Prva liga FBiH - 2018/19
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH - 2018/19
Cestitke, dodite da na vama titule uzimamo 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- ASD
- Kontakt:
Nisam siguran da li mu je debi, ali momak je 2001.godiste.harden je napisao/la:Jao ovog golmana Metalleghea jest los
Nisam znaoASD je napisao/la:Nisam siguran da li mu je debi, ali momak je 2001.godiste.harden je napisao/la:Jao ovog golmana Metalleghea jest los

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ima li gdje prijenos utakmice?
Slabije sam.ovu sezonu.pratio.ali.iz medija uglavnom vidljivo je da uglavnom.olimpik.kritikovao i optizivao za namjestanje, ali.ovo u gracanici sto sam je prikazano na video je stvarno lose namjesteno.Ja sam.se iskreno nadao da je neki nove Velez odustao stvarno od ovih radnji i da melju sve redom obzirom na soj kvalitet i novi sistem rada i odlicne org.kluba, kad ono sve isto samo njega nema.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Kakva ludnica u Konjicu

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Za ove eksperte ove lige.
Kakva su ocekivanje ko je najveci favorit za slijedecu sezonu?
Gosk opet nazad u PL ili...
Kakva su ocekivanje ko je najveci favorit za slijedecu sezonu?
Gosk opet nazad u PL ili...
- FKS -
- ASD
- Kontakt:
Tesko je reci, treba prvo vidjeti ko ima ambicije. Mozda Olimpik, Gosk i Tosk. Pa onda koje ce igrace zadrzati i kako ce se pojacati.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Vjerovatno Olimpik, imaju para koliko god vi mislili da nemaju , neka zadrže ovu ekipu ulaze naredne 100 posto.
Support your local club !
Rasuće se ko buranija vjeruj mi.KonjicBOY je napisao/la:Vjerovatno Olimpik, imaju para koliko god vi mislili da nemaju , neka zadrže ovu ekipu ulaze naredne 100 posto.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Priča mahala već desetak godina sličnu priču.*p!p!t@* je napisao/la:Rasuće se ko buranija vjeruj mi.KonjicBOY je napisao/la:Vjerovatno Olimpik, imaju para koliko god vi mislili da nemaju , neka zadrže ovu ekipu ulaze naredne 100 posto.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Olimpik nema konkurencije.ASD je napisao/la:Tesko je reci, treba prvo vidjeti ko ima ambicije. Mozda Olimpik, Gosk i Tosk. Pa onda koje ce igrace zadrzati i kako ce se pojacati.
GOŠK neće sigurno 2,3 godine nazad, treba prvo skupiti love Lujo.
TOŠKa uopšte ne vidim u bližoj budućnosti..
- legenda reala
- Kontakt:
ASD je napisao/la:Tesko je reci, treba prvo vidjeti ko ima ambicije. Mozda Olimpik, Gosk i Tosk. Pa onda koje ce igrace zadrzati i kako ce se pojacati.
Olimpik će jedini imati ambicije za ulazak, pa će vjerovatno i ući jedino ako Čelik ne ispadne.
Što se tiče igre ove sezone meni je Tošk bolja ekipa od Olimpika, svidio mi se isto Rudar kako igra, u drugom djelu je i Goražde igralo pravo dobro, ne znam pravo stanje u Zvijezdi jer su oni u ovom drugom dijelu prodavali utakmice većinom
Mislim koliko uopšte treba para za ući u PL i funkcionisati jel dovoljan milion

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ASD
- Kontakt:
S obzirom da treba uloziti u infrastrukturu i neke birokratske stvari tipa profesionalni ugovori igraca (ne moze igrac sa amaterakim ugovorom igrati PL) treba vise od milion.legenda reala je napisao/la:ASD je napisao/la:Tesko je reci, treba prvo vidjeti ko ima ambicije. Mozda Olimpik, Gosk i Tosk. Pa onda koje ce igrace zadrzati i kako ce se pojacati.
Olimpik će jedini imati ambicije za ulazak, pa će vjerovatno i ući jedino ako Čelik ne ispadne.
Što se tiče igre ove sezone meni je Tošk bolja ekipa od Olimpika, svidio mi se isto Rudar kako igra, u drugom djelu je i Goražde igralo pravo dobro, ne znam pravo stanje u Zvijezdi jer su oni u ovom drugom dijelu prodavali utakmice većinom
Mislim koliko uopšte treba para za ući u PL i funkcionisati jel dovoljan milion
Ali otprilike pare za PL svi nadju jer se i jaki ljudi odmah ukljuce i sponzori dodju.
Problem je ovaj ulazak sto zahtijeva da se zaduzis jer fakticki moras dati vise nego sto imas.
Ako ne udjes valja ti godinama sastavljati kraj s krajem.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Upravu je LuisCarlo, mi (TOŠK) nismo ni blizu toga. Nama treba nekoliko godina da postanemo stabilan prvoligaš pa tek onda dalje.... vidiš šta bi s visockom bosnom, kad ti jedan čovjek digne ruke od svega. . Bože ove lige da se stabiluzujemo, sta znaš šta može donijeti sljedeća sezona.LuisCarlo je napisao/la:Olimpik nema konkurencije.ASD je napisao/la:Tesko je reci, treba prvo vidjeti ko ima ambicije. Mozda Olimpik, Gosk i Tosk. Pa onda koje ce igrace zadrzati i kako ce se pojacati.
GOŠK neće sigurno 2,3 godine nazad, treba prvo skupiti love Lujo.
TOŠKa uopšte ne vidim u bližoj budućnosti..
Pa možda ćete naći zamjene al ovo što vam ide su ključni igrači.Mancini je napisao/la:Priča mahala već desetak godina sličnu priču.*p!p!t@* je napisao/la:Rasuće se ko buranija vjeruj mi.KonjicBOY je napisao/la:Vjerovatno Olimpik, imaju para koliko god vi mislili da nemaju , neka zadrže ovu ekipu ulaze naredne 100 posto.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:25, ukupno mijenjano 1 put.
Kako se kroji tabela ako npr Slaven i Igman budu imali isti broj bodova?
- ASD
- Kontakt:
Slaven otpada, slabiji medjusobni i slabija gol razlika. Sta god da se gleda oni ce izvisiti.tropic je napisao/la:Kako se kroji tabela ako npr Slaven i Igman budu imali isti broj bodova?
Naravno, Klis ih moze spasiti sutra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.