NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Playoffs & Finals
Ma bez Zmije bi Warriorsi imali samo jednu titulu. A on je Zmija jer je otisao u ekipu koja je njegove dobila nakon sto su imali 3-1 prednost. Za takav potez moras biti bas velika picka od covjeka.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Bili zbog njeg jer je Jordan je.bo ga ti. U 11 sezona odradio sve sto je potrebnoTheChief je napisao/la:Govore Jamesu se navlaci GOAT status, a Jordan igrao ozbiljnu kosarku 11 sezona i kad je osvajao titule bio je izraziti favorit za iste. Nesto poput sadasnjeg GSWa. Ali bitno je hejtati LeBrona.
Tom Brady kosarke, kojeg ocima ne mogu ali coj'k sa 40 godiba uzme mvp, sb, 9 finala, 6 titula, sve sto kaes protiv je prdjenje. Tako i MJ, 6 for 6, ne mora nista vise reci. To ti je to
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Zadnje 4 stranice totalni offtopic.
Pa trazili ste chat/svastaru i dobili ste je a ne koristite je. Idelana vam je to tema za raznorazne rasprave koje nemaju veze sa ovogodisnjim PO i finalnom serijom.
Lebron, velicina terena, sezona 2012, Tom brady, jordan, shaq, nema sta nema...
Pa trazili ste chat/svastaru i dobili ste je a ne koristite je. Idelana vam je to tema za raznorazne rasprave koje nemaju veze sa ovogodisnjim PO i finalnom serijom.
Lebron, velicina terena, sezona 2012, Tom brady, jordan, shaq, nema sta nema...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Samo prebacis. To ti je sekunda posla.BernardBarnjak je napisao/la:Zadnje 4 stranice totalni offtopic.
Lebron, velicina terena, sezona 2012 nema sta nema, tom brady, jordan...
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@justin, pa to bih morao prebacitivati non stop, nekoliko puta dnevno. Pa stavrano me maltretirate 
Sliku na istu temu sam postavio na stranici 591 cak i rasprava bila
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Pa pise 6 ljudi, dan off u nba nea tekmu, pusti rajuBernardBarnjak je napisao/la:@justin, pa to bih morao prebacitivati non stop, nekoliko puta dnevno. Pa stavrano me maltretirate
I nekim DeChokean bolji.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ima facu stvorenu da glumi u nekoj americkoj komediji, i to nekog tupana
Don't believe the hype.
Sezona štrajka? Teško.alemsa je napisao/la:2011-2012 je bolja, to mu je najbolja sezona sve ukupno rs playoff sve, dero na obje strane. Te sezone je sve trebao uzet, dpoy, mvp, fmvp, titulu sve.Epidaurus je napisao/la:LeBronova 2012-13 sezona je meni licno najbolja individualna sezona koju sam dozivio. Tad nisam dovoljno cijenio jer ga jbg nikad nisam mogao smislit al kad sagledas malo iz danasnje perspektive shvatis koji je to nivo dominacije bio. Nestvarna dominacija na obje strane terena. Gledas utakmicu, ono rezultatski neizvjesno al si svjestan da ce LeBron upalit turbo i rijesit mec. Mogao dat kos kad i kako hoce. Odbranu smijesno i spominjat. To je realno trebala bit unanimous MVP sezona i jos je tu trebao dobiti i DPOY. Ako se dobro sjecam te godine je bio i onaj niz Heata od skoro 30 pobjeda ili koliko vec.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ok.alemsa je napisao/la:Pa pise 6 ljudi, dan off u nba nea tekmu, pusti rajuBernardBarnjak je napisao/la:@justin, pa to bih morao prebacitivati non stop, nekoliko puta dnevno. Pa stavrano me maltretirate
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Covjek mijenja temu, zato je to i postavio
- BernardBarnjak
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la:mozel malo o playoffu momci
Sto?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bas me zanima sta su ga pitali 

Clutch je napisao/la:@alem
Pisali smo, necemo se ponavljati![]()
@Bosnia
I Gobert bi ti bio GOAT da je igrao 60ih za Boston
- BosniaBoston
- Kontakt:
filipe za koga navijas?30 milja postova si nakuco vrijeme je da saznamofilip13 je napisao/la:Clutch je napisao/la:@alem
Pisali smo, necemo se ponavljati![]()
@Bosnia
I Gobert bi ti bio GOAT da je igrao 60ih za Boston
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
spominjao sam vec nekoliko puta,nekima izgleda treba ponavljati,ne navijam ni za jedan klub,spursi su mi nekako najdrazi
Treba odvojena tema za ove sto ne navijaju ni za jedan klub a ove pod sifru kakvu
jer ovi neutralni najvise mogu prcat a ne moze se uzvratit 
Jel moguće da ovdje nastane uvijek isti off-topic?
Let's talk about SIX baby!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.