SarajevoJeBordo je napisao/la:200.000 za prvu izmjenu u 80oj minuti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
SarajevoJeBordo je napisao/la:200.000 za prvu izmjenu u 80oj minuti
Imam, ups pogresanskoroalen je napisao/la:Brzo se prebacuješ sa accounta na account. Il imaš na mobitelu prijavljen jedan, na laptopu drugi, na tabletu treći?SarajevoJeBordo je napisao/la:200.000 za prvu izmjenu u 80oj minuti
da ponovi duplu? sasvim ok cifra, ja bi mu još sto milja dodao, ne znam ko je to napravio možda bayern,barca ili tako neko, dvaput zaredom duplu/više trofeja....kod nas u regiji niko...Pitaristok je napisao/la:kuknjavaMa uredu denchi, mozda sam u krivu al meni ovolika cifra zvuci napuhana, mislim da je "mlogo" brate
Kakav danak neiskustvu. Pročitan si Thrilleru.Pantelija je napisao/la:Imam, ups pogresanskoroalen je napisao/la:Brzo se prebacuješ sa accounta na account. Il imaš na mobitelu prijavljen jedan, na laptopu drugi, na tabletu treći?SarajevoJeBordo je napisao/la:200.000 za prvu izmjenu u 80oj minuti
apsolutno zasluženo, čak bi podebljao bonus za ponavljanje dupleKamuflazn je napisao/la:Zasluzen novac za najuspjesnijeg i najboljeg trenera u historiji kluba. Sobzirom da je jarni imao 3 milje eura, kodro 6, jesic 17 sa pomocnicima ok cifra.
Osvojili smo 12 trofeja od toga 4 kao glavni trener, 1 kao igrac i 1 pomocnik. Znaci pola trofeja Husref Musemic! Sasvim zasluzeno.
100 milja za 1 trofej 100 milja za drugi, mjera.
Juve , tri puta za redom dupla koliko se sjecamDenchi je napisao/la:Pitaristok je napisao/la:kuknjavaMa uredu denchi, mozda sam u krivu al meni ovolika cifra zvuci napuhana, mislim da je "mlogo" brate[/quotei]
da ponovi duplu? sasvim ok cifra, ja bi mu još sto milja dodao, ne znam ko je to napravio možda bayern,barca ili tako neko, dvaput zaredom duplu/više trofeja....kod nas u regiji niko...
zajebano društvo uglavnomPantelija je napisao/la:Juve , tri puta za redom dupla koliko se sjecamDenchi je napisao/la:Pitaristok je napisao/la:kuknjavaMa uredu denchi, mozda sam u krivu al meni ovolika cifra zvuci napuhana, mislim da je "mlogo" brate[/quotei]
da ponovi duplu? sasvim ok cifra, ja bi mu još sto milja dodao, ne znam ko je to napravio možda bayern,barca ili tako neko, dvaput zaredom duplu/više trofeja....kod nas u regiji niko...
Znal ko kako se sakriva ova IP adresa?Pantelija je napisao/la:Imam, ups pogresanskoroalen je napisao/la:Brzo se prebacuješ sa accounta na account. Il imaš na mobitelu prijavljen jedan, na laptopu drugi, na tabletu treći?SarajevoJeBordo je napisao/la:200.000 za prvu izmjenu u 80oj minuti
200 000 godisnje brutto MusemicHeraklitMracni je napisao/la:Ima vecu platu od Prosineckog i svih BIH selektora ranije ...
Jedino ako je 10 hiljada vise od 45 hiljada Mesinih ili 50 hiljada Prosineckog.HeraklitMracni je napisao/la:Ima vecu platu od Prosineckog i svih BIH selektora ranije ...
Ne lupaj majketi, kakve gluposti se ovdje mogu procitati to je nevjerovatno, pa imas li mrvu mozga sunce ti ****, razmisljas li tom glupom glavurdom prije nego sto nesto napises.Pa kakvi se sve pajseri ovdje iskupljaju i kakve gluposti pisu i onda jos druge prozivaju to je nevjerovatno.emir79 je napisao/la:Covjek koji je unistio najbolju generaciju u historiji reprezentacije BiH za 2004.skoroalen je napisao/la:Ima da me pola foruma razapne sad, al iskreno, meni je Baka najbolji trener u ligi. Najbolji taktičar, psiholog, zauzima se za svoju ekipu pred kamerama i skida teret s njih, napada suce, napada novinare...
I Zrinjski se s njim nikad nije osramotio u Evropi, budimo realni. Igrali su LP tri puta u nizu, svaki put ispadali jedan razlike čini mi se?
Ne bih ga nikad volio vidjet kao trenera mog kluba zbog nekih drugih stvari, al je odličan trener. Po mom skromnom mišljenju.
Ti ga predstavljas kao nekog najboljeg?
Nije se osramotio? Pa protiv koga ce se osramotiti? Je li imao Gladbach, Atalantu, Besiktas, Genk, Kiev, Newcastle...
Koju li je on to priliku imao da se osramoti?
Najveca ubleha koja se pojavila u ligi. Da nema poleđinu u Beusu (savez) i u Covicu (HDZ) qrac bi on ikad ista vidio.
Jarane ozbiljan si forumas.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, boki86, Bordo10, enzo1, itatabisine, James1987, makron, Sarajevo_BiH, svabonja, TefalTava, Vanja8, XCustom i 193 gosta.