FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 01 jun 2019, 12:01

Evo i zvanično Rifet u Paderbornu! Sretno majstore, da te zdravlje posluži.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 01 jun 2019, 12:04

Ja Husrefu zamjeram Rundu i malverzacije s Tucakovicem i Jahicem. Zamjeram mu sto je krivio akademce za poraze. Zamjeram mu sto jos nikad nije preuzeo krivicu. I zamjeram mu sto nema muda stat pred medije i reci sudija nas je zaklao, vec mu je vrhunac price “Sta je, tu je”.

Sa sportskog segmenta, zamjeram mu sto nije fleksibilan ni sekunde. Istih 11 igraca i ista formacija cijelu sezonu...

To su moje neke zamjerke, hvalit ga nema potrebe jer smo svi svjesni, ko je i sta je i sta je uspio ostvariti, posebno s ovom duplom.
1946~

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 jun 2019, 12:16

ThrillerHz je napisao/la:Ja Husrefu zamjeram Rundu i malverzacije s Tucakovicem i Jahicem. Zamjeram mu sto je krivio akademce za poraze. Zamjeram mu sto jos nikad nije preuzeo krivicu. I zamjeram mu sto nema muda stat pred medije i reci sudija nas je zaklao, vec mu je vrhunac price “Sta je, tu je”.

Sa sportskog segmenta, zamjeram mu sto nije fleksibilan ni sekunde. Istih 11 igraca i ista formacija cijelu sezonu...

To su moje neke zamjerke, hvalit ga nema potrebe jer smo svi svjesni, ko je i sta je i sta je uspio ostvariti, posebno s ovom duplom.
Ja i šta time dobija što se okomi na svakog kao Baka? Eventualno kaznu i sve će isto biti. Preveliki gospodin je Husref za takve stvari, nije neki balavac pa da se kezi pred medijima.

Zamjeraš Rundu? Igra li Jahić sad? Jel prošao probu? I sam znaš odgovor. To što je forum stvorio neku sliku i pritisak bezveze, to je stvar umobolnika.

Gdje je to okrivio Akademce? Možda ukazao na greške, ali da je rekao taj i taj je kriv, ja to nisam čuo, niti sam igdje pročitao. Ukazao im na greške, dobili eventualno kritike i to je to. Ne pravite od muhe međeda.

Okej nekad rotacije i to eventualno jedna po tekmi. Pa malo promješa karte, pa te Krupa povede na Koševu, ulazi Ahmet, Tatar i Rahman da spašavaju stvari. Nisu ovi s klupe neki kvaliteti da mogu uletiti vazda. Nismo City, malo ste se precijenili. To i on zna, zato se i ne mijenja.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 jun 2019, 12:25

skoroalen je napisao/la:Ima da me pola foruma razapne sad, al iskreno, meni je Baka najbolji trener u ligi. Najbolji taktičar, psiholog, zauzima se za svoju ekipu pred kamerama i skida teret s njih, napada suce, napada novinare...
I Zrinjski se s njim nikad nije osramotio u Evropi, budimo realni. Igrali su LP tri puta u nizu, svaki put ispadali jedan razlike čini mi se?
Ne bih ga nikad volio vidjet kao trenera mog kluba zbog nekih drugih stvari, al je odličan trener. Po mom skromnom mišljenju.
Covjek koji je unistio najbolju generaciju u historiji reprezentacije BiH za 2004.
Ti ga predstavljas kao nekog najboljeg?
Nije se osramotio? Pa protiv koga ce se osramotiti? Je li imao Gladbach, Atalantu, Besiktas, Genk, Kiev, Newcastle...

Koju li je on to priliku imao da se osramoti?

Najveca ubleha koja se pojavila u ligi. Da nema poleđinu u Beusu (savez) i u Covicu (HDZ) qrac bi on ikad ista vidio.

Jarane ozbiljan si forumas.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 jun 2019, 12:25

ThrillerHz je napisao/la:Sa sportskog segmenta, zamjeram mu sto nije fleksibilan ni sekunde. Istih 11 igraca i ista formacija cijelu sezonu...
Pa šta je trebo, da mjenja kao Baka svaku tekmu pa da završi drugi na tabeli i ispadne u polufinalu kupa.

Način na koji je vodio ekipu, mjenjao odnosno ne mjenjao, je rezultovalo najvećim brojem pobjeda, najmanjom brojem poraza, najviše golova, najmanje primljenih.

Tražimo mane u stvarima koje nemaju manu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 jun 2019, 12:28

@fera o tom i govorim, trenerčina je, iako ga ja ne bih volio vidjet na klupi Sarajeva nikad iz baš tih razloga. Pogledajte ba njegov CV a pogledajte Husrefov. Titula s Tiranom, titula s Hajdukom, dvije titule sa Zrinjskim, 4 godine na klupi reprezentacije i neki odlični rezultati, s obzirom na ekipu koja je tad igrala i s obzirom na renome koji je reprezentacija imala (9 minuta nadoknade protiv velikana itd).
Šta je Husref uradio igdje osim u Sarajevu? Prvo, koga je vodio? @revolt navodi Bikirkaru, pa ima i Husref Kukesi, šta s tim? Možemo za svakog trenera naći jednu sramotu i držat se toga, Sarrija hoće jedan od najvećih klubova u Evropi, Juventus, a on u dvije tekme zaredom primio 10 golova, od Cityja i Bournemoutha. Nemojte toga ba, i meni je Baka odvratan tip, al pogledaj mu CV i pogledaj CV bilo kojeg drugog trenera u ligi, nebo i zemlja. I nije to samo stara slava, čovjek je konstantno uspješan.
@emir79 koju bolan najbolju generaciju?? :rol: Pola reprezentacije bilo iz timova regiona, imali Brazzu koji više nije igrao nego što jest, igrači Varteksa bili pozivani u reprezentaciju. Još reprezentacija bila na niskim granama, savez nikakav, bili smo na nivou Latvije danas, reprezentacija koja ne smije skinut skalp nikom, pa su nas sudije klale gdje su stigle. Beograd, Valencija itd.
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 01 jun 2019, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jun 2019, 12:29

AlfredNobel je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Ja Husrefu zamjeram Rundu i malverzacije s Tucakovicem i Jahicem. Zamjeram mu sto je krivio akademce za poraze. Zamjeram mu sto jos nikad nije preuzeo krivicu. I zamjeram mu sto nema muda stat pred medije i reci sudija nas je zaklao, vec mu je vrhunac price “Sta je, tu je”.

Ja i šta time dobija što se okomi na svakog kao Baka? Eventualno kaznu i sve će isto biti. Preveliki gospodin je Husref za takve stvari, nije neki balavac pa da se kezi pred medijima.

Zamjeraš Rundu? Igra li Jahić sad? Jel prošao probu? I sam znaš odgovor. To što je forum stvorio neku sliku i pritisak bezveze, to je stvar umobolnika.

Gdje je to okrivio Akademce? Možda ukazao na greške, ali da je rekao taj i taj je kriv, ja to nisam čuo, niti sam igdje pročitao. Ukazao im na greške, dobili eventualno kritike i to je to. Ne pravite od muhe međeda.

Okej nekad rotacije i to eventualno jedna po tekmi. Pa malo promješa karte, pa te Krupa povede na Koševu, ulazi Ahmet, Tatar i Rahman da spašavaju stvari. Nisu ovi s klupe neki kvaliteti da mogu uletiti vazda. Nismo City, malo ste se precijenili. To i on zna, zato se i ne mijenja.
Eno klopp cijelu sezonu skoro isti sastav u glavnom samo zbog povreda mijenjao sastav pa kakvu sezonu ljudi odradise, i ti mladi igraci kao alexander arnold dobili priliku nakon povreda pa niko ne prica da ne voli mlade igrace. Ima tu dosta i do percepcije i licnih interesa gdje neko dođe navalja gomilu gluposti jer ne voli husrefa a povodljivi bošnjo bez ikakvog razmisljanja to prihvati kao cinjenicu.
Ja se sjecam da je pidru jednom kritikovao i nista vise, covjek donese duplu krunu i ljudi ovdje jedva cekaju da mu vide leđa... Samo sto sam upratio da ovaj forum uopste nije realna slikamnavijaca sarajeva jer s kim god pricam uzivo od mladih do onih starijih nisam cuo nista slicno glupostima koje se ovdje pisu.
@skoro kad spomenu onog sarrija sta je ono ljudi ja trenera sa manje autoriteta jos nisam vidio :-)
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 jun 2019, 12:37

fera je napisao/la:[
@skoro kad spomenu onog sarrija sta je ono ljudi ja trenera sa manje autoriteta jos nisam vidio :-)
Sarri je asistent Kepi. :lol:
Al budimo realni, jest on izgubio autoritet onda al je pametno smirio situaciju. Da se zainatio i poslao Kepu na tribine, Čelsi bi izgubio golmana od 80 miliona, penzioner bi branio do kraja itd. Sarri preuzeo pljuvačinu novinara na sebe i et na kraju osvoji tu EL. I to Kepa u polufinalu odbranio ključne penale.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 jun 2019, 12:42

skoroalen je napisao/la:@fera o tom i govorim, trenerčina je, iako ga ja ne bih volio vidjet na klupi Sarajeva nikad iz baš tih razloga. Pogledajte ba njegov CV a pogledajte Husrefov. Titula s Tiranom, titula s Hajdukom, dvije titule sa Zrinjskim, 4 godine na klupi reprezentacije i neki odlični rezultati, s obzirom na ekipu koja je tad igrala i s obzirom na renome koji je reprezentacija imala (9 minuta nadoknade protiv velikana itd).
Šta je Husref uradio igdje osim u Sarajevu? Prvo, koga je vodio? @revolt navodi Bikirkaru, pa ima i Husref Kukesi, šta s tim? Možemo za svakog trenera naći jednu sramotu i držat se toga, Sarrija hoće jedan od najvećih klubova u Evropi, Juventus, a on u dvije tekme zaredom primio 10 golova, od Cityja i Bournemoutha. Nemojte toga ba, i meni je Baka odvratan tip, al pogledaj mu CV i pogledaj CV bilo kojeg drugog trenera u ligi, nebo i zemlja. I nije to samo stara slava, čovjek je konstantno uspješan.
@emir79 koju bolan najbolju generaciju?? :rol: Pola reprezentacije bilo iz timova regiona, imali Brazzu koji više nije igrao nego što jest, igrači Varteksa bili pozivani u reprezentaciju. Još reprezentacija bila na niskim granama, savez nikakav, bili smo na nivou Latvije danas, reprezentacija koja ne smije skinut skalp nikom, pa su nas sudije klale gdje su stigle. Beograd, Valencija itd.
Generacija za 2004. Baljic, Salihamidzic, Bolic, Barbarez, Hibic, Konjic, Bajramovic, Music, Topic, Misimovic, Spahic, Krunic, Papac, Hasagic, Tolja.

Rekoh ti, ne spustaj se zbog g.ovneta bespotrebno. Ozbiljan si forumas. Nikad jacu reprezentaciju u zivotu necemo imati od ove. A g.ovnar je uspio da unisti nesto najjace sto smo ikada imali.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 jun 2019, 12:53

emir79 je napisao/la: Generacija za 2004. Baljic, Salihamidzic, Bolic, Barbarez, Hibic, Konjic, Bajramovic, Music, Topic, Misimovic, Spahic, Krunic, Papac, Hasagic, Tolja.

Rekoh ti, ne spustaj se zbog g.ovneta bespotrebno. Ozbiljan si forumas. Nikad jacu reprezentaciju u zivotu necemo imati od ove. A g.ovnar je uspio da unisti nesto najjace sto smo ikada imali.
Gdje su igrali tad?
Bolić - Malatyaspor
Barba - HSV
Spahić - Shinnik Yaroslavi
Papac - Austria Wien
Hasagić - Gaziantepspor
Tolja - SW Bregenz
Baljić - Konyaspor
Bajramović - Freiburg
Konjić - Derby County
Musić - Modena
Brazzo - Bayern
Miske - Bochum

Sve redom niželigaši i ekipe iz ovih srednjih liga, osim Bayerna i HSVa. Današnja generacija igra u puno jačim klubovima. Valjda je to mjerilo? Papeta razapinju kad pozove igrača iz HNLa, znači jest mjerilo.

Ako sam neozbiljan forumaš jer imam svoje mišljenje i ne priklanjam se mišljenju većine, onda ću bit još neozbiljniji. Tebi je Husref Guardiola, meni nije i Baka mi je bolji od njega, i to je to. Nema potrebe ni za vrijeđanjem ni spominjanjem ko je ozbiljan a ko ne. Nekim ljudima ovdje je Kovačević ubleha, nekim je Hebib najbolji bek na dunjaluku... Ja nikad nikog nisam nazvao neozbiljnim, imaju ljudi svoje mišljenje. Ja navodim argumente za svoje, ko se ne slaže nek produži dalje.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jun 2019, 12:55

skoroalen je napisao/la:
Al budimo realni, jest on izgubio autoritet onda al je pametno smirio situaciju. Da se zainatio i poslao Kepu na tribine, Čelsi bi izgubio golmana od 80 miliona, penzioner bi branio do kraja itd. Sarri preuzeo pljuvačinu novinara na sebe i et na kraju osvoji tu EL. I to Kepa u polufinalu odbranio ključne penale.
pored toga sa kepom svako malo sranje na treningu neki dan pipita poludio pa sutra sarri i onda hladno osvoje EL
Kod njeg bi dušan hodzic procvjetao.
Najbolja bh generacuja je ona u sto je kirin kup uzela nema tu price :-)
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 01 jun 2019, 12:58

Jusufbegovic jucer rece fino, Sarajevo je naslo 14-15 igraca i tu se krije uspjeh, rotiralo se pametno dok sa druge strane zrinjski nije jer je Baka stalno rotirao. Npr Alegri je trener koji je ove godine upropastio sezonu jer je rotirao previse, niti jednom 2x zaredom nije igrala ista ekipa. Podatak da je zrinjski koristio ove sezone preko 20 igraca je previse.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 01 jun 2019, 12:59

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 jun 2019, 13:01

@fera

Upravo tako. Ovdje se to kritikuje, čuj ne rotira, kao da ima vrhunske igrače na klupi koje će ubaciti i da se ne osjeti igranje nekog prvotimca. Jeste, ali u qurcu. Pa nama Ahmet i Hebib kad fale, izgledamo isto Tuzla City. Previše se raja kurci. Imamo finu klupu, ali ništa sad spektakularno, pa da se nešto vodi polemika oko toga. Nismo City opet kažem, pa da zamijeniš dva-tri igrača i opet se pokaže kao odlična zamisao. Ponavljam, zabije ti Krupa na Koševu, strijepiš do kraja, ulazi odmah Merso da spašava. Koga to da zamijeni? Možda Stanojevića Mustafićem ili Crepulju s Kurdićem? Nigdje veze.

Husref je dao šansu mladim, to će svi pamtiti. Stipu ova srranja da nije bio primoran, ne bi ni dao. Čovjek gleda kvalitet, zna ko koliko može jer je s njima svaki dan i iskusan je trener. Gleda kvalitet i neće gurati nekog Akademca nazor, eto samo da bi igrao, to ni Guardiola i Klopp ne rade.

E ovaj zadnji pasus je ključan. Dođe neki debil, ptice znaju jer uopšte navijač FKS, jel simpatizer, jel neki gurbet, da li je neki menadžer, neko ko ima koristi i bubne neku glupost da je titula kupljena, kupio mu ovaj onaj. I raja to sve trpi, zato namjerno zezam i zezaću svakog idiota i maloumnika koji na taj način bude kupio nekakve poene.

Možda će ovo zvučati ružno, ali raja je glupa, narod zatucan. Milion nekakvih problema u životu i onda je jedini izlaz doći ovdje ili na stadion i izyebati sve Hebibu, Kapiću, Dupovcu, Bekiću itd. Neko baci ovdje neku bombu, odmah se svi zalete, jer je u krvi da se pljuje, da se mrzi, da se serre.
Ma kakvi, forum je priča za sebe, jer je anoniman, najlakše je napraviti account. Pišu se debilane teške, gledaju neki detalji, neke apstraktne stvari i tako non stop.

Ti kad si na stadionu, druga priča totalno. Bude svakakvih paćenika koji psuju od prve do zadnje minute, ali to je manjina, šizofreničari. S kim god sjedneš i popričaš o Klubu, svi prezadovoljni i Husrefom i ekipom, igrom, stvarima, organizacijim. Neki dan sjedim s čovjekom i govorim da nije sigurno još da će Husref ostati, lik se syebao, konta zayebavam ga. Zato ti kažem, ovdje milion likova ima koji su tu da trolaju i serru jer imaju koristi. Imaš i ove što im vlada neyebica, ne znaju šta će od sebe, pa daj malo da yebem mrtve Bekiću. Ebeš nekom nešto zbog ebenog sporta i fudbala, odron.

Dovoljna ti je izjava Vladimira Petrovića, gdje se čudi za Husrefa i ugovor, tek vidiš gdje su drugi, a gdje smo mi. Treba prvo krenuti od sebe, pa onda gledati kakva je liga i stanje.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 jun 2019, 13:06

:kafa: Hebib kad nije igrao imamo jedan poraz (mislim prvo kolo) i sve ostale pobjede ... provjeri ;)

Odnosno, kada smo imali beka, sabanovica imamo 13-1 omjer pobjeda i poraza
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 jun 2019, 13:06

fera je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
pored toga sa kepom svako malo sranje na treningu neki dan pipita poludio pa sutra sarri i onda hladno osvoje EL
Kod njeg bi dušan hodzic procvjetao.
Najbolja bh generacuja je ona u sto je kirin kup uzela nema tu price :-)
Ma Čelsi je luda ekipa skroz, smrt za kladioničare. :lol:
Meni je daleko najbolja ona koja se plasirala na Mundijal. Ondje kakve smo igrače imali, nije bilo šanse za neuspjehom. I generacija ranije, koju su Francuzi nazor izbacili i koja je igrala onaj prvi baraž, je takođe top.
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 01 jun 2019, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 jun 2019, 13:07

Zaobiđi

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 jun 2019, 13:09

skoroalen je napisao/la:
emir79 je napisao/la: Generacija za 2004. Baljic, Salihamidzic, Bolic, Barbarez, Hibic, Konjic, Bajramovic, Music, Topic, Misimovic, Spahic, Krunic, Papac, Hasagic, Tolja.

Gdje su igrali tad?
Bolić - Malatyaspor
Barba - HSV
Spahić - Shinnik Yaroslavi
Papac - Austria Wien
Hasagić - Gaziantepspor
Tolja - SW Bregenz
Baljić - Konyaspor
Bajramović - Freiburg
Konjić - Derby County
Musić - Modena
Brazzo - Bayern
Miske - Bochum

Sve redom niželigaši i ekipe iz ovih srednjih liga, osim Bayerna i HSVa. Današnja generacija igra u puno jačim klubovima. Valjda je to mjerilo? Papeta razapinju kad pozove igrača iz HNLa, znači jest mjerilo.

Ako sam neozbiljan forumaš jer imam svoje mišljenje i ne priklanjam se mišljenju većine, onda ću bit još neozbiljniji. Tebi je Husref Guardiola, meni nije i Baka mi je bolji od njega, i to je to. Nema potrebe ni za vrijeđanjem ni spominjanjem ko je ozbiljan a ko ne. Nekim ljudima ovdje je Kovačević ubleha, nekim je Hebib najbolji bek na dunjaluku... Ja nikad nikog nisam nazvao neozbiljnim, imaju ljudi svoje mišljenje. Ja navodim argumente za svoje, ko se ne slaže nek produži dalje.
Baljic je bio u Galati i sjedio je tvom magu na klupi u povjesnoj utakmici protiv Danske na Kosevu.

Drzi se onda Bake, a ja nikad necu pozeljeti da to ustasko g.ovno ikada sjedne na klupu mog kluba. A moze se Husrefu samo sageti. Niko te ne vrijeđa, to sebi umisljas. U bilokom smislu pricati o savezovom potrcku koji je unistavao reprezentaciju sa onim Albancerosom i koji prosipa ustasluk bi trebalo za svakoga biti ispod svakog nivoa.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 jun 2019, 13:10

Ma jok , pravit ce se ovdje svi ludi da nije htio jahica. A jeste, htio ga je ostaviti i to je izazvalo revolt dijela uprave i igraca.

Jeste, sva puta je direktno okrivio pidru, a na derbiju je okrivio "mlade igrace koji su neiskusni" a nama glavni igraci se sakrili tu utakmicu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 jun 2019, 13:30

emir79 je napisao/la: Baljic je bio u Galati i sjedio je tvom magu na klupi u povjesnoj utakmici protiv Danske na Kosevu.

Drzi se onda Bake, a ja nikad necu pozeljeti da to ustasko g.ovno ikada sjedne na klupu mog kluba. A moze se Husrefu samo sageti. Niko te ne vrijeđa, to sebi umisljas. U bilokom smislu pricati o savezovom potrcku koji je unistavao reprezentaciju sa onim Albancerosom i koji prosipa ustasluk bi trebalo za svakoga biti ispod svakog nivoa.
Baljić je bio najveća prevara u reprezentaciji ikad. U to doba igrao za Galatu za koju je dao tri gola u 34 nastupa. Mnogo li je za napadača? :lol:
I ne izmišljaj stvari, nađi gdje sam rekao da bih volio Baku vidjet na klupi Sarajeva. Čak sam i naglasio da ga ne bih nikad volio vidjet kao trenera Sarajeva. Ako za nekog misliš da je dobar, ne znači odmah da ga prizivaš. Meni je Bilbija strašan igrač al je zadnji igrač kojeg bih volio ponovo gledat na Koševu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Bing [Bot], Burberry46, Vanja8 i 21 gost.