Nadam se buraz da je to u pitanju.ultrabosnia je napisao/la:Brate vrlo je izgledan transfer u Inter, o tim pregovorima se i radiSabinho je napisao/la:Dzeko opet nesto "zavrsava".
Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jbt sad ni Kolasinac ne valja, poceli ste da pisete gluposti, pa nemamo mi fond igraca ko Spanija pa da ti prvi bek Arsenala nema mjesta u ekipi.
A svrsavalo se na Sea protiv Grcke kako obavlja posao i za sebe i za Dulju po lijevoj strani.
A svrsavalo se na Sea protiv Grcke kako obavlja posao i za sebe i za Dulju po lijevoj strani.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Protiv Finske ocekujem jednu finu utakmicu gdje svak svakog moze dobit, a moze biti i nerjeseno
Za Italiju spremit se psihicki za poraz od tri razlike, tako da se necu razocarat.

Za Italiju spremit se psihicki za poraz od tri razlike, tako da se necu razocarat.
Pa rekao je Robi fino "nadam se da ćete svi biti zadovoljni" sto ocito znaci da se nada da cemo biti zadovoljni transferom u Inter kada cujemo da je to razlog bio. Nije sigurno mislio da cemo biti zadovoljni time sto je Džeko ostao u Italiji da kupi sebi novi par cipela.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ma pusti fanaticaRimes87 je napisao/la:Meni je zalosno vidjeti navijace pojedinih igraca, a ne reprezentacije, kako pokusavaju na sve moguce nacine da iskazu nezadovoljstvo sto im ljubimci nisu tu. Stvarno zalosno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
takođe, svakako bi nam godila promjena na 3 stopera nazad, čak bi i Krunić mogao iza Džeke igrati...Adnan89 je napisao/la:hurem je napisao/la:Samo se vi smijite...Kolasinac nema maltene niti jedan argument na svojoj strani kada su partije u reprezentativnom dresu u pitanju i stoga mi uopce njegovo odsustvo ne smeta...mozda jeste bolji prema naprijed, ali nazad vise vjerujem nekim drugim igracima...eto i protiv Grcke se vrati u postavu pa djecackim ispadanjem oko 30. minute utjera strah u saigrace...do tada Grci nisu prisli 16-ercu, nakon tog ispadanja jesu, itekako. Naprijed uradio - nista.
Mozda nekad u buducnosti dozivimo da bude prevaga na terenu, ako Bog da.
On kao igrac Arsenala treba da bude prevaga na terenu, autoritet, da se ne libi da pokusa nesto...a ne ovako, igra svaki put kao da mu je debitantska.utakmica.
Da se razumijemo, ja bih volio da je tu...ali da mi je nesto tesko palo sto ga nece biti - ni u kom slucaju.
Kolasinac po meni treba da igra LWB u formaciji 343 on nikako nemoze igrati u defanzivnoj lini sa 4 igraca a mi igramo 433.

za stopere nema zime, uvijek će ih biti dovoljno...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kao sto se vec ranije pisalo, tesko ce se ponoviti ona generacija do 2014.Denchi je napisao/la:
takođe, svakako bi nam godila promjena na 3 stopera nazad, čak bi i Krunić mogao iza Džeke igrati...
za stopere nema zime, uvijek će ih biti dovoljno...
Tada si imao Spahića, Mujdžu, Salihovića, Lulića, Misimovića, Ibiševića...pored Džeke i Pjanića, koji su mogli u kontinuitetu igrati na visokom nivou.
Džekson je vec na zalasku, a Pjanić i Kolašinac nemaju bas neku okosnicu, pa cak i u najavi oko sebe, koja bi bila lokomotiva koja ce vuci voz...
Ima par interesantnih igraca koji bi mogli nesto napraviti tipa Memišević, Krunić itd. ali eto vidjecemo...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa svaka repka kada dozivi zenit padne narednih pae godina.
Tako da je ovo bilo za ocekivati i nije nista strasno.
U ovom dvomecu bi trebali biti zadovoljni bodom a 3 boda bi bilo ravno ludilu i ponovnoj euforiji nasih navijaca.
Tako da je ovo bilo za ocekivati i nije nista strasno.
U ovom dvomecu bi trebali biti zadovoljni bodom a 3 boda bi bilo ravno ludilu i ponovnoj euforiji nasih navijaca.
a dobro i toj ekipi je uvijek falio zadnji vezni, lijevi bek, ali činjenica da je ostatak ekipe bio kvalitetan, tako se i potrefilo, mada iz one perspektive kada su odlazili Baljić,Bolić,Barbarez,Topić,Mujčin,Hibić,Konjić,Salihamidžić,Musić isto nismo očekivali da ćemo imati bolju ekipu od te ili jednako kvalitetnumarconato je napisao/la: Kao sto se vec ranije pisalo, tesko ce se ponoviti ona generacija do 2014.
Tada si imao Spahića, Mujdžu, Salihovića, Lulića, Misimovića, Ibiševića...pored Džeke i Pjanića, koji su mogli u kontinuitetu igrati na visokom nivou.
Džekson je vec na zalasku, a Pjanić i Kolašinac nemaju bas neku okosnicu, pa cak i u najavi oko sebe, koja bi bila lokomotiva koja ce vuci voz...
Ima par interesantnih igraca koji bi mogli nesto napraviti tipa Memišević, Krunić itd. ali eto vidjecemo...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hattrick Pukija 80 kvota ..poklon
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Baš sam sada gledao, on trenutka kada je debitovao za nas (Argentina prijateljska 2013-te) naša reprezentacija je odigrala 51 utakmicu, on je odigrao 25, tj. više od pola je propustio iz ovih ili onih razloga.hurem je napisao/la:Samo se vi smijite...Kolasinac nema maltene niti jedan argument na svojoj strani kada su partije u reprezentativnom dresu u pitanju i stoga mi uopce njegovo odsustvo ne smeta...mozda jeste bolji prema naprijed, ali nazad vise vjerujem nekim drugim igracima...eto i protiv Grcke se vrati u postavu pa djecackim ispadanjem oko 30. minute utjera strah u saigrace...do tada Grci nisu prisli 16-ercu, nakon tog ispadanja jesu, itekako. Naprijed uradio - nista.
Mozda nekad u buducnosti dozivimo da bude prevaga na terenu, ako Bog da.
On kao igrac Arsenala treba da bude prevaga na terenu, autoritet, da se ne libi da pokusa nesto...a ne ovako, igra svaki put kao da mu je debitantska.utakmica.
Da se razumijemo, ja bih volio da je tu...ali da mi je nesto tesko palo sto ga nece biti - ni u kom slucaju.
Znači, kad ti nisi za šest godina uspio sakupiti većinu nastupa za reprezentaciju, bojim se da mi u njemu nikada nećemo imati onu korist kakvu priželjkujemo i kakvu nam on, u idealnim uslovima, može dati.
Na njemu graditi neku budućnost, vrlo rizično, pogotovo što je sada klupski postigao neki nivo koji mu daje garant da mu reprezentacija ne može više nikako pomoći, u tom nekom fudbalskom smislu, tako da u budućnosti očekujem da će biti sve gore i gore odnosno sve manje i manje nastupa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
gledam slike sa okupljanja i prvog treninga...kako jadno ta grupa izgleda bez dzeke,pjanica,kolasinca i begovica, 4 igraca za koje se jedino moze reci da je svaki prosjecan, fudbalski fan u evropi cuo, kad je nasa repka u pitanju.
Ali zato atmosfera razvaljujebabino je napisao/la:gledam slike sa okupljanja i prvog treninga...kako jadno ta grupa izgleda bez dzeke,pjanica,kolasinca i begovica, 4 igraca za koje se jedino moze reci da je svaki prosjecan, fudbalski fan u evropi cuo, kad je nasa repka u pitanju.

Problem nije u kvaliteti igraca, nego u odnosu igraca prema reprezentaciji.. Sve dok nasi igraci ne budu smatrali BiH dres kao svetinju, nista od nas i nece biti… Eno Islanda, na papiru smo 100x bolji, 330'000 stanovnika (BiH ima 10x vise halooooo), ali bi nas ljudi pojeli njihovom zeljom!
Cuj mire dobio produzeni odmor
....ovog zutog da nema trebalo bi ga izmislit....finci u pogonu vec 5 dana a nasi se jos nisu ni skupili... Ljudi ovo fakat postaje smijurija ...daj boze da izadze na dobro...i zasto poziva nastica pored dzenana burekovica koji je odlican u madzarskoj ligi a 4 5 godina mladzi i vec je sada bolji od nastica....zuti nezna ni ko je on a kamoli sta vise....sad se sjetio dilavera umjesto da ga je pozvao jos prosle godine u nedostatku normalnog desnog beka...dilaver je za 3 klase bolji bek od bicakcica a i od todorovica...bico bolji na stoperu za nijansu....

90 % naših igrača dres repke nikada neće smatrati za svetinju.Možda nekoliko njih koji su bili ovdje prošli kroz svašta.Imam osjećaj da im nekada repka dođe kao teret,ali opet ne mogu lako odustati od iste jer to donosi i dosta bonusa prvo u klubu,pa za ličnu promiciju...Pošto sam u gradu gdje je 80 % stavnika otišlo vani,vjerujte za 2 godine se izgubi sav osjećaj, dolaze na odmore a onda i sami kažu što sam došao- i OK je ..treba svačije uvažavati.Pa kako onda da igrači koji u svlačionici pričaju na engleskom,njemačkom imaju neki patriotski naboj.Treba im bar usaditi obavezu da to odrade profesionalno a o nekim dresovima,svetinjama nema govora..ustvari kada iz današnje perspektive neko tako kaže iskreno to izgleda tako i jadno i smiješno i svakako samo ne patriotski..
Njima je to svakako vise obaveza, nego cast, barem ovima sto su finansijski debelo obezbijedjeni...
Vidjeli bi kako bi letjeli terenom da svako okupljanje bucnu po 50-100 000 €...
Vidjeli bi kako bi letjeli terenom da svako okupljanje bucnu po 50-100 000 €...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Burekovic je 95g a Nastic 94g nije bas razlika 4 5 godinagruezi je napisao/la:Cuj mire dobio produzeni odmor![]()
....ovog zutog da nema trebalo bi ga izmislit....finci u pogonu vec 5 dana a nasi se jos nisu ni skupili... Ljudi ovo fakat postaje smijurija ...daj boze da izadze na dobro...i zasto poziva nastica pored dzenana burekovica koji je odlican u madzarskoj ligi a 4 5 godina mladzi i vec je sada bolji od nastica....zuti nezna ni ko je on a kamoli sta vise....sad se sjetio dilavera umjesto da ga je pozvao jos prosle godine u nedostatku normalnog desnog beka...dilaver je za 3 klase bolji bek od bicakcica a i od todorovica...bico bolji na stoperu za nijansu....

Kad je Robi dosao konto sam, eh makar ce biti vise profesionalnosti a ono suprotno, totalni teferic. Fuj
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
treba zvat Kapica...Paderborn babe 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.