FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On i Ahmo,dovedes ostalo stopere sve i samo nabijaj preko pola lopte i sampion ces biti 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Operacija "BIH u zadnjem potu"Babuka1946 je napisao/la:Jos tukac izjavi da mu je zao sto ga nisu ostavili na klupi reprezentacije DA ZAVRSI ZAPOCETI POSAO.Sabinho je napisao/la:Doticnog je Mehmed Bazdarevic zvani Moron ubacio u Grckoj da trci kontre u zadnjih 10 minuta.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Yebovas đurić imamo akademce
Yebovas husref huki daj priliku nekom akademcu na klupi
Yebovas yebovas
Yebovas husref huki daj priliku nekom akademcu na klupi
Yebovas yebovas
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
A jajalo ?
Nadam se da će onaj mali Salčin u idućoj sezoni dobiti pravu priliku. Milina ga je gledati kako igra..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Nadam se da će onaj mali Salčin u idućoj sezoni dobiti pravu priliku. Milina ga je gledati kako igra..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ima li kraja ovo sa Husrefom,zna li ko do kad je rok,da se ova sapunica završi.
Brzo ce Evropa, nije nam ovo otezanja trebalo.
Brzo ce Evropa, nije nam ovo otezanja trebalo.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Živ si, dobro je.belosevic28 je napisao/la:Prekrupan je on zalogaj za nas. Nazalost...
Konto sam oni te balavci roknuli preko pp
joj sto volim ove mahalske 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Mogao bi nam jedan francuz sletit
Pravi francuz nije neki imigrant pa dobio pasos
Al zavisi od nekog drugog
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Još su mi jači ovi što nisu pisali tokom sezone. Jeli damu svoja prvenstveno znog Husrefa legende, a i zbog drugih stvari. Kreteni obični!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ako će sletit onda je rahmetli Roland Garros.Denchi je napisao/la:Mogao bi nam jedan francuz sletit
Moze Milan Evropu igrat, bolje nego po talijanskim pasnjacima da trci..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sve objasnjenoPantelija je napisao/la:Ja sam pratio sarajevo i sa husrefom i bez njega. Titule i kup se uzeli i sa njim i bez njega.isao sam u zabiti i sa njim i bez njega.
Kada ne radi dobro, vazda cu ga kritikovati,kada radi dobro vazda cu pohvaliti jer mi je fks iznad cak i licnih stavova. Ako klub odluci da Husref nece biti trener , ja cu to postovati i podrzati sljedeceg. Ako klub kaze da husref jeste trener, i to cu jednako postovati. Meni se samo gadi osimozacija husrefa i nista vise, stvaranje mita o covjeku koji prije 15 dana rece da bi otisao vani da ima dobru ponudu. Nasa je greska samo sto ga nas dobar dio gleda kao trenera oji radi do ro svoj posao i za to je placen.
Od 2013. Otkad je otisao, ni jedan trener nije imao ppdrsku uprave kao sro je ima husref. Uprave i navijaca.
Odi ma rezultatw i pogledaj nakon cega je npr kodro otjeran. Istok ustao i otjerao ga.
E sad je pitanje, sta bi se desilo kodri da je pri.io 8 od atalante, iz jednog suta dobio slobodu pa na kosevu nije dobio gosk. Sta bi sa njim bilo i sta bi vi pricali?
Sutra da ode hus,isti vi bi pljucali na zamjenu
1946~
Cuj istok otjero kodru. Nevjera. Istina da ga je otjeralo 3 fudbalera.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- Babuka1946
- Kontakt:
Ovom Panteliji je izgleda klub iznad husrefa 
-
belosevic28
- Kontakt:
Pisem iz privatne klinike. Pozz.obiteljskicovjek je napisao/la:Živ si, dobro je.belosevic28 je napisao/la:Prekrupan je on zalogaj za nas. Nazalost...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Da ne gledas utakmice preko streama mozda bi i znao, nema prenosa sa tribinaKamuflazn je napisao/la:Cuj istok otjero kodru. Nevjera. Istina da ga je otjeralo 3 fudbalera.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sam sebe citiraš objašnjenoThrillerHz je napisao/la:Sve objasnjenoPantelija je napisao/la:Ja sam pratio sarajevo i sa husrefom i bez njega. Titule i kup se uzeli i sa njim i bez njega.isao sam u zabiti i sa njim i bez njega.
Kada ne radi dobro, vazda cu ga kritikovati,kada radi dobro vazda cu pohvaliti jer mi je fks iznad cak i licnih stavova. Ako klub odluci da Husref nece biti trener , ja cu to postovati i podrzati sljedeceg. Ako klub kaze da husref jeste trener, i to cu jednako postovati. Meni se samo gadi osimozacija husrefa i nista vise, stvaranje mita o covjeku koji prije 15 dana rece da bi otisao vani da ima dobru ponudu. Nasa je greska samo sto ga nas dobar dio gleda kao trenera oji radi do ro svoj posao i za to je placen.
Od 2013. Otkad je otisao, ni jedan trener nije imao ppdrsku uprave kao sro je ima husref. Uprave i navijaca.
Odi ma rezultatw i pogledaj nakon cega je npr kodro otjeran. Istok ustao i otjerao ga.
E sad je pitanje, sta bi se desilo kodri da je pri.io 8 od atalante, iz jednog suta dobio slobodu pa na kosevu nije dobio gosk. Sta bi sa njim bilo i sta bi vi pricali?
Sutra da ode hus,isti vi bi pljucali na zamjenu
Yebo Husrefa, imao je najveću podršku navijača, i ja da sam trener sve bi osvojio
Još ga uprava gurala
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Želim ti brz oporavak.belosevic28 je napisao/la:Pisem iz privatne klinike. Pozz.obiteljskicovjek je napisao/la:Živ si, dobro je.belosevic28 je napisao/la:Prekrupan je on zalogaj za nas. Nazalost...
Počinitelje će stići kazna strašna.
Sutra ti donosim onaj petite beure keks i slamku.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.