De objavite da ste ga potpisali, da malo uzdrmate javnos'bambus je napisao/la:Traze za Fajica 2 miliona.![]()
Moze, taman onda da za te pare uzmemo vam Dilavera, jedino sto vrijedi u vasoj ekipiredbull93 je napisao/la:Da im ponudimo 2 miliona lira?bambus je napisao/la:Traze za Fajica 2 miliona.![]()
Vidis toga se nismo sjetiliwobly92 je napisao/la:De objavite da ste ga potpisali, da malo uzdrmate javnos'bambus je napisao/la:Traze za Fajica 2 miliona.![]()
Koliko god da date, dovoljno da uzmemo Dilavera i da nam ostane za Krpicabambus je napisao/la:Dinara.![]()
Nema veze, preprodat cemo mi njega za 1.5 milion eura. Cuo sam kinezi su zainteresovani.nekoIzMostara je napisao/la:Moze, taman onda da za te pare uzmemo vam Dilavera, jedino sto vrijedi u vasoj ekipiredbull93 je napisao/la:Da im ponudimo 2 miliona lira?bambus je napisao/la:Traze za Fajica 2 miliona.![]()
Moze, taman onda da za te pare uzmemo vam Dilavera, jedino sto vrijedi u vasoj ekipi
Puno ce vam biti to kesa, niste vi navikli da imate toliko para, za Vas je do pola miliona dostaNema veze, preprodat cemo mi njega za 1.5 milion eura. Cuo sam kinezi su zainteresovani.
Imamo para, ne može ih poreska naćredbull93 je napisao/la:Imamo para ne moze ih krava sazvakat
Cudio bi se da si rekao da nemateredbull93 je napisao/la:Imamo para ne moze ih krava sazvakat
Krpica mozes u bingu uzet dodje uz Persil.nekoIzMostara je napisao/la:
Koliko god da date, dovoljno da uzmemo Dilavera i da nam ostane za Krpica
Kako to misliš u Mostaru ?nekoIzMostara je napisao/la:Cudio bi se da si rekao da nemateredbull93 je napisao/la:Imamo para ne moze ih krava sazvakatUzivajte, jedva cekam meceva sa Vama u Mostaru i Zenici
![]()
Mozda za Branitelj navija.S-Y-L-A-R je napisao/la: Kako to misliš u Mostaru ?
Neće Branitelj vidjeti Premiership ni pomoću trikova, daklebambus je napisao/la:Mozda za Branitelj navija.S-Y-L-A-R je napisao/la: Kako to misliš u Mostaru ?![]()
Dakle jedini premierligas iz Mostara,Zrinjski.Mislio sam da za Branitelj navija,al upravu si,nece oni nidje.S-Y-L-A-R je napisao/la: Neće Branitelj vidjeti Premiership ni pomoću trikova, dakle
Geografija vam je losija strana, al nebitno. Pozzbambus je napisao/la:Dakle jedini premierligas iz Mostara,Zrinjski.Mislio sam da za Branitelj navija,al upravu si,nece oni nidje.S-Y-L-A-R je napisao/la: Neće Branitelj vidjeti Premiership ni pomoću trikova, dakle
Al hajd nisu nam ni Vrapcici daleko.
Sta ce mazlumi nepismeni i neskolovani... docepali se interneta debilkani pa malo saraju ovdje, pusti .. ipak su to djeca sa posebnim potrebamanekoIzMostara je napisao/la:Geografija vam je losija strana, al nebitno. Pozzbambus je napisao/la:Dakle jedini premierligas iz Mostara,Zrinjski.Mislio sam da za Branitelj navija,al upravu si,nece oni nidje.S-Y-L-A-R je napisao/la: Neće Branitelj vidjeti Premiership ni pomoću trikova, dakle
Al hajd nisu nam ni Vrapcici daleko.
Sto ne odgovori coeku da ces doc na slatinu, sto usuti pizzzdicestaragarda je napisao/la:Ja ne znam da je navijačima niželigaskih klubova dozvoljeno ovdje pisati....prepoznat će se
Jedino bi im dozvolio ako titulu za narednu sezonu obecaju
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], feniksptica, mnon46, Pablo11, riki46, Varijantas8 i 32 gosta.