Pa vama je i sviran nebulozan penal kotra JuvetaMElloo je napisao/la:Zamisli ovu temu da je onaj penal sviran realu il barci auuuu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Pa vama je i sviran nebulozan penal kotra JuvetaMElloo je napisao/la:Zamisli ovu temu da je onaj penal sviran realu il barci auuuu
MElloo je napisao/la:Zamisli ovu temu da je onaj penal sviran realu il barci auuuu
Neka ga i na ovoj stranici.TonySosa je napisao/la:Engleski Kroos, ili je Toni njemački Henderson?Osim13 je napisao/la:Jesi vidio Morena poslije utakmice, kakva dijagnozamirgerr je napisao/la:
Klocine od novinara koje pisu na SS.baemir_ je napisao/la:Citiram: Osvajanje Lige prvaka je izuzetno skupo koštalo klub s Liverpoola. Juergen Klopp je konačno osvojio svoj prvi trofej s Redsima i to s igračima na čije je dovođenje potrošeno 638.3 miliona eura.Ponos Torina je napisao/la:Mozda uz dodatnu milijardu nekad dodjete do finalaemir_ je napisao/la:ja finala, ekipa, igre, sudije i qrca![]()
Realno kad je Vidić i Ferdinand prije 10ak godina nisu osvojili ne zaslužuje je ni VVD. Za Ramosa donekle i razumijem, jbg u primeu Messija i Ronalda je odigrao tu sezonu 2013/2014 i bilo je nemoguce da je osvoji. Da je odigrao tako ove godine osvojio bi bez dileme.leorey je napisao/la:Po meni ako Van Dijk dobije bit ce zasluzeno, ali isto tako ako ne uzme Balun nista to cudno nece biti, pa Ramos je 2014 imao vise utjecaja u LP od svakog defanzivca u historiji igre pa nije bio ni u top 3. A trebao jeste. Ne bi me cudilo da Salah bude u top 3 a da Van Dijka i ne stave, cudni su ti kriteriji, ali eto to nije ni bitno.
Liverpool fkt zasluzeno, nakon sto opet Ligu nisu osvojili drago mi zbog Kloppa koji rece da mu familija patila svake godine, uvijek finale gubio, sad eto konacno malo srece
Sto se tice penala, ako nije bio vise je kriv onaj u VAR sobi nego glavni sudija. Ne znam, ja nikad ne bi svirao penal u 20 sekundi u finalu LP, ali po Tottenhamu se odmah vidjelo, usr.ali su se, vidio si im po govoru tijela wtf are we doing here? Svaka lopta se odbijala od njih, pogotovo od Sona prvo poluvrijeme.
Alli je smijesan igrac i u rangu je prevare Paula Pogbe, samo sto nije jak na IG ko labilni.
Rajaz je napisao/la:Čestitke simpatizerima Liverpoola, posebno @Osimu.
Sada se nadamo da Balon ide Messiju.
Gospoda iz Katalonije
Ne bi imao ništa protiv da Dajk osvoji da situacija nije 5:5. Trebala je biti 9:1 ili 8:2 u najgorem slučaju. Nego eto čisto da se zadovolji neka pravda.Osim13 je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Čestitke simpatizerima Liverpoola, posebno @Osimu.
Sada se nadamo da Balon ide Messiju.
Gospoda iz Katalonije
A ja se slažem sa Virgilovom izjavom sinoć
Što ne bi Messi osvojio? 51 gol, 22 Asistencije, Zlatna kopačka, najbolji strijelac La Lige, najbolji strijelac Lige prvaka, najbolji asistent u La Ligi. Sigurno zaslužuje više nego Salah.Kaunas je napisao/la:Realno kad je Vidić i Ferdinand prije 10ak godina nisu osvojili ne zaslužuje je ni VVD. Za Ramosa donekle i razumijem, jbg u primeu Messija i Ronalda je odigrao tu sezonu 2013/2014 i bilo je nemoguce da je osvoji. Da je odigrao tako ove godine osvojio bi bez dileme.leorey je napisao/la:Po meni ako Van Dijk dobije bit ce zasluzeno, ali isto tako ako ne uzme Balun nista to cudno nece biti, pa Ramos je 2014 imao vise utjecaja u LP od svakog defanzivca u historiji igre pa nije bio ni u top 3. A trebao jeste. Ne bi me cudilo da Salah bude u top 3 a da Van Dijka i ne stave, cudni su ti kriteriji, ali eto to nije ni bitno.
Liverpool fkt zasluzeno, nakon sto opet Ligu nisu osvojili drago mi zbog Kloppa koji rece da mu familija patila svake godine, uvijek finale gubio, sad eto konacno malo srece
Sto se tice penala, ako nije bio vise je kriv onaj u VAR sobi nego glavni sudija. Ne znam, ja nikad ne bi svirao penal u 20 sekundi u finalu LP, ali po Tottenhamu se odmah vidjelo, usr.ali su se, vidio si im po govoru tijela wtf are we doing here? Svaka lopta se odbijala od njih, pogotovo od Sona prvo poluvrijeme.
Alli je smijesan igrac i u rangu je prevare Paula Pogbe, samo sto nije jak na IG ko labilni.
Ne bih dao ni Messiju, dva puta mu se ponavlja ista bruka u LP a ispusio je i kup. Ronaldo nije ni u konkurenciji.
Tipujem na Salaha.
Koji bolan Salah?Jedino kad je mogao osvojit je ona sezona kad je dao 40 i nesto golova.Sad definitivno nece osvojit.Kaunas je napisao/la:Realno kad je Vidić i Ferdinand prije 10ak godina nisu osvojili ne zaslužuje je ni VVD. Za Ramosa donekle i razumijem, jbg u primeu Messija i Ronalda je odigrao tu sezonu 2013/2014 i bilo je nemoguce da je osvoji. Da je odigrao tako ove godine osvojio bi bez dileme.leorey je napisao/la:Po meni ako Van Dijk dobije bit ce zasluzeno, ali isto tako ako ne uzme Balun nista to cudno nece biti, pa Ramos je 2014 imao vise utjecaja u LP od svakog defanzivca u historiji igre pa nije bio ni u top 3. A trebao jeste. Ne bi me cudilo da Salah bude u top 3 a da Van Dijka i ne stave, cudni su ti kriteriji, ali eto to nije ni bitno.
Ne bih dao ni Messiju, dva puta mu se ponavlja ista bruka u LP a ispusio je i kup. Ronaldo nije ni u konkurenciji.
Tipujem na Salaha.
ma ne, uzeo je i ima pravo ... ali fazon je da nije igrao protiv maradone nego protiv jeb.enog totenhema, nije morao zbog njih mijenjat agresivnubi napadačkui igru koju je igrao cijele godine za didier deschamps pasivuforza_juve je napisao/la:Sta je trebao?jestamaji je napisao/la:klopp postavio pasivnu igru nakon što je godinu dana napadao i to svakoga uključujući i barsu ...ajde de, uzeo je taj trofej ali nije baš morao na ovaj način
inače najgore finale lige šampiona ododavno .... elem dogodine može samo biti bolje ...
Mozda tebe ili mene nazvati i pitati da li ljepsi fudbal da igra?
Covjek je postavio kako je postavio i dobio je trofej
Kake to veze ima? Vise pokazuje da je Klopp profitirao od kupovine njegovih prethodnika. Covjek promijenio citavu ekipu. Spiskao 700 miliona i osvojio 1 trofej.Ponos Torina je napisao/la:Klocine od novinara koje pisu na SS.baemir_ je napisao/la:Citiram: Osvajanje Lige prvaka je izuzetno skupo koštalo klub s Liverpoola. Juergen Klopp je konačno osvojio svoj prvi trofej s Redsima i to s igračima na čije je dovođenje potrošeno 638.3 miliona eura.Ponos Torina je napisao/la:
Mozda uz dodatnu milijardu nekad dodjete do finala![]()
![]()
Te iste klocine se kriju pod raznoraznim imenima po ovom forumu..
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.