FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 01 jun 2019, 13:33

skoroalen je napisao/la:
emir79 je napisao/la: Baljic je bio u Galati i sjedio je tvom magu na klupi u povjesnoj utakmici protiv Danske na Kosevu.

Drzi se onda Bake, a ja nikad necu pozeljeti da to ustasko g.ovno ikada sjedne na klupu mog kluba. A moze se Husrefu samo sageti. Niko te ne vrijeđa, to sebi umisljas. U bilokom smislu pricati o savezovom potrcku koji je unistavao reprezentaciju sa onim Albancerosom i koji prosipa ustasluk bi trebalo za svakoga biti ispod svakog nivoa.
Baljić je bio najveća prevara u reprezentaciji ikad. U to doba igrao za Galatu za koju je dao tri gola u 34 nastupa. Mnogo li je za napadača? :lol:
I ne izmišljaj stvari, nađi gdje sam rekao da bih volio Baku vidjet na klupi Sarajeva. Čak sam i naglasio da ga ne bih nikad volio vidjet kao trenera Sarajeva. Ako za nekog misliš da je dobar, ne znači odmah da ga prizivaš. Meni je Bilbija strašan igrač al je zadnji igrač kojeg bih volio ponovo gledat na Koševu.
Baljic bio najveca prevara u reprezentaciji? Ako je ovo tvoje misljenje onda ti veze o fudbalu nemas.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 01 jun 2019, 13:36

Pantelija je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Ja Husrefu zamjeram Rundu i malverzacije s Tucakovicem i Jahicem. Zamjeram mu sto je krivio akademce za poraze. Zamjeram mu sto jos nikad nije preuzeo krivicu. I zamjeram mu sto nema muda stat pred medije i reci sudija nas je zaklao, vec mu je vrhunac price “Sta je, tu je”.

Sa sportskog segmenta, zamjeram mu sto nije fleksibilan ni sekunde. Istih 11 igraca i ista formacija cijelu sezonu...

To su moje neke zamjerke, hvalit ga nema potrebe jer smo svi svjesni, ko je i sta je i sta je uspio ostvariti, posebno s ovom duplom.
Ma jok , pravit ce se ovdje svi ludi da nije htio jahica. A jeste, htio ga je ostaviti i to je izazvalo revolt dijela uprave i igraca.

Jeste, sva puta je direktno okrivio pidru, a na derbiju je okrivio "mlade igrace koji su neiskusni" a nama glavni igraci se sakrili tu utakmicu.

:urnebes:
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 jun 2019, 13:38

"Niko te ne vrijeđa, to sebi umišljaš". :rol:
Da, u reprezentaciji koju sam ja gledao je bio najveći šetač i maneken. To pokazuje i njegova klupska karijera iz tog perioda, kad je mijenjao klub svake sezone i u svakom klubu zabijao po 3-4 gola po sezoni. Šta je bilo prije 2000. godine ne znam, nisam gledao. Ja ga pamtim kao manekena koji je gladio kosicu 80 minuta po utakmici.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 01 jun 2019, 13:50

Pantelija je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Ja Husrefu zamjeram Rundu i malverzacije s Tucakovicem i Jahicem. Zamjeram mu sto je krivio akademce za poraze. Zamjeram mu sto jos nikad nije preuzeo krivicu. I zamjeram mu sto nema muda stat pred medije i reci sudija nas je zaklao, vec mu je vrhunac price “Sta je, tu je”.

Sa sportskog segmenta, zamjeram mu sto nije fleksibilan ni sekunde. Istih 11 igraca i ista formacija cijelu sezonu...

To su moje neke zamjerke, hvalit ga nema potrebe jer smo svi svjesni, ko je i sta je i sta je uspio ostvariti, posebno s ovom duplom.
Ma jok , pravit ce se ovdje svi ludi da nije htio jahica. A jeste, htio ga je ostaviti i to je izazvalo revolt dijela uprave i igraca.

Jeste, sva puta je direktno okrivio pidru, a na derbiju je okrivio "mlade igrace koji su neiskusni" a nama glavni igraci se sakrili tu utakmicu.

Husref htjeo Jahića a (DIO) uprave i (DIO) igrača izrazio revolt.
Onda se Husref prepao dijela uprave i još više dijela igrača koji su bili vidno izrevoltirani pa odustao.

Jasno je meni zašto ovo pišeš, ali zar zaista misliš bilo koga, ko ima imalo mozga, uvjeriti u ove gluposti.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 jun 2019, 13:54

ThrillerHz je napisao/la:Sa sportskog segmenta, zamjeram mu sto nije fleksibilan ni sekunde. Istih 11 igraca i ista formacija cijelu sezonu...
slika

Evo samo za proljeće, istih 11 igralo cijelo vrijeme :kafa:
Trebao je ko Kodro, ubiti ekipu rotacijama, pa kasnije klanovi budu krivi sto je otjeran...

A akademci su ove sezone prema rijecima Hadzica odigrali preko 11k minuta.
znaci dupla kruna, najvise golova dali, najmanje primili, gol razlika malo losija nego sto Zrinjski, Siroki i Zeljeznicar imaju zajedno, akademci odigrali preko 11k minuta, malo li je od Husrefa, treba ga otjerati, i vidjeti jel Tomas Brdaric slobodan, ili bolje vidjeti sa Dudicem, Starcevicem, ili evo Nalic je slobodan, bas je u Slobodi pokazao kako treba dati sansu djeci...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jun 2019, 14:00

Da ste gledali sinoc emisiju u kojoj je Hadzija bio gost upravo se pricalo o tome koliko je ko igraca koristo,najveci problem Zrinjskog je bio sto su previse rotirali,cak 39 igraca su koristili.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 jun 2019, 14:01

Baš neki dan vidim Rahmana na Otoci i pitam jel bila teška sezona, kaže najviše se nasikir'o i iznervirao kad je Jahić 'zamalo' upao u ekipu. Kaže ni Stanojeviću, a ni Velkoskom to nije baš sjelo, ali sva sreća nije ostao, pa su odahnuli.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 jun 2019, 14:12

Kako smo cudna sorta. Kone od Amawa prave legendu,sve mu prastaju,lik im uzeo pare,tuzbu podnio,naplatio kamate i opet ga podrzavaju,a mi najtrofejnijeg naseg al naseg sto je bitno covjeka sputavamo nesto,za nakog Jahica prozivamo,a ko god zna tu familiju i Husa zna da protiv kluba nikad radit nece. Uostalom mozda nije najveci fudbalski mag,al za nas se pokazao kao najbolji,uostalom kad Stanojevica spominjete od njega do Lazica,Bekica svi puni hvale za Husa,tepaju mu,gotive ga,nemojte praviti problem gdje ga nema

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 01 jun 2019, 14:16

AlfredNobel je napisao/la:Baš neki dan vidim Rahmana na Otoci i pitam jel bila teška sezona, kaže najviše se nasikir'o i iznervirao kad je Jahić 'zamalo' upao u ekipu. Kaže ni Stanojeviću, a ni Velkoskom to nije baš sjelo, ali sva sreća nije ostao, pa su odahnuli.
Nije tačno, Krle je bio za dolazak Jahića ali Merso, Hare i par akademaca su zaprijetili bojkotom treninga i utakmica.
U sve to se na kraju uključio Senad koji je podijelio svoju zabrinutost sa Ilijevskim.
Ilievski je viberom obavijestio Tana koji šalje mail direktorici.
Direktorica priča sa Husrefom (kojem Mućo kupuje titule) i on odustaje.
Tako Husref otaje bez 4800 km koje mu je Runda obećao ako Jahić odigra 90% utakmica u prvih 11.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 jun 2019, 14:20

skoroalen je napisao/la:"Niko te ne vrijeđa, to sebi umišljaš". :rol:
Da, u reprezentaciji koju sam ja gledao je bio najveći šetač i maneken. To pokazuje i njegova klupska karijera iz tog perioda, kad je mijenjao klub svake sezone i u svakom klubu zabijao po 3-4 gola po sezoni. Šta je bilo prije 2000. godine ne znam, nisam gledao. Ja ga pamtim kao manekena koji je gladio kosicu 80 minuta po utakmici.

Kada dozivi ijedan nas igrac ikada da se poveze i zaigra za Real neka se javi, usput i digne trofej LS.
Ta ce maneken koji je zabijao i Nijemcima i Spancima i 4 gola u Estoniji...

Ali to je najveca ubleha koja se u reprezentaciji pojavila :kafa:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 jun 2019, 14:23

Kako je lijepo sto se mahala i forum se nista ne pitaju mozete srat po Husrefu, klubu, al niko se nece ni pocesati
radi tog. Puna podrska ljudima u klubu ako Husref ostane maksimalna podrska ako dodje neko drugi isto podrska.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 01 jun 2019, 14:24

obiteljskicovjek je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Baš neki dan vidim Rahmana na Otoci i pitam jel bila teška sezona, kaže najviše se nasikir'o i iznervirao kad je Jahić 'zamalo' upao u ekipu. Kaže ni Stanojeviću, a ni Velkoskom to nije baš sjelo, ali sva sreća nije ostao, pa su odahnuli.
Nije tačno, Krle je bio za dolazak Jahića ali Merso, Hare i par akademaca su zaprijetili bojkotom treninga i utakmica.
U sve to se na kraju uključio Senad koji je podijelio svoju zabrinutost sa Ilijevskim.
Tako Husref otaje bez 4800 km koje mu je Runda obećao ako Jahić odigra 90% utakmica u prvih 11.
:tokralju: :D

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 01 jun 2019, 14:27

YNWA je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Sa sportskog segmenta, zamjeram mu sto nije fleksibilan ni sekunde. Istih 11 igraca i ista formacija cijelu sezonu...
slika
Imal gdje ova tabela za cijelu sezonu?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 jun 2019, 14:29

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 01 jun 2019, 14:32

Onda se Husref prepao dijela uprave i još više dijela igrača koji su bili vidno izrevoltirani pa odustao.

Jasno je meni zašto ovo pišeš, ali zar zaista misliš bilo koga, ko ima imalo mozga, uvjeriti u ove gluposti.
Pa vrati film unazad jednu godinu kada je na istu shemu doveden rezervni golman Tucakovic. Nema se tu sta uvjeravati iko, to su cinjenice.
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jun 2019, 14:33

Zukanovic je napisao/la:Imas na TM sve sta treba

https://www.transfermarkt.com/fk-saraje ... 018/plus/1
Hoćeš li promijeniti sliku trofeja? Nisu više ovi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 01 jun 2019, 14:39

Pantelija je napisao/la::kafa: Hebib kad nije igrao imamo jedan poraz (mislim prvo kolo) i sve ostale pobjede ... provjeri ;)

Odnosno, kada smo imali beka, sabanovica imamo 13-1 omjer pobjeda i poraza
Imamo poraz i u Banovicima od Tuzle gdje nije igrao.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 01 jun 2019, 14:41

bordobijeli je napisao/la:Kako je lijepo sto se mahala i forum se nista ne pitaju mozete srat po Husrefu, klubu, al niko se nece ni pocesati
radi tog. Puna podrska ljudima u klubu ako Husref ostane maksimalna podrska ako dodje neko drugi isto podrska.
:clap:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 jun 2019, 14:42

Ja imam info da je i Stanojević bio razočaran i to baš. Ne znam, ako je tako, onda žali bože tih 4800 markica.

Hahahahahahahahahahhahh ali najgori su ovi finjaci. Obavezno počinje s lafo 'poštujem Husrefa', a čim krene ono 'ali', onda ga naseru ne može ga mater rođena saprati. Čisto radi forme da napišu da ga vole i poštuju, a svaki post neko ubjeđivanje i tjeranje vode na njihov mlin.
Idoli. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 01 jun 2019, 14:44

ThrillerHz je napisao/la:

Pa vrati film unazad jednu godinu kada je na istu shemu doveden rezervni golman Tucakovic. Nema se tu sta uvjeravati iko, to su cinjenice.
Hahahahahahahaha. Hvala vam sto nasmijavate siroke narodne mase u ovom kisnom periodu. Sta ce Husref nema pojma, raja s foruma bolje zna. Hahahaha. :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, ristagrad, ubipara i 12 gostiju.