Dvorana LUKE GRAČANICA:
Rk GRAČANICA-Rk BORAC BL.
Idemo do pobjede +4 Jer mi to možemo

Ova cetvorica ako napuste i nije neka steta, ali ova dvojica su uz tufekcica glavni igraci. za njih ce se tesko naci zamjena...no rules je napisao/la:Nista pouzdano , ali prica se...
Dino , Adi , Tomic , Zivanov , Zvekic , Manjic...
Kakve ugovore Adi i Dino imaju, hoce li dobiti obestecenje za njih, red bi bio da zarade, ipak su ih izgradili?no rules je napisao/la:Evropa izborena ,
iz kluba obecali da cemo Evropu i igrati za razliku od Izvidjaca , Maglaja i slicnih koji izbore Evropu i otkazu ucesce ...
- Sto se tice pojacanja za to se ne brinem mnogo dok je Doborac na celu ... on bi od 7 panjeva napravio 7 ratnika ... tako da
ovo Trigger traži vjerovatno ... novinari današnji su sve više površni i nepotpuni ... ja sam sa interneta sve pohvatao za nekih pola sata , ništa nebi falilo da klubovi makar na facebooku u opisu stranice napišu trenutni roster sa osnovnim podacima igrača... , a to su ime , prezime , godište , visina , težina i klubovi za koje je igrač nastupao , prije 10-15 godina to je imala sarajevska Bosna , web stranicu na kojoj je bilo sve ono što interesuje običnog navijača , ali i medije .
Hvala majstore, svaka čast.no rules je napisao/la:
Stoje:
MG Mirsad Gopo (Pomoćni trener)
OK Osman Konjić (Fizioterapeut)
1. Đorđe Bosić (Golman) 1996 god , 182 cm , 72 kg
4. Boris Bosić (Srednji Bek) 1995 god , 185 cm , 85 kg
10. Omer Mehmedović (Lijevo Krilo) 2000 god ,
14. Dušan Živanov (Desni Bek) 1995 god , 195cm
7. Adnan Tufekčić (Srednji/Lijevi Bek) 1991 god , 193 cm , 85kg
8. Mile Ćuzović (Pivot) 1997 god , 191cm , 108 kg
6. Aleksa Radičević (Lijevi bek) 1998 god , 203 cm , 105 kg
DD Damir Doborac (Trener)
Čuče:
15. Muhamed Đogić (Pivot) , 2001 god
16. Nino Jovanović (Golman) 2000 god
17. Edvin Dželilović (Desni Bek/Srednji Bek) 2003 god
2. Halil Šahdanović (Lijevo Krilo) 1993god 186cm , 75kg
20. Adis Šuša (Lijevi Bek) 2002 god
5. Medin Šestan (Desno Krilo) 1998 god , 190cm
19. Azer Musić (Desni Bek/Desno krilo) 2002 god
11. Adi Džinović (Desno Krilo) 1994 god 186cm , 85kg
Nedostaje na slici
Vladimir Tomić (Srednji Bek) 1990god , 182cm , 77kg
ovo Trigger traži vjerovatno ... novinari današnji su sve više površni i nepotpuni ... ja sam sa interneta sve pohvatao za nekih pola sata , ništa nebi falilo da klubovi makar na facebooku u opisu stranice napišu trenutni roster sa osnovnim podacima igrača... , a to su ime , prezime , godište , visina , težina i klubovi za koje je igrač nastupao , prije 10-15 godina to je imala sarajevska Bosna , web stranicu na kojoj je bilo sve ono što interesuje običnog navijača , ali i medije .
Marinko Umičević glasnogovornik Vojislava Rađeno rules je napisao/la:Pročitao sam skoro posljednji članak vrlog nam predsjednika saveza Marinka Umičevića na **** i mogu reći da smo dotakli dno što se tiče rukometa u BiH , čovjek nije dobar nikako ,
vjerujte da poslije pročitanog ovog članka propusti novinara i klubova su zanemarivi ..
za sad dobri..vidit cemo kad krenu utakmice kakvi su stvarnoham19 je napisao/la:Kakva su ova dva crnogorca sto su dosla u gracanicu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.