Penaltiky je napisao/la:Otkud mi žena brđaninenisam ja seljacina ko ti da se u sedmom razredu ženim.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ocete pravit kakvu u Glogovi?BosanacGorstak je napisao/la:Tvoj problem je druge prirode,godine sigurno nisu razlog.Mozda si jednostavno drugaciji,iskazi svoju razlicitost na paradi koja ce biti u Sarajevu po svemu sudeci.Penaltiky je napisao/la:Otkud mi žena brđaninenisam ja seljacina ko ti da se u sedmom razredu ženim.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Hocemo.Kad budemo pravili koridu dobit ces pozivPenaltiky je napisao/la:Ocete pravit kakvu u Glogovi?BosanacGorstak je napisao/la:Tvoj problem je druge prirode,godine sigurno nisu razlog.Mozda si jednostavno drugaciji,iskazi svoju razlicitost na paradi koja ce biti u Sarajevu po svemu sudeci.Penaltiky je napisao/la:Otkud mi žena brđaninenisam ja seljacina ko ti da se u sedmom razredu ženim.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Lijepo, samo se spremi za borbu da ne te Sisoja ne bi Menpromu proslijedio ako razočaraš.BosanacGorstak je napisao/la: Hocemo.Kad budemo pravili koridu dobit ces poziv
Imas dva zuba u top formi si i za Kurban, dobro se pazi.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Odrasti covjece.Penaltiky je napisao/la:Lijepo, samo se spremi za borbu da ne te Sisoja ne bi Menpromu proslijedio ako razočaraš.BosanacGorstak je napisao/la: Hocemo.Kad budemo pravili koridu dobit ces poziv
Fore su ti na nivou djeteta od dvije godine.Imas svoju temu i ne pokusaji da privuces paznju trolajuci na ovoj temi.
Dodje navijac nekog raspalog kluba na temu kluba koji je u svakom smislu za milju organizovani od njegovog i kao hoce da se prepucava sa nama na temi.Pokreni se jbte,organizuj kakvu humanitarnu akciju za svoj klub,nesto poduzmi bolan sto godina ste sinonim za propalitet.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Za vas je Sloboda spejsšip što se organizacije tiče. A iz tvog izlaganja bi čovjek pomislio da ti klub ima više navijača nego moj **** centimetara. A znamo da nema.BosanacGorstak je napisao/la:Odrasti covjece.Penaltiky je napisao/la:Lijepo, samo se spremi za borbu da ne te Sisoja ne bi Menpromu proslijedio ako razočaraš.BosanacGorstak je napisao/la: Hocemo.Kad budemo pravili koridu dobit ces poziv
Fore su ti na nivou djeteta od dvije godine.Imas svoju temu i ne pokusaji da privuces paznju trolajuci na ovoj temi.
Dodje navijac nekog raspalog kluba na temu kluba koji je u svakom smislu za milju organizovani od njegovog i kao hoce da se prepucava sa nama na temi.Pokreni se jbte,organizuj kakvu humanitarnu akciju za svoj klub,nesto poduzmi bolan sto godina ste sinonim za propalitet.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Nemaju trofeja sto godina,milioni dugova,svake godine upitan nastup u ligi,totalno nekredibilan klub za potencijalne igrace i trenere,neredovna isplata,ma covjek ocito mora biti mentalno ogranicen da i nakon milion i jednog argumenta dodje ovdje na temu i izjavi da je Sloboda "spejsšip" u organizaciji za TuzluPenaltiky je napisao/la:
Za vas je Sloboda spejsšip što se organizacije tiče. A iz tvog izlaganja bi čovjek pomislio da ti klub ima više navijača nego moj **** centimetara. A znamo da nema.
Dobro hajd jeste..ono bas ste NATO.Posto si i ti zadovoljan sa takvim stanjem kakvo je sad,ja ti od srca zelim u ovoj noci zelja da vam tako bude jos narednih sto godina
Ovo sa tvojim spolnim organom je pretpostavljam trebalo biti smijesno.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Kako ste organizovani i puni para a igrači plaćeni ko da u Bingu rade 
Nemoš ti šabane prozivat Slobodu navijaš za lokalnu ekipu koja je sav vijek u 5-6-7 ligama provela. I pokušavaš dovest Sisoja Siti koji se bavi utajama poreza i ostalim časnim igricama na nivo Slobode. Niko vas ne J**+ ni jedan posto osim mene i još par trolova na forumu. Mi vas **** 100%
Nemoš ti šabane prozivat Slobodu navijaš za lokalnu ekipu koja je sav vijek u 5-6-7 ligama provela. I pokušavaš dovest Sisoja Siti koji se bavi utajama poreza i ostalim časnim igricama na nivo Slobode. Niko vas ne J**+ ni jedan posto osim mene i još par trolova na forumu. Mi vas **** 100%
- ASD
- Kontakt:
Zaboravili prijaviti najmanje milion.Penaltiky je napisao/la:Kako ste organizovani i puni para a igrači plaćeni ko da u Bingu rade
Nemoš ti šabane prozivat Slobodu navijaš za lokalnu ekipu koja je sav vijek u 5-6-7 ligama provela. I pokušavaš dovest Sisoja Siti koji se bavi utajama poreza i ostalim časnim igricama na nivo Slobode. Niko vas ne **** ni jedan posto osim mene i još par trolova na forumu. Mi vas **** 100%
Sloboda i Radnik imaju rashode oko 2 miliona, oni ko fol 500 000.
Štedi Sisoja za Arenu od 40 mil € . Sjećam se kad je staragarda psovao Senada Binga i pisao kako je đubre jer je uzeo ono dole zemljište gdje BCC.ASD je napisao/la:Zaboravili prijaviti najmanje milion.Penaltiky je napisao/la:Kako ste organizovani i puni para a igrači plaćeni ko da u Bingu rade
Nemoš ti šabane prozivat Slobodu navijaš za lokalnu ekipu koja je sav vijek u 5-6-7 ligama provela. I pokušavaš dovest Sisoja Siti koji se bavi utajama poreza i ostalim časnim igricama na nivo Slobode. Niko vas ne **** ni jedan posto osim mene i još par trolova na forumu. Mi vas **** 100%
Sloboda i Radnik imaju rashode oko 2 miliona, oni ko fol 500 000.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Ta lokalna ekipa je level vise za tvoju raspadnutu Slobodu.Penaltiky je napisao/la:Kako ste organizovani i puni para a igrači plaćeni ko da u Bingu rade
Jos zamisli kad te navijac kluba koji je godinama sinonim za kriminal,neplacene obaveze i utaju porez proziva da necasno radis
Jos cuj on nekoga J**+,dusa draga.Tacno se vidi koliko si ocajan ko nesto bi i udario al nemas s cim pa malo frustracije ispoljavas

Evo ti slika busa,malo uzivaj i gledaj sta je ozbiljan klub.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Ti ga gledaj, tebi je to čudo tehnologije i pitaš se đe drže 300 konja. Javi se kad te Sisoja povede u Sarajevo pa i tramvaj otkriješ. Ponesi i kesicu da imaš u šta disat kad te napad opiči.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Gledak tepiha kopito,imao bi sta pasti mjesec danaPenaltiky je napisao/la:Ti ga gledaj, tebi je to čudo tehnologije i pitaš se đe drže 300 konja.
Ono prica o organizaciji

Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sutra novi potpis. 
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Zato sto imamo dva stadiona za razliku od vas koji nemate ni jednog u svom vlasnisvuPenaltiky je napisao/la:Pa što ne igrate gore
Jedan koji mozemo koristiti bas kao i vi jer je gradski a drugi jer je nas licno i koristimo ga kako nam se cefne.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Simpatičan @TittyGorstak
Gdje je @StaraRinaka? Da ga nije dokrajčila Krojcfeld-Jakobova bolest </3
Gdje je @StaraRinaka? Da ga nije dokrajčila Krojcfeld-Jakobova bolest </3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
.........................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.