Osim13 je napisao/la: .
Red je da castis
I njemu dokurciloMeđu onima koji bi uskoro mogli dobiti ispisnicu nalazi se i Dženan Zajmović. Želja o rastanku, kako saznajemo, praktično je obostrana
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Osim13 je napisao/la: .
I njemu dokurciloMeđu onima koji bi uskoro mogli dobiti ispisnicu nalazi se i Dženan Zajmović. Želja o rastanku, kako saznajemo, praktično je obostrana
Licenca svima na moj računmiky_hz je napisao/la:Osim13 je napisao/la: .
Red je da castis![]()
:
Babuka1946 je napisao/la:Konacno ce se opet igrati nas najstariji i najveci derbi Sarajevo-Velez.![]()
Prvo je Praljak (i njegovi UZP-ovci)ga gadjo isto ko i stari most ali ga nije uspio srusiti(jest ga tesko ranio),pa onda poslijeratna fashisticka i nacionalisticka politika susjeda i domace baliye(kome Velez kao ovakav nikako ne odgovarao),pa su se potom ukljucili domaci mafijasi i sitni kokosari koji su ga doveli skoro do samog kraja ,da bi na kraju probali ovi pojedini mafijasi iz f .saveza i korumpirana hobotnica iz sudijske organizace koji su sprijeceni da povale Rodjene i dovedu plasticare u Pl na neregularan nacin.Mislim svak ima svoje neko misljenje,ali ovo nije nikakva patetika nego stvarni dogadjaji,i zbog toga su Rodjeni ponosni na svoj klub,jer bi se mnogi drugi ugasili da su sve ovo prosli.VFC THE RELIGION.MMM je napisao/la: Sami protiv svih!
Patetika na najvećem levelu!
Samo nejasno , jel vas Praljak mislio ugasit, ili domaće balye?
to bi bio pun pogodakDenchi je napisao/la:od sezone 20/21 ide novo skraćivanje lige na 10 klubova
Iz federalne se ne mogu dogovorit da smanje tj. Slozni su da nece da se smanji ligaFoSte95 je napisao/la:to bi bio pun pogodakDenchi je napisao/la:od sezone 20/21 ide novo skraćivanje lige na 10 klubova
Konacno, pa da se Celik izbavi iz lige. Gori su od HSVa.Denchi je napisao/la:Iz federalne se ne mogu dogovorit da smanje tj. Slozni su da nece da se smanji ligaFoSte95 je napisao/la:to bi bio pun pogodakDenchi je napisao/la:od sezone 20/21 ide novo skraćivanje lige na 10 klubova![]()
Pa moguce da se prolongira odluka? Vidjet cemo
Kme, kme! Šmrc, šmrc!rodjak je napisao/la:Prvo je Praljak (i njegovi UZP-ovci)ga gadjo isto ko i stari most ali ga nije uspio srusiti(jest ga tesko ranio),pa onda poslijeratna fashisticka i nacionalisticka politika susjeda i domace baliye(kome Velez kao ovakav nikako ne odgovarao),pa su se potom ukljucili domaci mafijasi i sitni kokosari koji su ga doveli skoro do samog kraja ,da bi na kraju probali ovi pojedini mafijasi iz f .saveza i korumpirana hobotnica iz sudijske organizace koji su sprijeceni da povale Rodjene i dovedu plasticare u Pl na neregularan nacin.Mislim svak ima svoje neko misljenje,ali ovo nije nikakva patetika nego stvarni dogadjaji,i zbog toga su Rodjeni ponosni na svoj klub,jer bi se mnogi drugi ugasili da su sve ovo prosli.VFC THE RELIGION.MMM je napisao/la: Sami protiv svih!
Patetika na najvećem levelu!
Samo nejasno , jel vas Praljak mislio ugasit, ili domaće balye?
Zelen si jos, al ima vremena naucit ces da Čelik ne moze ispasti. Nije to velez i slobodanekoIzMostara je napisao/la:
Konacno, pa da se Celik izbavi iz lige. Gori su od HSVa.
Hahahaha nikad ne reci nikad. Pogan vakat dosao.Sad salu na stranu, mozda me neko pogresno shvatio. Nije mi mrzak Celik, bolje da ostane u PL, nego neki GOSK i slicne ekipe. Sa vama ako nista imamo vec decenijama rivalstvo. Zivioredbull93 je napisao/la:Zelen si jos, al ima vremena naucit ces da Čelik ne moze ispasti. Nije to velez i slobodanekoIzMostara je napisao/la:
Daleko od toga da postoji mrzna ikakva, samo zajebancijanekoIzMostara je napisao/la:Hahahaha nikad ne reci nikad. Pogan vakat dosao.Sad salu na stranu, mozda me neko pogresno shvatio. Nije mi mrzak Celik, bolje da ostane u PL, nego neki GOSK i slicne ekipe. Sa vama ako nista imamo vec decenijama rivalstvo. Zivioredbull93 je napisao/la:Zelen si jos, al ima vremena naucit ces da Čelik ne moze ispasti. Nije to velez i slobodanekoIzMostara je napisao/la:
Gosk je stariji i od vas ,a i od komunistickog ispdka zvanog celik, a sada turske kuravenekoIzMostara je napisao/la:Hahahaha nikad ne reci nikad. Pogan vakat dosao.Sad salu na stranu, mozda me neko pogresno shvatio. Nije mi mrzak Celik, bolje da ostane u PL, nego neki GOSK i slicne ekipe. Sa vama ako nista imamo vec decenijama rivalstvo. Zivioredbull93 je napisao/la:Zelen si jos, al ima vremena naucit ces da Čelik ne moze ispasti. Nije to velez i slobodanekoIzMostara je napisao/la:
Odrednica "seljačina" ne opisuje nekoga iz "sela" geografski ,nego zatucanu i zaostalu seljačinu u glavi, a očiti primjer si tiPenaltiky je napisao/la:Ono nekog zove seljakom, a iz Gabele
Vidi ga ovaj. Kakvo karanje? I ti računaš titule federalke pa uspjeh ispasti?GoskGabela je napisao/la:Odrednica "seljačina" ne opisuje nekoga iz "sela" geografski ,nego zatucanu i zaostalu seljačinu u glavi, a očiti primjer si tiPenaltiky je napisao/la:Ono nekog zove seljakom, a iz Gabele![]()
boli vas jos kara.nje od ove sezone aa
Ne volim vas, al postovanje !nekoIzMostara je napisao/la:Hahahaha nikad ne reci nikad. Pogan vakat dosao.Sad salu na stranu, mozda me neko pogresno shvatio. Nije mi mrzak Celik, bolje da ostane u PL, nego neki GOSK i slicne ekipe. Sa vama ako nista imamo vec decenijama rivalstvo. Zivioredbull93 je napisao/la:Zelen si jos, al ima vremena naucit ces da Čelik ne moze ispasti. Nije to velez i slobodanekoIzMostara je napisao/la:
U tvom slučaju se seljak i seljačina poklopili.GoskGabela je napisao/la:Odrednica "seljačina" ne opisuje nekoga iz "sela" geografski ,nego zatucanu i zaostalu seljačinu u glavi, a očiti primjer si tiPenaltiky je napisao/la:Ono nekog zove seljakom, a iz Gabele![]()
Sjećam se kad je govorio da je GOSK veci klub od Zvijezde jer imaju desetak bodova više na vječnoj tabeli 1.L FBiHS-Y-L-A-R je napisao/la:Vidi ga ovaj. Kakvo karanje? I ti računaš titule federalke pa uspjeh ispasti?GoskGabela je napisao/la:Odrednica "seljačina" ne opisuje nekoga iz "sela" geografski ,nego zatucanu i zaostalu seljačinu u glavi, a očiti primjer si tiPenaltiky je napisao/la:Ono nekog zove seljakom, a iz Gabele![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.