NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

Clutch
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la Clutch » 31 maj 2019, 23:46

BosniaBoston je napisao/la:
Clutch je napisao/la:@alem

Pisali smo, necemo se ponavljati :stop:

@Bosnia

I Gobert bi ti bio GOAT da je igrao 60ih za Boston :kafa:
“Gobert”-5 MVP
“Embiid”-4 MVP :cool:
Isto mislim i za Wilta.

Mada jesu bili nevjerovatni atlete, pogotovo Wilt, pa bi sa danasnjim programom vjerovatno bili elita, ali to je SBBKBB.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 31 maj 2019, 23:49

japa je napisao/la:Price o tim igracima iz prahistorije i poredjenja sa danasnjim su smijesna to je ko u fudbalu sa Peleom ono ko kad kazu Pele pa Messi hahaha a realnost je takva da bi taj Pele u danasnjem modernom fudbalu vise bio Robinho ili Neymar (ako i to) nego li Messi, ali eto tri titule svjetskog prvaka iz davnina i nula sezona u evropi i eto ljudi te porede sa danasnjim igracima iako je to vrlo nerealno i nategnuto. Te igrace iz davnina treba u neki drugi kos strpati glupo je to porediti.
Pele bi bio u modernom fudbalu kao Robinho ili Neymar ( ako i to ) !?!?
Dame i gospodo , imamo glupost godine !!!
Ejvala ti , valja i to znati :salut: :salut: :salut:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 31 maj 2019, 23:52

bombaysaphire je napisao/la:
japa je napisao/la:Price o tim igracima iz prahistorije i poredjenja sa danasnjim su smijesna to je ko u fudbalu sa Peleom ono ko kad kazu Pele pa Messi hahaha a realnost je takva da bi taj Pele u danasnjem modernom fudbalu vise bio Robinho ili Neymar (ako i to) nego li Messi, ali eto tri titule svjetskog prvaka iz davnina i nula sezona u evropi i eto ljudi te porede sa danasnjim igracima iako je to vrlo nerealno i nategnuto. Te igrace iz davnina treba u neki drugi kos strpati glupo je to porediti.
Drug moj 60-ih su igraci trcali po 2 kilometra po tekmi a sad preko 10.Kosarka je drugo,manji je teren pa su i birvaktile igraci mogli izdrzati koliko toliko moderni ritam
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 31 maj 2019, 23:56

Bobadilla je napisao/la:
japa je napisao/la:James je najbolji dokaz dobrog marketinga i cinjenice da si medijski miljenik, lik ima nadimak King a uradio je vrlo slicnu stvar ko lik koji ima nadimak Zmija...sta ti je propaganda jos uz sve to ga drze u nekom nerealnom vjestackom i isforsiranom poredjenju sa Jordanom.
Da, baš je isto, pridruzit se ekipi sa najboljim rekordom svih vremena :D
Treba nekad stvari gledat realno, a realno je da si ti pajo jedan od najvećih mrzitelja Lebrona :D
Da, ili pridruzio se ekipi koja je izgubila titulu i dovela njega da im je vrati? Iz ovog ugla to djeluje mnogo drugacije je li tako? Ispade to nesto super bitno regularna sezona, bitno je da oni nisu bili prvaci da jesu ne bi ga ni zeljeli dovesti ali mediji su stvorili sliku kao da je KD molio njih da ga dovedu.

Sto si hejter Lebrona ako ukazes na cinjenice a one su da nije ni blizu Jordanu a potencira se kao neka dilema, sto kao neutralan vidis da je i on kao i KD otisao u bolju ekipu sa boljim igracima kako bi osvojio prsten? imao je i Wade prsten prije Jamesa bas kao i Curry prije Duranta ali tu imamo dvostruke arsine znas nije to isto James presao u bolju ekipu da osvoji prsten i on je King a KD presao u bolju da osvoji prsten on je Zmija, objektivno i realno nema sta :lol: :lol: Dobro je napraviti paralelu i sa fudbalom, James napravio emisiju kako donosi odluku i napusta Cleveland apludirali mu u fudbalu to isto htio Griezman svi ga ismijavaju i govore da je supak :rol: :rol: sto i jeste cuj napravis emisiju da donosis odluku :lol: dakle apsolutno ista stvar a totalno razlicita reakcije i onda mi neko prica o objektivnosti.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 01 jun 2019, 00:01

Pretpostavljam gledao si Pelea pa imas neke argumente da bi on dominirao danas? Poredis covjeka koji je osvajao turnire u poluprofesionalnoj eri sa danasnjim igracima i meni govoris da lupam gluposti, ti igraic tipa Pele se mogu skloniti i staviti na neku listu pocetaka fudbala i nekih legendi koji su afirmisali igru kao velikani nekih vremena ali stavljati neku listu najboljih svih vremena i porediti poluprofesionalca sa danasnjim igracima je smijesno.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 01 jun 2019, 00:08

BernardBarnjak je napisao/la:slika
Zar nije James imao 51 poen prosle godine u prvoj tekmi finala?

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 jun 2019, 00:09

ronaldo99 je napisao/la:
Misli se na 1.u karijeri
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 01 jun 2019, 00:10

japa je napisao/la:
Pretpostavljam gledao si Pelea pa imas neke argumente da bi on dominirao danas? Poredis covjeka koji je osvajao turnire u poluprofesionalnoj eri sa danasnjim igracima i meni govoris da lupam gluposti, ti igraic tipa Pele se mogu skloniti i staviti na neku listu pocetaka fudbala i nekih legendi koji su afirmisali igru kao velikani nekih vremena ali stavljati neku listu najboljih svih vremena i porediti poluprofesionalca sa danasnjim igracima je smijesno.
Normalno da nisam gledao , a ti pretpostavljam da jesi ? Pošto vidim da znaš kakav je igrač.
Buraz ne poredim ja , porede stručnjaci koji su ga gledali , igrali sa njim ili protiv njega.
Pa po tebi za 40-50 godina kada budu igrači haman kao "roboti" ove sadašnje igrače treba da eliminišemo?

Yebo fudbal , aj ti meni reci da li Wilt može u rečenicu da današnjim zvijerima? Da vidim jesi li ozbiljan.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 jun 2019, 00:11

Ne zna engleski, a koristi internet
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 01 jun 2019, 00:11

ronaldo99 je napisao/la:
Misli se na 1.u karijeri
Ahaa, ok do mene je onda :)

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 jun 2019, 00:11

Jedno je kosarka drugo fudbal.U kosarci teren 400 kvadratnih metara u fudbalu 10000.Manje prostora za napredak

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 01 jun 2019, 00:13

Brokula je napisao/la:Ne zna engleski, a koristi internet
Ne pise prva tekma u karijeri u finalu, pise prva finalna tekma, to se moze odnoaiti na prvu tekmu svakog finala do sada

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 jun 2019, 00:13

Živ ti meni bio gdje nađe 10 hiljada kvadratnih metara u fudbalu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 jun 2019, 00:14

Brokula je napisao/la:Živ ti meni bio gdje nađe 10 hiljada kvadratnih metara u fudbalu
100 m sirina X 100 m duzina.Eto kako.Doduse tebi nije bas do fudbala sinoc je bila stresna noc za topnike :kafa:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 jun 2019, 00:17

japa je napisao/la: Da, ili pridruzio se ekipi koja je izgubila titulu i dovela njega da im je vrati? Iz ovog ugla to djeluje mnogo drugacije je li tako? Ispade to nesto super bitno regularna sezona, bitno je da oni nisu bili prvaci da jesu ne bi ga ni zeljeli dovesti ali mediji su stvorili sliku kao da je KD molio njih da ga dovedu.

Sto si hejter Lebrona ako ukazes na cinjenice a one su da nije ni blizu Jordanu a potencira se kao neka dilema, sto kao neutralan vidis da je i on kao i KD otisao u bolju ekipu sa boljim igracima kako bi osvojio prsten? imao je i Wade prsten prije Jamesa bas kao i Curry prije Duranta ali tu imamo dvostruke arsine znas nije to isto James presao u bolju ekipu da osvoji prsten i on je King a KD presao u bolju da osvoji prsten on je Zmija, objektivno i realno nema sta :lol: :lol: Dobro je napraviti paralelu i sa fudbalom, James napravio emisiju kako donosi odluku i napusta Cleveland apludirali mu u fudbalu to isto htio Griezman svi ga ismijavaju i govore da je supak :rol: :rol: sto i jeste cuj napravis emisiju da donosis odluku :lol: dakle apsolutno ista stvar a totalno razlicita reakcije i onda mi neko prica o objektivnosti.
Ko mu je aplaudiro, ismijan bio, proglasen glupim.

S ovim upisima tacno mos vidjet ko ne prati NBA vise od 5 godina

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 jun 2019, 00:18

Brokula je napisao/la:Živ ti meni bio gdje nađe 10 hiljada kvadratnih metara u fudbalu
100 m sirina X 100 m duzina.Eto kako.Doduse tebi nije bas do fudbala sinoc je bila stresna noc za topnike :kafa:
Teren je 60 metara širok

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 jun 2019, 00:19

alemsa je napisao/la:
japa je napisao/la: Da, ili pridruzio se ekipi koja je izgubila titulu i dovela njega da im je vrati? Iz ovog ugla to djeluje mnogo drugacije je li tako? Ispade to nesto super bitno regularna sezona, bitno je da oni nisu bili prvaci da jesu ne bi ga ni zeljeli dovesti ali mediji su stvorili sliku kao da je KD molio njih da ga dovedu.

Ko mu je aplaudiro, ismijan bio, proglasen glupim.

S ovim upisima tacno mos vidjet ko ne prati NBA vise od 5 godina
istina

aplaudirali mu ovi njegovi fanovi koji su odrasli sa njegovom kitom u svom debelom crijevu, nisu čak ni oni svi

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 jun 2019, 00:21

Brokula je napisao/la:
Teren je 60 metara širok
Izmedu 45 i 90.A duzina je 100-120.Znaci sirina moze biti blizu 100 m,a i vecinom jeste

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 01 jun 2019, 00:23

bombay
Ako fudbal bude za 50 godina tako drugaciji kao sto je fudbal danas od onog kada je Pele igrao naravno da ce biti glupo porediti Messija npr sa tim igracima ali ja ne vjerujem da fudbal toliko moze otici daleko od ovog danas naravno da ce napredak biti ali ne toliki kao sto je danas u odnosu na vrijeme Pelea. ISto vrijedi i za kosarku..

alem
Na fanove sam mislio, ali i medijska reakcija nije bila takva kakva bi bila da je Durant napravio nesto takvo, dvostruki standardi..
Zadnja izmjena: japa, dana/u 01 jun 2019, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 jun 2019, 00:23

Samo ti koristi vikipediju

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []