NK Zvijezda Gradačac

ASD
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ASD » 31 maj 2019, 15:37

Pa dobro, tesko je ocekivati da ce juniori dobiti plate seniora.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 31 maj 2019, 21:24

Matori LAAAAZOOOOOOOOO TIIITOOOO !!!!!

Ostaje jos dvi godine.... toooooooooo ideeeemooooooooo...

:opaopa: :opaopa: :opaopa:

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 31 maj 2019, 22:37

combe80 je napisao/la:Matori LAAAAZOOOOOOOOO TIIITOOOO !!!!!

Nova uprava novi trener ! Stara uprava stari trener logično, ja prvi da udjem h klub nikog nebi zadržao sve bi riješio i onda bi ponovo postavio ljude koji trebaju dole da budu a to je Ismet, Kadija, Eso, Durgut, Fikro naracno neki bi bili treneri neki scouting služba, neki drugi marketing Itd. A ovo potvrđuje samo moju priču da diže sebi cijenu, jer ovaj Lazo da je pravi trener nakon manipulacija trebao je sam otići!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 31 maj 2019, 22:56

spiska je napisao/la:

Nova uprava novi trener ! Stara uprava stari trener logično, ja prvi da udjem h klub nikog nebi zadržao sve bi riješio i onda bi ponovo postavio ljude koji trebaju dole da budu a to je Ismet, Kadija, Eso, Durgut, Fikro naracno neki bi bili treneri neki scouting služba, neki drugi marketing Itd. A ovo potvrđuje samo moju priču da diže sebi cijenu, jer ovaj Lazo da je pravi trener nakon manipulacija trebao je sam otići!
Samo cu ti jedno rec sto ti ne kontas bili su ti nasi ljudi iz casije sport. direktori pa nisu juniori mogli privirit treninzima prvog tima, ako su ista ovi dobro uradili a mislim i na ovog trenera Lazarevica je to da je perspektivnim juniorima data sansa da su u prvom timu neki su vec sa 16 godina usli u prvi tim. Vjeruj mi da su zahvaljujući tome i usli u zavrsnicu za pl gdje ja iskreno vjerujem i da ce uci jer vec u narednoj utakmici su u kompletnom sastavu.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 31 maj 2019, 22:56

spiska je napisao/la:

Samo cu ti jedno rec sto ti ne kontas bili su ti nasi ljudi iz casije sport. direktori pa nisu juniori mogli privirit treninzima prvog tima, ako su ista ovi dobro uradili a mislim i na ovog trenera Lazarevica je to da je perspektivnim juniorima data sansa da su u prvom timu neki su vec sa 16 godina usli u prvi tim. Vjeruj mi da su zahvaljujući tome i usli u zavrsnicu za pl gdje ja iskreno vjerujem i da ce uci jer vec u narednoj utakmici su u kompletnom sastavu.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 01 jun 2019, 00:10

Treba popraviti omladinske pogone postaviti ih na zdrave noge, a to ćeš urediti sto ćeš angazovat domaće trenere i poboljšati uslove a naši se forsiraju otkako smo ispali iz pl lige prema tome manite se tih priča. Treba raditi transparetno i vise pričati pozitivno krenuti od 0. Sponzora po sponzora kako je rukometni klub samo treba prepisat recept mlađe snage daju rezultat zasukati rukave prihvatit se odgovornosti i raditi **** pametovanje imamo potencijal šteta ne iskoristiti.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 01 jun 2019, 07:17

spiska je napisao/la:Treba popraviti omladinske pogone postaviti ih na zdrave noge, a to ćeš urediti sto ćeš angazovat domaće trenere i poboljšati uslove a naši se forsiraju otkako smo ispali iz pl lige prema tome manite se tih priča. Treba raditi transparetno i vise pričati pozitivno krenuti od 0. Sponzora po sponzora kako je rukometni klub samo treba prepisat recept mlađe snage daju rezultat zasukati rukave prihvatit se odgovornosti i raditi **** pametovanje imamo potencijal šteta ne iskoristiti.
Za kvalitetan rad omladinskom pogona tipa akademije dovedu se kvalitetni treneri sa strane radi autoriteta,sve akademije rade na tom principu nije to nista novo, nema zblizavanja sa roditeljima pa na kraju se forsiraju pogresni. Nego sad juniori trebaju uc u pl i podrzat ih pa onda radit na tome. Malo je zalosno da na utakmici protiv Banovica nisu imali podrsku RD, ko fol podrzavaju rukomet pa rukomet je sport broj 3 a gdje igraju ti rukometa si ne moze se ispas iz lige

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 01 jun 2019, 08:28

:bih: Rukomet je zdrava priča u smislu da mladi ljudi vode klub dosta uspješno veliki broj sponzora ne očekuju po 10 000 km od sponzora nego daj koliko mozes i sam sam član imam karticu od rukometnog kluba i opet ću je produžiti jer sam spoznao iskrenu ljubav tih momaka koji rade u klubu, također sam doveo i jednog sponzora im, vjerovatno naredne sezone vise im pomognem jer jedan frend moj ulazi tamo u upravu!

A vi nastavite podržavati ovo dole sto se dešava od kako znam za sebe nisam preskočio dvije za redom utakmice da ne gledam od komplet uprave imam vise gostovanja zadnje 3 sezone od Capljine Bihaća, Goražda pa dalje a evo od Olimpika vise ne gledam niti ću gledati dok se nešto drastično ne promjeni! I sami vidite tribine prazno zašto??!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 01 jun 2019, 11:02

spiska je napisao/la::bih: Rukomet je zdrava priča u smislu da mladi ljudi vode klub dosta uspješno veliki broj sponzora ne očekuju po 10 000 km od sponzora nego daj koliko mozes i sam sam član imam karticu od rukometnog kluba i opet ću je produžiti jer sam spoznao iskrenu ljubav tih momaka koji rade u klubu, također sam doveo i jednog sponzora im, vjerovatno naredne sezone vise im pomognem jer jedan frend moj ulazi tamo u upravu!

A vi nastavite podržavati ovo dole sto se dešava od kako znam za sebe nisam preskočio dvije za redom utakmice da ne gledam od komplet uprave imam vise gostovanja zadnje 3 sezone od Capljine Bihaća, Goražda pa dalje a evo od Olimpika vise ne gledam niti ću gledati dok se nešto drastično ne promjeni! I sami vidite tribine prazno zašto??!
Uprave dolaze i odlaze a Zvijezda ostaje, i jos nesto nigdje navijaci ne vode klub.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 01 jun 2019, 11:46

Juniori su igrali, jer nije imao ko drugi. Mislite da bi igrali, da su ovi uspjeli pronaci jos Vulica, Kurtalica itd
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 01 jun 2019, 11:50

Nitko nije ni napisao da navijaci trebaju vodit klub, raja bira gdje se osjeca lijepo i sta mu godi nekom fudbal nekom odbojka nekom rukomet nekom karate, nije bitno sta je koji sport po broju, bitno je ako se financiraju od opstinski para treba pruzit priliku mladosti grada, ako se financiraju iz privatnih para nek kupuju koga hoce to su njihove pare, to se zove na kraju godine opravdat sredstva da bi dobio za narednu a ne doveli smo strance da se afirmisu doveli smo i starije iskusnije al nisu od nas malo smo dijelili sudijama, malo prodavali utakmice, malo kupovali, malo se sramoti li klub i grad, i svadjali s Mostarom i drugim gradovima, eto to je za proslu sezonu, PA ETO SAD DA REZIMIRAMO, MOZETE NAM SAD POVECAT JOS BUDZET DA RADIMO JOS VECE BLAMAZE

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 jun 2019, 12:03

Juniori, solidni igraci sto igraju u Mionici, igraci koji igraju po okolnim klubovima.
Mogla bi se sastaviti ekipa iz Gradačca. Mada opet bi dosta ljudi bilo nezadovoljno jer bi takva ekipa bila duplo losija od ove sad rezultatski i vjerovatno se borila za opstanak.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 01 jun 2019, 12:10

ASD je napisao/la:Juniori, solidni igraci sto igraju u Mionici, igraci koji igraju po okolnim klubovima.
Mogla bi se sastaviti ekipa iz Gradačca. Mada opet bi dosta ljudi bilo nezadovoljno jer bi takva ekipa bila duplo losija od ove sad rezultatski i vjerovatno se borila za opstanak.
Znas kad cemo imat dobru domacu ekipu, kad juniori budu igrali juniorsku pl i tamo se kalili u jakim utakmicama i prelazili u prvi tim sa jakim utakmicama u nogama.

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 01 jun 2019, 13:10

Ko kaze da bi se mi sa svojom omladinom borili za opstanak,dajte njima uslove kao ovima sa strane i plate i boga oca pa cemo onda vidjeti kako se igra,Vedo Omeragic,Ermin Huseinbasic,Emir Prljaca,Isanovic,Doljancic,imaju jos mladji ovi Mehic,Hasukic,Hecimovic,i jos mnogo njih koji igraju negdje po stranama,vama daje da nasa djeca daju svoj maksimum za nekih 600 do 800km,pa imaju i ta djeca obaveze i neke planove za buducnost,ali najveci problem je sto su ukaljali ime kluba,i sada sta god da se napravi dole vise od pola njih se ne vi vratilo u svoju Zvijezdu jer ih je Zvijezda izdala i otjerala. SRAMOTA

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 01 jun 2019, 13:45

Ponovo je napisao/la:Ko kaze da bi se mi sa svojom omladinom borili za opstanak,dajte njima uslove kao ovima sa strane i plate i boga oca pa cemo onda vidjeti kako se igra,Vedo Omeragic,Ermin Huseinbasic,Emir Prljaca,Isanovic,Doljancic,imaju jos mladji ovi Mehic,Hasukic,Hecimovic,i jos mnogo njih koji igraju negdje po stranama,vama daje da nasa djeca daju svoj maksimum za nekih 600 do 800km,pa imaju i ta djeca obaveze i neke planove za buducnost,ali najveci problem je sto su ukaljali ime kluba,i sada sta god da se napravi dole vise od pola njih se ne vi vratilo u svoju Zvijezdu jer ih je Zvijezda izdala i otjerala. SRAMOTA
Gdje sad igraju te Zvijezde

Zvijezda1986
Kontakt:

Post Postao/la Zvijezda1986 » 01 jun 2019, 15:05

Igrali bi mozda u boljim klubovima da su u glavama bolji il da nisu druge slusali al sad igraju u wagneru(mionici)

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 01 jun 2019, 15:20

fender13 je napisao/la:
Ponovo je napisao/la:Ko kaze da bi se mi sa svojom omladinom borili za opstanak,dajte njima uslove kao ovima sa strane i plate i boga oca pa cemo onda vidjeti kako se igra,Vedo Omeragic,Ermin Huseinbasic,Emir Prljaca,Isanovic,Doljancic,imaju jos mladji ovi Mehic,Hasukic,Hecimovic,i jos mnogo njih koji igraju negdje po stranama,vama daje da nasa djeca daju svoj maksimum za nekih 600 do 800km,pa imaju i ta djeca obaveze i neke planove za buducnost,ali najveci problem je sto su ukaljali ime kluba,i sada sta god da se napravi dole vise od pola njih se ne vi vratilo u svoju Zvijezdu jer ih je Zvijezda izdala i otjerala. SRAMOTA
Gdje sad igraju te Zvijezde
Igraju za lokalne klubove,jer dok su igrali u Zvijezdi nisu smjeli dati svoj maksimum i pokazati sta znaju,zato sto je uprava stimala tekme i svi su slusali,a kakva nam je drzava da ih ko tuzi za sve to,ko bi se volio bosti sa rogatima,opet bi oni na kraju bili krivi,tako da je rukovodstvo Zvijezde unistilo puno karijera i snova,a ti sto se kofrcis tu nesto,vidim da tebi odgovara ovakva Zvijezda,kurvanjska,da se prodaje ko prostitutka

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 jun 2019, 15:25

Realno sa nasom djecom smo mi kantonalna liga. Ali cinjenica je da se moze smanjit broj stranaca. Nekih 7-8 igraca sa strane + domaci kadar i moze se plivati u ovoj ligi.
Faca, Dolja, Dugi, Isanovic, Prle, Devedzic to su igraci koji bi mogli pomoci ekipi. Ali isto treba znati da nije klub kriv sto svi ne igraju. Dosta njih se i sami pro kurce.
Nekad je dobro ugrabit solidnog igraca koji je oko Gradačca kao sto je Enes bio, sada nisu losi za rostera Sarkan i Jovo. To su sve igraci kojima je gradacac 15-20 kilometara od kuce.
Cist primjer Faca i Brckalic su bolji od svih veznih igraca koje smo mi imali u 2 djelu sezone a njih dvojica da je bilo malo volje i zelje su mogli biti tu.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 01 jun 2019, 15:57

Koja bha djeca pusti te price za nesto ozbiljno 2 do 3 igraca da budu u rosteru svi su oni imali prilike ali nemaju u glavi dijete koje je slusalo nije nikad glumio Zvijezdu danas igra u Norveskoj a nasi manekeni 2liga sjever plafon

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 01 jun 2019, 16:40

Nasi juniori zabiju 2 gola u odma hoce 4000 na ruke, 1500 platu, bonuse, premije, pizde materine.. tek kad oni poprave nesto u glavi i krenu normalnim putem, onda ce nesto i biti od njih.
Ovako dok god budu dizali nos, trazili pare ko da dolaze iz lige petice ili preskakali klubove preko svojih mogucnosti, uvijek ce na kraju zavrsavati u Mionici, Slatini itd
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.