prosao u grupe.

Samo se zapitas gdje Dinamo prodaje igrace a gdje mi.

Nama su ovi igraci vrh i neki Dinamov otpadak bi nam bio vrh.

Sasvim su realni rezultati i protiv Bazela, Borusije...

Ja bih volio boljeg trenera od Husrefa, ali kojeg?
Koji bi to ozbiljan trener potpisao ugovor na godinu?
Ako imaju boljeg trenera od Husrefa neka dogovore i otkacr Husrefa i tacka. Ja necu pola rijeci reci.
Ali ako ce dovest nekoga ko bi MOZDA bio bolji a sigurno ce biti skuplji onda JOK.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 jun 2019, 01:33

Pantelija je napisao/la:Zato cemo od basela, primati 6 od borusije 7 a aatalante 8... zato sto ne znamo ici naprijed nego sse drzati jednog te istog.

Jer ti ne bi dao nekome ko sa dinamom igra 1/8 el , nego bi dao nekome ko sa 60 godina nije mogao vani naci angazman.

Prvo ja postujem i husrefa i rezultat koji je napravio. Samo sam napisao da to nije senzacija. I napisao sam da mu treba produziti ugovor sa jasnim ciljevima i zadatcima. I sta je tu lose?
Da ne treba mozda dati ugovor na 5 godina pa ga isplacivati onda? Sreca pa se ne pitate, idolopoklonici necijeg lika i djela. Imate preko miljacke primjer sta znaci nekoga stavljati na nivo kluba.
Ibraković nam je bio ikona dok se gađao imenima igrača, Sekimovića i njegove bisere stavljali u potpis, Ješića smo zvali Kasapom dok je tjero alkoholičare iz svetinje, skandirali smo Ikandeu, Stepanovu, čekali Alispahića da potpiše, svršavali smo na povratak Saida koji je prepišao ligu s jednom nogom, popljuvali smo Ahmetovića, Tatara, Adukora, negodovali kad umjesto Faruka dođe još gori Emir, i šta bi ti sad? Da mi ovakvi otjeramo Husrefa, a dovedemo boljeg? Ma bježi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 jun 2019, 01:41

MaroonBjelave je napisao/la:Na pitanje da li je imao neku ponudu, Musemić odgovara:

“U ovom trenutku – ne. Ranije sam imao, ali tada nisam želio da idem. Ali, kraj je prvenstva, možda i bude nešto. Inostranstvo? U svakom slučaju me zanima. Volio bih se okušati, da vidim šta bih ja to mogao uraditi negdje drugo, pošto ovdje sam, vjerujem, uradio dosta dobrih stvari. To bi bio neki izazov”, istakao je Musemić.

Dakle, voli on klub i sve ok, ali sumnjam da bi mu ljubav prema Sarajevu prevagnula u odnosu na neku dobru ponudu iz vana.
Svako bi otisao odavde za vecu lovu.
Treba li Husref potpisati ovdje na godinu i biti otjera u septembru i tako propustiti neku priliku odlaska vani.
Ja na to ne bih pristao.

Svi ovdje pricaju o nekoj ljubavi a prazne tribine. A od Husrefa i bilo kojeg drugog trenera ili od igrca se trazi da radi i igra iz ljubavi.
Svima je argument uslovi na stadionu i igra na terenu, a kao igrac i trener ne trebaju nikakve uslove samo ljubav prema klubu.
Neka dodaje Lalatovic na na pola godine godinu za Husrefovu platu, aha hoce
kurko

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 01 jun 2019, 01:48

Hadžija priprema 2 stranca, ima da me glava zaboli od imena ko da gledam :beba:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 01 jun 2019, 01:49

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Zato cemo od basela, primati 6 od borusije 7 a aatalante 8... zato sto ne znamo ici naprijed nego sse drzati jednog te istog.

Ibraković nam je bio ikona dok se gađao imenima igrača, Sekimovića i njegove bisere stavljali u potpis, Ješića smo zvali Kasapom dok je tjero alkoholičare iz svetinje, skandirali smo Ikandeu, Stepanovu, čekali Alispahića da potpiše, svršavali smo na povratak Saida koji je prepišao ligu s jednom nogom, popljuvali smo Ahmetovića, Tatara, Adukora, negodovali kad umjesto Faruka dođe još gori Emir, i šta bi ti sad? Da mi ovakvi otjeramo Husrefa, a dovedemo boljeg? Ma bježi.
Mislim da mozemo bolje jer eto nesto vjerujem Hadziji i ekipi. Zar se ne sjecas da smo imali predsjednika s famoznom izjavom o livadama u ligi, sportskog direktora s izjavom da smo bolji od Partizana. Sada nema te mahalastine te doci ce ovaj te onaj, Bugari zapeli na granici i slicno.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 jun 2019, 01:50

Ima l' Runda kakvog igrača da nam uvali, da se još malo pokoljemo ovdje? :kafa:
Joj počeli smo k'o komšinice, još nam fali da jedna sekta napravi svoj forum i da se mrzimo međusobno. Uzeli smo duplu ba, uživajte.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 jun 2019, 01:52

SarajevoJeBordo je napisao/la:

Ja sta ti napisa ... masala.

-jesmo li uzeli kup i titulu za obrakovicem? Jesmo. Sta je probelm? Igrali play of el, prodali cimirota, gledali jajala i sl.
Kasnije kad su namirisali pale postali lopovi i zasrali sve. Jel se pisalo ovdje o tome? Jeste. Ne izmisljaj.

-ko je stavljao potpise selimovicevih izjava? Ja nisam. Nisam nesti primjetio ni da su drugi. Jedan, dva mozda.

-jesic je najspominjaniji trenrr ovdje. Cim spomenes losu strani husrefa odgovor je brze bolje JESIC. Niko ne pominje npr kodru koji nije imao iza sebe no navijace ni u pravu ni dio igraca. A igrali smo jako dobro dok nisu dosla prva kola. Husref ima ppdrsku i navijaca i igraca i uprave ck i poslije 10 komada od atalante. Da je kodro bio na tom mjestu krvi bi mu se napili.
-Skandiralo se ikandeu? Kada?
-stepanov je level iznad nase lige, to sto je klub bio u sranju je drugi par ciprla, pa nasima u klubu nije ni benko valjao

-CEKALI ALISPAHICA? Sta to znaci? Jesmo mi doktori mozda da smo znali da je povrijeden dosao? On je , da je bio zdrav, bio ponajbolji igrac lige.

-za saida se ISTI dan kad je potpisao, ovdje pisalo da je dosao samo da spasi guzicu dini i kompaniji pred skupstinu kluba.

-poljuvali ahmetovica, tatara i adukora ? Stvarno? A nismo.zezali slobodine navijace da je bio u shopingu? Jel se sjecas kada je dosao on? Poslije sezone u kojoj nismo izasli u evropu.

-KO JE SVEGA TI POPLJUVAO EMIRA? O CEMU BOLAN PRICAS? ZASSTO IZMISLJAS CITAV POST i misljenje 3 forumasa stavljas pod "htjeli, mislili, tjerali, pljuvali,". Znaci citav post si napisao generalizujuci sve i svakoga a vecinom je sve izmisljeno.

Na kraju, NE DOVODIMO MI NEKOGA, NITI MI POTPISUJEMO HUSREFA, NITI MI ODLUCUJEMO O HUSREFU NITI BI TREBALI. NASE JE DA KUPIMO KARTU, NESTO IZ FAN SHOPA I IDEMO NA STADION. TO STO VI IMATE VLAZNE SNOVE I IDEALE O.HUSREFU, JA IH NEMAM. HUSREF SAM KAZE DA BI OTISAO VANI ZA DOBROM PONUDOM. POSTUJEM. JA BI MU DAO NOGU AKO.BI DOSAO BOLJI TRENER. JER MENI JE SARAJEVO IZNAD HUSREFA I BRATA MU I HASETA I PAPETA I SKORE I AHMETOVICA. VAZDA BILO I BIT CE. KO VOLI IDOLOPOKLONSTVO IMA.GRBAVICU I LUTVU PA BUJRRUM.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2019, 01:52

Nemamo sta diskutovati dok klub ne omoguci treneru/Husrefu milione i milione eura kojim bi pokusao stici rezultate koje je napravio Bjelica. Onda ako vidis da ne moze/ne zna, mijenjaj ga. Bjelica je u Dinamu koji ima budzet 30-40 miliona eura, u Osijeku je imao oko 10 miliona eura. U kamp i stadion Osijeka je ulozeno blizu 40m eura. U njegovom mandatu samo u dovodjenje igraca ulozeno je preko 3 miliona eura. Sumnjam da bi Bjelica ista vise mogao napraviti sa ovim Sarajevom nego sto moze Husref. Dodje Bjelica i kaze hocu Haskica, Muminovica, Matica, Smajica itd. Nasi mu objasne da imamo mogucnost da dovedemo samo slobodne igrace i to ne na samom pocetku transfer roka dok oni ne vide mogu li gdje vani igrati. Mislis da bi Bjelica ili bilo koji drugi trener sa kakvom-takvom reputacijom to prihvatio?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, ubipara, Uvijeknapravojstrani, Vjecnobordo i 35 gostiju.