NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

alemsa
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la alemsa » 01 jun 2019, 00:23

Donnie Darko je napisao/la:
istina

aplaudirali mu ovi njegovi fanovi koji su odrasli sa njegovom kitom u svom debelom crijevu, nisu čak ni oni svi
fakti, pa kad se vratio u Cle, sam se salio na svoj racun povodom toga "not doing the decision thing again", aludirajuci da je bio los postupak

@brokula

marakana je 73

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 jun 2019, 00:25

99.99% stadiona je oko 65 metara širine, tačniije 68 metara.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 jun 2019, 00:27

Nou camp 7,140 kvadratnih metara
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 01 jun 2019, 00:28

Donnie Darko je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
japa je napisao/la: Da, ili pridruzio se ekipi koja je izgubila titulu i dovela njega da im je vrati? Iz ovog ugla to djeluje mnogo drugacije je li tako? Ispade to nesto super bitno regularna sezona, bitno je da oni nisu bili prvaci da jesu ne bi ga ni zeljeli dovesti ali mediji su stvorili sliku kao da je KD molio njih da ga dovedu.

Sto si hejter Lebrona ako ukazes na cinjenice a one su da nije ni blizu Jordanu a potencira se kao neka dilema, sto kao neutralan vidis da je i on kao i KD otisao u bolju ekipu sa boljim igracima kako bi osvojio prsten? imao je i Wade prsten prije Jamesa bas kao i Curry prije Duranta ali tu imamo dvostruke arsine znas nije to isto James presao u bolju ekipu da osvoji prsten i on je King a KD presao u bolju da osvoji prsten on je Zmija, objektivno i realno nema sta :lol: :lol: Dobro je napraviti paralelu i sa fudbalom, James napravio emisiju kako donosi odluku i napusta Cleveland apludirali mu u fudbalu to isto htio Griezman svi ga ismijavaju i govore da je supak :rol: :rol: sto i jeste cuj napravis emisiju da donosis odluku :lol: dakle apsolutno ista stvar a totalno razlicita reakcije i onda mi neko prica o objektivnosti.
Ko mu je aplaudiro, ismijan bio, proglasen glupim.

S ovim upisima tacno mos vidjet ko ne prati NBA vise od 5 godina
istina

aplaudirali mu ovi njegovi fanovi koji su odrasli sa njegovom kitom u svom debelom crijevu, nisu čak ni oni svi

Vau , svaka čast za komentar. Jesi li to sam smislio ?

Izvini , tek sad vidim da si moderator , pa mi je jasnije.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 jun 2019, 00:28

japa je napisao/la:
alem
Na fanove sam mislio, ali i medijska reakcija nije bila takva kakva bi bila da je Durant napravio nesto takvo, dvostruki standardi..
Kako je ova odluka KD u GSw propacena negativnom, i proglasen je generalno supk.om, zmijom i ovakvim i onakvim, tako je propracena odluka Jamesa u Miami, proglasen debilom, kretenom itd. je.bte sjecam se ismijavanja ono sa restoranima kao gdje cemo jesti veceras pa ono haj da sacekamo sat vremena pa cemo odlucit itd. :rol:

Pratio ja tad kao i sad, evo i @donnie jeste, nek ti kaze

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 01 jun 2019, 00:31

Cak i da jeste isto vrlo brzo se zaboravilo dok se ovo sa Durantom ponavlja iz godine u godinu sta god on napravio.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 01 jun 2019, 00:34

japa je napisao/la: Da, ili pridruzio se ekipi koja je izgubila titulu i dovela njega da im je vrati? Iz ovog ugla to djeluje mnogo drugacije je li tako? Ispade to nesto super bitno regularna sezona, bitno je da oni nisu bili prvaci da jesu ne bi ga ni zeljeli dovesti ali mediji su stvorili sliku kao da je KD molio njih da ga dovedu.

Sto si hejter Lebrona ako ukazes na cinjenice a one su da nije ni blizu Jordanu a potencira se kao neka dilema, sto kao neutralan vidis da je i on kao i KD otisao u bolju ekipu sa boljim igracima kako bi osvojio prsten? imao je i Wade prsten prije Jamesa bas kao i Curry prije Duranta ali tu imamo dvostruke arsine znas nije to isto James presao u bolju ekipu da osvoji prsten i on je King a KD presao u bolju da osvoji prsten on je Zmija, objektivno i realno nema sta :lol: :lol: Dobro je napraviti paralelu i sa fudbalom, James napravio emisiju kako donosi odluku i napusta Cleveland apludirali mu u fudbalu to isto htio Griezman svi ga ismijavaju i govore da je supak :rol: :rol: sto i jeste cuj napravis emisiju da donosis odluku :lol: dakle apsolutno ista stvar a totalno razlicita reakcije i onda mi neko prica o objektivnosti.

pozdravljam :salut: da je KD prešao u tadašnjeg prvaka to jeste u Cavse imao bih problem s njim , ovako je učinio sasvim legitiman potez, otišao u poraženu ekipu koja je udarala u ambis poslije teškog gubitka. Vratio ih na pobjedničke staze i tjt
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 jun 2019, 00:36

japa je napisao/la:Cak i da jeste isto vrlo brzo se zaboravilo dok se ovo sa Durantom ponavlja iz godine u godinu sta god on napravio.
Ma nije se brzo zaboravilo kralju, omrazen bio i on i Heat, do 2014e, nea dileme u tome, ja sam ga gotivio tad, odnosno nsiam ga prestao gotivit, ali generalno ne. Samo sto je on to ispravio kad se vratio u Cle, pa uzeo titulu s njima itd. Sport je imas priliku da se ispravis vazda. I KD ako ode u Knickse, uzme titulu s njima regularno, drugacije ce biti.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 jun 2019, 00:38

Ali je i igrao kosarku tad, u Heatu 2012, 2013 oh my oh my, i da si ga mrzio nisi mogao deny the greatness

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 01 jun 2019, 00:54

LeBronova 2012-13 sezona je meni licno najbolja individualna sezona koju sam dozivio. Tad nisam dovoljno cijenio jer ga jbg nikad nisam mogao smislit al kad sagledas malo iz danasnje perspektive shvatis koji je to nivo dominacije bio. Nestvarna dominacija na obje strane terena. Gledas utakmicu, ono rezultatski neizvjesno al si svjestan da ce LeBron upalit turbo i rijesit mec. Mogao dat kos kad i kako hoce. Odbranu smijesno i spominjat. To je realno trebala bit unanimous MVP sezona i jos je tu trebao dobiti i DPOY. Ako se dobro sjecam te godine je bio i onaj niz Heata od skoro 30 pobjeda ili koliko vec.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 jun 2019, 00:57

Pa ima priča čini mi se u vezi onog novinara što mu nije htio dati glas namjerno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 01 jun 2019, 01:00

Meni je najbolja Shaqova sezona za prvi prsten u Lakersima. 30 poena i skoro 14 skokova u prosjeku, 3 blokade i 55% iz igre su nerealni. A da ne pricam o tome koliko su ga tukli i faulirali. Da je mogao makar na 70% slobodnih, pricali bi o sezoni 40 ppg. I onda skontas da covjek nije pucao trice... Mogao si ga zaustaviti samo s kalasnjikovim.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 01 jun 2019, 01:06

Uopšte se ne trebam očitovat koja sezona mi je najbolja. :kafa:
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 jun 2019, 01:29

Epidaurus je napisao/la:LeBronova 2012-13 sezona je meni licno najbolja individualna sezona koju sam dozivio. Tad nisam dovoljno cijenio jer ga jbg nikad nisam mogao smislit al kad sagledas malo iz danasnje perspektive shvatis koji je to nivo dominacije bio. Nestvarna dominacija na obje strane terena. Gledas utakmicu, ono rezultatski neizvjesno al si svjestan da ce LeBron upalit turbo i rijesit mec. Mogao dat kos kad i kako hoce. Odbranu smijesno i spominjat. To je realno trebala bit unanimous MVP sezona i jos je tu trebao dobiti i DPOY. Ako se dobro sjecam te godine je bio i onaj niz Heata od skoro 30 pobjeda ili koliko vec.
2011-2012 je bolja, to mu je najbolja sezona sve ukupno rs playoff sve, dero na obje strane. Te sezone je sve trebao uzet, dpoy, mvp, fmvp, titulu sve.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 jun 2019, 01:39

Lebron 2012. i 2013. godine nije imao konkurenciju za titulu najboljeg igraca,apsolutni njegov vrhunac.Kombinacija atleticnosti iz svojih prijasnjih dana i skilla koji od tad nosi.Sezone kad mu se sve sklopilo.Da je jos par sezona imao takva dostignuca i dominaciju mozda bi mogao u GOAT konverzaciju
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 01 jun 2019, 01:44

Govore Jamesu se navlaci GOAT status, a Jordan igrao ozbiljnu kosarku 11 sezona i kad je osvajao titule bio je izraziti favorit za iste. Nesto poput sadasnjeg GSWa. Ali bitno je hejtati LeBrona.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 jun 2019, 01:48

TheChief je napisao/la:Govore Jamesu se navlaci GOAT status, a Jordan igrao ozbiljnu kosarku 11 sezona i kad je osvajao titule bio je izraziti favorit za iste. Nesto poput sadasnjeg GSWa. Ali bitno je hejtati LeBrona.
:rol: Pogledaj malo sta je Jordan uradio za tih 11 sezona.Kobaja igrao 17 punih sezona prije povrede,sve kopirao od njega i idalje ni blizu mikeovog legacya.Jedan,jedini,neponovljivi

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 01 jun 2019, 01:49

BosniaBoston je napisao/la:
TheChief je napisao/la:Govore Jamesu se navlaci GOAT status, a Jordan igrao ozbiljnu kosarku 11 sezona i kad je osvajao titule bio je izraziti favorit za iste. Nesto poput sadasnjeg GSWa. Ali bitno je hejtati LeBrona.
:rol: Pogledaj malo sta je Jordan uradio za tih 11 sezona.Kobaja igrao 17 punih sezona prije povrede,sve kopirao od njega i idalje ni blizu mikeovog legacya.Jedan,jedini,neponovljivi
Jordan je nesto poput Federera, a James Nole. James i Nole su bolji, ali ne i veci igraci.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 jun 2019, 01:53

TheChief je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:
Jordan je nesto poput Federera, a James Nole. James i Nole su bolji, ali ne i veci igraci.
Jordan je steffi graf.Da je igrao 20 punih sezona onda bi bio federer

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 01 jun 2019, 02:17

mozel malo o playoffu momci :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []