Nego ne logovah se zbog toga. Vidim u Paderbornu otišao neki lik u Stuttgart, njihov najskuplji igrač, koji je igrao kapićevu poziciju. Mogao bi on sledeće sezone imati finu minutažu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na temu Husrefa samo ću još reći Sarajevo je kao dijete koje se razvija i treba mu stabilnost oko njega.
Nego ne logovah se zbog toga. Vidim u Paderbornu otišao neki lik u Stuttgart, njihov najskuplji igrač, koji je igrao kapićevu poziciju. Mogao bi on sledeće sezone imati finu minutažu.
U drugom dijelu, 5 igraca(Pidro, Sabanovic, Resic,Mustafic, Kurdic) skupili isto nastupa kao sam Pidro na Jesen.
Ovaj dio mene najvise boli, takav potencijal je odigrao samo dvije utakmice sto zbog povreda, sto zbog nekih trecih razloga.
Vjerujem da od ovih 5 igraca, sigurno smo minimum 3 smatrali da mogu biti prvi izbor na svojim pozicijama naredne sezone, a to se sa ovim nece desiti.
Ovaj dio mene najvise boli, takav potencijal je odigrao samo dvije utakmice sto zbog povreda, sto zbog nekih trecih razloga.
Vjerujem da od ovih 5 igraca, sigurno smo minimum 3 smatrali da mogu biti prvi izbor na svojim pozicijama naredne sezone, a to se sa ovim nece desiti.
Vratio se Babuka.joker90 je napisao/la:Pozdrav, ljudi! Vec dugo čitam ovaj forum, pa rekoh da se i ja prijavim. Imam 90 godina kao sto nick kaže, gledao sam Haseta i Papeta i kad pišem hoću da na osnovu mojih godina što više mećete ovaj smajli. -Čestitam vam svima na duploj kruni i sezoni iz bošnjačkih vlažnih snova. Čestitam na odlasku Almira Bekića, nadam se da će stopama svog druga Edina Dine Rustemovića, pa da taj Zrinjski uništimo do kraja i da nas proklinju svakodnevno. Edin je ispunio misiju ove godine, ali opet se Zrinjski opirao dugo, pa im treba i Almira poturiti da ubiju dole fudbalsku nadu. Fino se igrajte i nemojte se međusobno pichkarati toliko i nazivati svakakvim imenima. Budite više @alenskoro, a manje @kamuflazn!
Vjerujte u ono sto radi Emir Hadžić, odavno neko nije zaslužio povjerenje kao on ove sezone, pa dokle će tako biti vidjet ćemo. Potez sa Adukorom je za čistu desetku. Šemsudin je pokazao da je babuka ove igre, taj čovjek kad nam ode treba dan žalosti napraviti. Što se tiče Husrefa, tu neću ništa komentarisati, koljete se dovoljno i bez mene.Šta god da odluče on i uprava, hvala mu na ovoj duploj kruni. Da ne dužim dalje, ostalo ćemo u putu...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Osttribine je napisao/la:Nemoj tako vidis da je to (dupla kruna) bilo ocekivanobordobijeli je napisao/la:To im i jeste muka, od Atalante traze da Husref ode a niko nista još uzmemo duplu. Al djaba opet imaju strucnjaci nesto za reci.kosevskobrdo je napisao/la:Ovo samo pitari mogu...
Niti se pitate šta niti možete uticati na bilo šta. Džaba razglabate cijeli dan, sedmicu, mjesecjer imamo najbolje igrace po njima, a j.ebali majku majcinu pojedinim igracima kad su dolazili kod nas te nakon partije protiv Atalante na Koševu. Nevjerovatno koliko volimo popisati neki uspjeh ostvaren sa nasim trenerom, da je ovo uradio onaj sto je bio kandidat Brdaric ako mu ne bi bistu pred Koševom sagradili Bog me ubio. Dok ima uspjeha svakog trenera cu podrzati, u ovom slucaju Husrefu nemam sta reci, volio bih da ostane i narednu sezonu, nego sad da lutamo sa nekim trenerom sa bogatim CV pa dok se taj uhoda ovo ono, znamo svi kako te sezone zavrsavaju. Mene je malo strah naredne sezone jer po tradiciji sezona nakon sampionske nam je uvijek katastrofalna sto u BiH prvenstvu sto u bivsoj YU. Tako sto manje promjena sto u igrackom sto u trenerskom kadru bice bolje po nas sigurno.
Ovo su činjenice, sezona nakon titule nikad nije bila onakva kakvu smo priželjkivali.
Nisam pametan, šta i kako sada?
Možda smo previše rasipali igrački kadar u prošlosti.
Promjena će biti i nakon ove sezone.
Na upravi da napravi plan a po mom skromnom mišljenju prioritet bi trebalo biti prvenstvo.
Evropa kako bude a kup iskoristiti za uigravanje onih sa manjom minutažom.
Teško će biti ne zbog kvaliteta konkurencije, iako je i to veoma važno, koliko zbog brojnih "derbija" činjenice da smo šampioni, napaljenosti protivnika itd.
Naše je da se nadamo i podržimo svaku odluku, nije problem kasnije pljuvati, bar nam to ide od ruke.
Zanemariti cemo to sto je Pidro povrijedjen, i Saban je bio, pa Halil morao ne beka...Zip je napisao/la:U drugom dijelu, 5 igraca(Pidro, Sabanovic, Resic,Mustafic, Kurdic) skupili isto nastupa kao sam Pidro na Jesen.
A umjesto koga su to Kurdic, Mustafic i Resic trebali igrati kad se lomila sezona?
Jel to trebao Stanojevic na klupu, ili mozda Crepulja, Kapic na tribine?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ma lik ne prati i ne gleda nase utakmice, malo **** i malo tm.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Ti pomenuti nisu ni na Jesen igrali utakmice kad se igralo protiv jake ekipe.YNWA je napisao/la:Zanemariti cemo to sto je Pidro povrijedjen, i Saban je bio, pa Halil morao ne beka...Zip je napisao/la:U drugom dijelu, 5 igraca(Pidro, Sabanovic, Resic,Mustafic, Kurdic) skupili isto nastupa kao sam Pidro na Jesen.
A umjesto koga su to Kurdic, Mustafic i Resic trebali igrati kad se lomila sezona?
Samo statisticki posmatram neke stvari i komentarisem, sto ne znaci da je nesta lose.
Cim smo duplu uzeli, mozemo pricati svi sta hocemo DUPLA JE NASA.
Al se moze komentarisati sta bi to jos moglo da se unaprijedi.
Ko god da bude vodio FKS iduće sezone, stara će mu se spominjati. Možda nakon par kola, možda na polusezoni, možda tamo pred kraj. Husrefu možda manje jer je naš. Ali spominjat će se i to je kod pitara sigurno i zagarantovano. Nije lijepo, ali takvi smo pogani. Neće to umiriti ni dupla ni bilo šta. Prije nego što neki trener potpiše za naš klub, treba ga upozoriti da je par stvari na stadionu Koševo zagarantovano: hladno vrijeme i prehlade i u po' ljeta, bodovi Gošku koji se tu ispucava i jevanje majke treneru od strane grlatih pitara. Ako ne može to da prežvaće, tražimo dalje. Tako da treba bataliti ovu diskusiju više oko Husrefa i da li čovjek ostaje ili ide, beskorisna je kao Anela Potura u FKS..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako zanemarimo onu utakmicu u Mostaru, gdje smo otisli bez pola ekipe, nisu se nesto naigrali, osim Sabana, koji je opet imao probleme sa povredom...Zip je napisao/la:Ti pomenuti nisu ni na Jesen igrali utakmice kad se igralo protiv jake ekipe.YNWA je napisao/la:Zanemariti cemo to sto je Pidro povrijedjen, i Saban je bio, pa Halil morao ne beka...Zip je napisao/la:U drugom dijelu, 5 igraca(Pidro, Sabanovic, Resic,Mustafic, Kurdic) skupili isto nastupa kao sam Pidro na Jesen.
Samo statisticki posmatram neke stvari i komentarisem, sto ne znaci da je nesta lose.
Cim smo duplu uzeli, mozemo pricati svi sta hocemo DUPLA JE NASA.
Al se moze komentarisati sta bi to jos moglo da se unaprijedi.
Pidro bi igrao redovno da nije bio povrijedjen, dokaz je Halil...
I na kraju nije isto igrati na jesen i proljece, i Husrefu jedino zamjeram Krupu, kada je morao izvesti rezerve, iako su te rezerve imale priliku nekoliko sedmica prije igrati protiv te Krupe, pa da nismo uveli startere ne bi dobili Krupu...
Sarajevo i Liverpool
Nije ni danas na sastanku nista rijeseno,za iducu sedmicu ostavljeno jos.Klub bi danas navodno trebao neko saopstenje izbaciti za javnost vezano za situaciju ili za sam sastanak nisam siguran.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ja mislim da na svijetu ne postoji nigdje tribina kosto je kod nas Istok, 60 % za psihatrije, kakvi se tu psovki cuje, to normalan covjek ne moze izmislit, vecinom stariji otisli na zivcima od zivota i rata jos kad se Sarajevo muci ma kakvi, nigdje na svijetu nema, nista negativno naravano, ludjaci, al mnogo znaju pretjerat, ocm utjeraju djeci na terenu strah kad pocne sa Istokajoker90 je napisao/la:Ko god da bude vodio FKS iduće sezone, stara će mu se spominjati. Možda nakon par kola, možda na polusezoni, možda tamo pred kraj. Husrefu možda manje jer je naš. Ali spominjat će se i to je kod pitara sigurno i zagarantovano. Nije lijepo, ali takvi smo pogani. Neće to umiriti ni dupla ni bilo šta. Prije nego što neki trener potpiše za naš klub, treba ga upozoriti da je par stvari na stadionu Koševo zagarantovano: hladno vrijeme i prehlade i u po' ljeta, bodovi Gošku koji se tu ispucava i jevanje majke treneru od strane grlatih pitara. Ako ne može to da prežvaće, tražimo dalje. Tako da treba bataliti ovu diskusiju više oko Husrefa i da li čovjek ostaje ili ide, beskorisna je kao Anela Potura u FKS..
pratim nesto ove komentare na Velez, i nesto mi nije jasno, odkad smo mi braca sa njima ? Svim starijim Hordama to nije jasno, bas prije mjesec dana Sirko je kreno na tu temu. Kad su nam najvise trebali bodovi oni su nas mlatili a njima bod nije trebo, takodjer scena prije rata kad su Horde krenule sa rodjenima na Partizan Velez, al smo se pokacili sa njima zbog njihovog ponasanja, te na kraju Horde sa Grobarima ( udarnom ekipom ) bili na jugu. Velez jest simpatican klub al odkad to da smo braca ja ne znam, vise mi lice nesto na nacionalizmu stvoreno
-
bordobijeli
- Kontakt:
:problem
:
Ocito da se još cekaju informacije iz Azije. Po meni je Husref bio jasan i rekao je da ima podrsku ove nase uprave i da su na istoj talasnoj duzini.miky_hz je napisao/la:Nije ni danas na sastanku nista rijeseno,za iducu sedmicu ostavljeno jos.Klub bi danas navodno trebao neko saopstenje izbaciti za javnost vezano za situaciju ili za sam nisam siguran.
Ako već ne od ranije, onda definitivno od 4.10.2009. godine. A to što nas je klub Velež mlatio ne znači ništa, neće nam se sklanjat na terenu, veliki je to klub. Zamisli samo da smo se mi konama sklanjali za titulu? To može neka Mladost ili Krupa, al ne veći klubovi, ne ide.bistrik87 je napisao/la:
pratim nesto ove komentare na Velez, i nesto mi nije jasno, odkad smo mi braca sa njima ? Svim starijim Hordama to nije jasno, bas prije mjesec dana Sirko je kreno na tu temu. Kad su nam najvise trebali bodovi oni su nas mlatili a njima bod nije trebo, takodjer scena prije rata kad su Horde krenule sa rodjenima na Partizan Velez, al smo se pokacili sa njima zbog njihovog ponasanja, te na kraju Horde sa Grobarima ( udarnom ekipom ) bili na jugu. Velez jest simpatican klub al odkad to da smo braca ja ne znam, vise mi lice nesto na nacionalizmu stvoreno
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Ko je pisao da nije? Gdje sam ja to napisao?
Nikad. Ja pisem samo i samo cinjenice a one su sljedece. Husref Musemic je legenda fks. Ali ima vecih.
Husref musemic je vrhunski trener za nasu ligu, u nasoj ligi.
Hisref musemic je najtrofejniji trener nasi i najduze na klupi i to ga cini kako smo naveli , legendom. Fakt.
Husref musemic nije svetac niti mu je sarajevo bas bas bas iznad svega. I to je ono sto se ovdje potencira kako je bezgresan i kako ga mi KOJI NAPISEMO DA NE MOZE PIDRU OKRIVITI JAVNO ZA PORAZ, PLJUJEMO!
NE PLJUJEMO GA MI AKO KAZEMO DA JE KONKURENCIJA OVE GODINE LOSA JER JE I TO FAKT.
Nisam ja odbio 85' da pregovaram sa sarajevom i otisao u cz.
Nisam ja prije par dana izjavio da bi otisao vanj a da nisam ni sjeo sa nasom upravom. E o tome ja pricam, sto bi ovdje neki vjesali za svaku rijec upucenu husrefu, a isti razmislja o odlasku a da nije ni sjeo sa upravom i preko jedne oaobe trazi(o) angazman vani.
Ja i to postujem, ne zivi se od have, ni vode niti djeca i unuci mogu od toga zivjeti i zato kazem ne pravite idola od covjrka koji samo voli ovaj klub. Jedan je Hase.
Evo vidiš da može bolje, samo se trebaš više potruditi.
Fino si ovo gore napisao, odlično.
Čitam redovno (kad mogu) ovu temu i tvrdim da svi forumaši skupa, ne prave idola od Husrefa onoliko koliko ga ti sam providno pokušavaš ocrniti ne birajući sredstva.
Svima namečeš mišljenje kako on nije dobar čovjek za FKS čak i u postu koji si počeo kao realan forumaš.
Nisi ti 85 odbio pregovore? šta s tim, manje je vrijedan trener? čovjek? Sudiš paušalno ne poznavajući okolnosti i činjenice iz toga vremena.
Mogu i ja napisati da to nije istina i da znam da je FKS insistirao na njegovom potpisu za Zvezdu i to će biti bliže istini.
Šta kažeš razmišlja o odlasku a nije ni sjeo sa ljudima iz kluba i ti znaš da preko "JEDNE" osobe traži angažman, vani.
Napisao si da i to poštuješ ali zato tražiš da se od Husrefa nepravi idol, šta si htjeo reći vjerojatno ni sam ne znaš, dogovori se.
Misliš li da klub nije htjeo razgovarati sa bilo kojim trenerom prije razgovora sa Husrefom? ili idealizuješ klub?
Hajde možeš ti to još bolje.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Ko god da bude vodio FKS iduće sezone, stara će mu se spominjati. Možda nakon par kola, možda na polusezoni, možda tamo pred kraj. Husrefu možda manje jer je naš. Ali spominjat će se i to je kod pitara sigurno i zagarantovano. Nije lijepo, ali takvi smo pogani. Neće to umiriti ni dupla ni bilo šta. Prije nego što neki trener potpiše za naš klub, treba ga upozoriti da je par stvari na stadionu Koševo zagarantovano: hladno vrijeme i prehlade i u po' ljeta, bodovi Gošku koji se tu ispucava i jevanje majke treneru od strane grlatih pitara. Ako ne može to da prežvaće, tražimo dalje. Tako da treba bataliti ovu diskusiju više oko Husrefa i da li čovjek ostaje ili ide, beskorisna je kao Anela Potura u FKS..
Jesi to ti mangup neki.
Tek se registrirao pa opleo po Aneli.
Stidi se svojih godina.
Imaš prijetnju na pp.
Niko ovdje ne pravi osimizaciju Husrefa. Kad istekne ugovor svakako vise nece biti trener Sarajeva.
Svi mi zelimo i boljeg od Husrefa.
Ali ti pantelija i slicni tebi pravite kontra osimizaciju Husrefa sireci tu neku negativu. Prestanite vi sa tim mitovima vise te ovakav je te onakav je.
Valja vam svaka šuga od trenera van BIH, a naseg trenera bi zamjenili za par kola. Valja vam svaki trener u pokusaju iz komšijskih drzava a ne valja vam Husref, Dzenan, Cala...
Pominjes Lalatovica a kakve sve odvratne stvari o njemu Pisi. Uostalom vodio je Zvezdu pa ako njima nije valjo sto bi nama valjo.
I koji to jos trener.
Kazes da njihovi treneri rade po Evropi a nasi ne rade, pa kako ce radit kad im me damo ni ovdje da rade.
Ali ti pantelija i slicni tebi pravite kontra osimizaciju Husrefa sireci tu neku negativu. Prestanite vi sa tim mitovima vise te ovakav je te onakav je.
Valja vam svaka šuga od trenera van BIH, a naseg trenera bi zamjenili za par kola. Valja vam svaki trener u pokusaju iz komšijskih drzava a ne valja vam Husref, Dzenan, Cala...
Pominjes Lalatovica a kakve sve odvratne stvari o njemu Pisi. Uostalom vodio je Zvezdu pa ako njima nije valjo sto bi nama valjo.
I koji to jos trener.
Kazes da njihovi treneri rade po Evropi a nasi ne rade, pa kako ce radit kad im me damo ni ovdje da rade.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Uprava i sef su se dogovorili, ceka se amin iz vinetnama.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Ako imas kvalitet, dobijes posao vani, ako nemas treniras po bosni. Cuj mi im ne damo, pa buraz pasos u ruke i krenes od druge asutrijske svicarske, talijanske, trece, nebitno, ako si kvalitet isplivat ces. Bjelica je krenuo iz trece austrijske, pa.druge, pa serije b i na kraju sa dinamom igra osminu finala ELShofaII je napisao/la:Niko ovdje ne pravi osimizaciju Husrefa. Kad istekne ugovor svakako vise nece biti trener Sarajeva.
I koji to jos trener.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Babuka1946
- Kontakt:
Mi ako zelimo napredak, prvo pojacanje mora biti dobar trener!
- Babuka1946
- Kontakt:
Nemoj iznositi lazi. Upravo je obrnuto, ova uprava odavno zeli da raskine sa husrefom ali novi gazda koci.Kamuflazn je napisao/la:Uprava i sef su se dogovorili, ceka se amin iz vinetnama.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amco46, bavaracmujo, Bing [Bot], Ferroviere1987, Hamagara, Jarodwest, johntravolta123, KarloIvandic, Lecler, Pantelija, Perotti, plisek, Silvester071, spezial, umrobihzbogtebe1946 i 168 gostiju.