FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 02 jun 2019, 01:53

xeksore to sko si vlasnik vip sezonske ne znaci da mozes smarati ljude ovdje........ odes fino u lozu gdje si i vise nego dobrodosao, jer si vlasnik vip karte i imas vip mjesto, te im pokazes i dokazes da znas za njihove mutne poslove!
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 jun 2019, 13:52

Ovo xeksor ovih dana malo skrece paznju sa Azema, da se vise prica o glupostima, a ne o platama od 700 KM.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 02 jun 2019, 14:17

tuzlak1987 je napisao/la:Ovo xeksor ovih dana malo skrece paznju sa Azema, da se vise prica o glupostima, a ne o platama od 700 KM.
Joj nemoj samo ti prcat o tome jasminov rekralni alpinisto, i jos nam nisi reko sto nam je bio blokiran racun, a ako je davao plate tolike otidji kao savjestan gradjanin i prijavi ga, isto sto ga je poslusnik senad optuzio za hotel itd a on im zapusi usta. ZASTO JE BIO BLOKIRAN RACUN.Jos ne daj boze da radnika **** i TC ode u evropu ti ces fobiti napade bjesnila, padavise i panike. Vidis za tebe je glupost sto je bio blokiran racun a vozdivi poslusnici su rekli sve je ok al ti puna usta plata od 700 km. Bakci se bolan realnoscu pusti se vise pacenice AH

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 02 jun 2019, 14:21

xeksor je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ovo xeksor ovih dana malo skrece paznju sa Azema, da se vise prica o glupostima, a ne o platama od 700 KM.
Joj nemoj samo ti prcat o tome jasminov rekralni alpinisto, i jos nam nisi reko sto nam je bio blokiran racun, a ako je davao plate tolike otidji kao savjestan gradjanin i prijavi ga, isto sto ga je poslusnik senad optuzio za hotel itd a on im zapusi usta. ZASTO JE BIO BLOKIRAN RACUN.Jos ne daj boze da radnika **** i TC ode u evropu ti ces fobiti napade bjesnila, padavise i panike. Vidis za tebe je glupost sto je bio blokiran racun a vozdivi poslusnici su rekli sve je ok al ti puna usta plata od 700 km. Bakci se bolan realnoscu pusti se vise pacenice AH
Ne mogu oni u Evropu taman na glavu da se postave kad Mladost Doboj Kakanj ima licencu. :kafa:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 02 jun 2019, 15:19

Možeš ti to i bolje, potrudi se... :kafa:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 jun 2019, 15:33

xeksor je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:xeksore to sko si vlasnik vip sezonske ne znaci da mozes smarati ljude ovdje........ odes fino u lozu gdje si i vise nego dobrodosao, jer si vlasnik vip karte i imas vip mjesto, te im pokazes i dokazes da znas za njihove mutne poslove!
Tvoj QI je intiligentan samo da da to napises, nikad nista ovde pametno nisi napisao imbecilu glupi
ma ja tebi kapu skidam, kakav gospodin i biznismen. na piku prodajes slicice i ostala cudesa pa ko pravi slobodas kupis vip i pratis voljeni klub :clap: :thumbup:
Sloboda Tuzla

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 02 jun 2019, 15:44

I ovaj xeksor je neciji rektalni alpinista, samo se jos krije. Ili to pokusava.
Mada ne znam je li ozbiljan za ovaj QI, ako jeste onda je to vec drugi problem
Jedan grad, jedna ljubav!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 jun 2019, 15:50

Gifron je napisao/la:I ovaj xeksor je neciji rektalni alpinista, samo se jos krije. Ili to pokusava.
:urnebes:
075

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 jun 2019, 15:52

Molim moderaciju da zabrane i u korijenu sasijecaju ove izljeve malogradjanstine, a kojih je na nasoj temi bilo i prije... u izobilju! Hvala.
075

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 02 jun 2019, 15:57

fukaratz je napisao/la:
xeksor je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:xeksore to sko si vlasnik vip sezonske ne znaci da mozes smarati ljude ovdje........ odes fino u lozu gdje si i vise nego dobrodosao, jer si vlasnik vip karte i imas vip mjesto, te im pokazes i dokazes da znas za njihove mutne poslove!
Tvoj QI je intiligentan samo da da to napises, nikad nista ovde pametno nisi napisao imbecilu glupi
ma ja tebi kapu skidam, kakav gospodin i biznismen. na piku prodajes slicice i ostala cudesa pa ko pravi slobodas kupis vip i pratis voljeni klub :clap: :thumbup:
Ne kontam kontam te kake slicice itd. Mator sam ja za te gluposti sto pricas, a nisi prvi sto me piredi sa nekim imenjakom sa tog pika

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 jun 2019, 15:57

Gifron je napisao/la:I ovaj xeksor je neciji rektalni alpinista, samo se jos krije. Ili to pokusava.
samo pazi prvu recenicu moj QI (malo obrnuo slova hajd uredu) je inteligentan, znaci moj kvocijent inteligencije je inteligentan :D sta dalje diskutovati s covjekom :kafa:
Sloboda Tuzla

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 02 jun 2019, 16:03

fukaratz je napisao/la:
samo pazi prvu recenicu moj QI (malo obrnuo slova hajd uredu) je inteligentan, znaci moj kvocijent inteligencije je inteligentan :D sta dalje diskutovati s covjekom :kafa:
Dobro si skonto nakon sat vremena

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 jun 2019, 16:08

xeksore ti sigurno ne prodajes slicice pod istim imenom i iz istog grada na piku :urnebes: i kod tebe uvijek recenica "napokon si skontao", ko i za vip kad si razotkriven :thumbup: reci covjece koliko slicica da pokupujemo i poguramo te do sezonske pa ces i ti raspolozeniji biti :kralj:
Sloboda Tuzla

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 02 jun 2019, 16:15

Hahahahahah, aj reci gdje si to vidio da i ja vidim bas me interesuje, al prvo se moram registrovat na taj pik da vidim ko je to, isti ima i na klixu pa me ljudi pitaju da li sam taj. Hahahahahahah, opusti se pitaj Tuzlaka sto je racun blokiran, ajsto si opterecn ti i kompanija sisojem sa trazis i po netu neke ko sam, javi se na pp mozemo se upoznati.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 jun 2019, 16:31

ne moras biti registrovan da bi vidio nesto na piku. a cast bi mi bila upoznati personu poput tebe, razumijes se u parnicni, vanparnicni, stecajni, izvrsni postupak, BiH i americko pravosudje, poreski sustav, rad organa uprave i jos prodajes slicice :bow: :bow:
Sloboda Tuzla

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 02 jun 2019, 16:35

fukaratz je napisao/la:ne moras biti registrovan da bi vidio nesto na piku. a cast bi mi bila upoznati personu poput tebe, razumijes se u parnicni, vanparnicni, stecajni, izvrsni postupak, BiH i americko pravosudje, poreski sustav, rad organa uprave i jos prodajes slicice :bow: :bow:
Ma dobro je sve znati, a ne biti ogranicen, pa moram biti registrovan da tom doticnom pošaljem poruku i pitam ga ima li fortninte slicica za prodat , treba mi unuku. A sto nam je bio racun blokiran, znas li ti?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 jun 2019, 16:42

Eto nam Husića ponovo.
Ne loži se tuzlak2473, Anel je u pitanju.
Vraća ga Husara, a hoće da nam utrpa još nekih svojih omladinaca.
Ova uprava fakat ne zna s kim ima posla, i ništa nisu naučili od prethodnih.
Dakle kaže Husara: Predsjednik hoće podmladit ekipu... PREDSJEDNIK.. nije trener..šta bi s onim da se neće miješati treneru u posao i odabir?
Ovo sve govori da se Nalić i ne vraća više ovdje.
I to govori kakve su ambicije opet.
Vrhunac stogodišnjice teferić, gdje ni Džeku neće moć dovest, al haj doće Mujdža barem.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 02 jun 2019, 16:53

wobly92 je napisao/la:Eto nam Husića ponovo.
Ne loži se tuzlak2473, Anel je u pitanju.
Vraća ga Husara, a hoće da nam utrpa još nekih svojih omladinaca.
Ova uprava fakat ne zna s kim ima posla, i ništa nisu naučili od prethodnih.
Dakle kaže Husara: Predsjednik hoće podmladit ekipu... PREDSJEDNIK.. nije trener..šta bi s onim da se neće miješati treneru u posao i odabir?
Ovo sve govori da se Nalić i ne vraća više ovdje.
I to govori kakve su ambicije opet.
Vrhunac stogodišnjice teferić, gdje ni Džeku neće moć dovest, al haj doće Mujdža barem.
Ako je istina sa ovim husicem i tim husarinim omladincima onda se nismo ni milimetra pomakli naprijed . Ipak vjerujem da Kozlic i Eduard nece dopustiti da opet se vracamo na staro

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 02 jun 2019, 17:22

Nalic ostaje 99%.
Sportske su smjesan portal svaki dan izbace neku vjest o Husarinim igracima.

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 02 jun 2019, 17:25

MMA075 je napisao/la:Nalic ostaje 99%.
Sportske su smjesan portal svaki dan izbace neku vjest o Husarinim igracima.
To si upravu za sportske ba, jer nemogu da vjerujem da novi ljudi treba da se vracaju na staro

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.