Ove naše nove generacije su u nekom svom svijetu i stilu.
Drago mi je što ste se vratili rođeni, vidimo se sljedece sezone.
Zeljeznicar se bez obzira volio ga neko ili ne volio mora postovati, zbog svoje historije, trofeja, navijaca. Veliki respekt imaju svi Velezovci prema vama. Zbog par pojedinaca i sa jedne strane i sa druge stice se mozda pogresan dojam, ali to se u trenutku desi. Jedva cekamo derbije sa Vama. MUSVDGdejavu je napisao/la:PRAVA RAJA se vazda znala poštovati. Najgotivniji klub poslije Želje mi je Velež, i to misli sigurno 95% prave Željine raje.
Ove naše nove generacije su u nekom svom svijetu i stilu.
Drago mi je što ste se vratili rođeni, vidimo se sljedece sezone.
Pa gdje si bola sisoje, falio si nam, kako kod tebe, za koga ono sad navijas?staragarda je napisao/la:VolimVelez je napisao/la:6600 karata je prodato. Doslovno nema mjesta za stati na stadionu. Valjda ce se raja nekako nagurati ko bude bez karata. Rekli su da ce pustiti jos raje koliko mogne. Preko 450 baklji ima, naravno ni pola se nece zapaliti na utakmici. Takodjer strobova oko 300, dimnih 70 itd itd jos nam samo zolje fale![]()
![]()
![]()
Ima vec je poceo uvod prije utakmice..Maxi je napisao/la:Momci, izvinite na upadu, ima li tekma na CityTV?
ima li na youtube??Ponos Torina je napisao/la:Ima vec je poceo uvod prije utakmice..Maxi je napisao/la:Momci, izvinite na upadu, ima li tekma na CityTV?
Ima ak uzmes virtualnu ulaznicuKonzerva je napisao/la:ima li na youtube??Ponos Torina je napisao/la:Ima vec je poceo uvod prije utakmice..Maxi je napisao/la:Momci, izvinite na upadu, ima li tekma na CityTV?
Na to sam mislio, hvala u svakom slučaju. Čestitam na ulasku, zasluženo!Ponos Torina je napisao/la:Nema na YT trenutno