Sto se nalica tice mislim da je vec otisao jer vidio je sam da nije za premijer ligu da nema taktike jer Sloboda nije imala igre kod nale i da je i poslije Senada forsirao Smajica a imao je alternative Livancica , Omerovica , Hodzica prema tome novi trener bi dobrodosao koji ima damu da ubaci par mladih igraca to mislim na igrace ispod 23 godineMMA075 je napisao/la:Nalic ostaje 99%.
Sportske su smjesan portal svaki dan izbace neku vjest o Husarinim igracima.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kako si samo napaćen druže.mirza24 je napisao/la:Sto se nalica tice mislim da je vec otisao jer vidio je sam da nije za premijer ligu da nema taktike jer Sloboda nije imala igre kod nale i da je i poslije Senada forsirao Smajica a imao je alternative Livancica , Omerovica , Hodzica prema tome novi trener bi dobrodosao koji ima damu da ubaci par mladih igraca to mislim na igrace ispod 23 godineMMA075 je napisao/la:Nalic ostaje 99%.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:Eto nam Husića ponovo.
Ne loži se tuzlak2473, Anel je u pitanju.
Vraća ga Husara, a hoće da nam utrpa još nekih svojih omladinaca.
Ova uprava fakat ne zna s kim ima posla, i ništa nisu naučili od prethodnih.
Dakle kaže Husara: Predsjednik hoće podmladit ekipu... PREDSJEDNIK.. nije trener..šta bi s onim da se neće miješati treneru u posao i odabir?
Ovo sve govori da se Nalić i ne vraća više ovdje.
I to govori kakve su ambicije opet.
Vrhunac stogodišnjice teferić, gdje ni Džeku neće moć dovest, al haj doće Mujdža barem.
Husic (ne onaj masni) mi godi, Husara ne godi. Husic je pristojan PL igrac koji je imao nesrecu sa povredom.
Da je bilo jos 2 kola Nala bi sve nas napatio pa mozda i ispaliPenaltiky je napisao/la:Kako si samo napaćen druže.mirza24 je napisao/la:Sto se nalica tice mislim da je vec otisao jer vidio je sam da nije za premijer ligu da nema taktike jer Sloboda nije imala igre kod nale i da je i poslije Senada forsirao Smajica a imao je alternative Livancica , Omerovica , Hodzica prema tome novi trener bi dobrodosao koji ima damu da ubaci par mladih igraca to mislim na igrace ispod 23 godineMMA075 je napisao/la:Nalic ostaje 99%.
A da je bilo 95% trenera iz PL mi bi u 25om ispali.
-
desperados
- Kontakt:
Ne znam stvarno gdje vi dobijete te informacije. Dovodi nam Husara omladince, jer predsjednik hoce da podmladi ekipu. Predsjednik u petak na pressu rekao necu da se petljam u sportski segment ima sportski direktor i trener za to. Pa onda kaze Nalic odlazi, vec je u Svedskoj na pressu ce se ozvanicit, sutra dan na pressu ljudi kazu, Nalic opcija broj jedan s njim cemo razgovarat i vec je razgovarano, nema kontakata s drugima. I milion drugih info. Previse vjerujete Husari i njegovom pisanju po drustvenim mrezama. Jos je receno da se nece izlazit u javnost dok nesto ne bude konacno, ali opet neki ubise informacijama.
Sportske ba objavile tamo se pojavila info ali ja im nevjerujem ni 1%desperados je napisao/la:Ne znam stvarno gdje vi dobijete te informacije. Dovodi nam Husara omladince, jer predsjednik hoce da podmladi ekipu. Predsjednik u petak na pressu rekao necu da se petljam u sportski segment ima sportski direktor i trener za to. Pa onda kaze Nalic odlazi, vec je u Svedskoj na pressu ce se ozvanicit, sutra dan na pressu ljudi kazu, Nalic opcija broj jedan s njim cemo razgovarat i vec je razgovarano, nema kontakata s drugima. I milion drugih info. Previse vjerujete Husari i njegovom pisanju po drustvenim mrezama. Jos je receno da se nece izlazit u javnost dok nesto ne bude konacno, ali opet neki ubise informacijama.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Eno cak se i Celik lijepo pojacava iz dana u dan, a u nas nisu obavili ni razgovore sa trenerom, a kamoli sa igracima 
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Hadzan ce u TC defintivno.
-
desperados
- Kontakt:
Ma sportske su rinaka. Smece od portala.mirza24 je napisao/la:Sportske ba objavile tamo se pojavila info ali ja im nevjerujem ni 1%desperados je napisao/la:Ne znam stvarno gdje vi dobijete te informacije. Dovodi nam Husara omladince, jer predsjednik hoce da podmladi ekipu. Predsjednik u petak na pressu rekao necu da se petljam u sportski segment ima sportski direktor i trener za to. Pa onda kaze Nalic odlazi, vec je u Svedskoj na pressu ce se ozvanicit, sutra dan na pressu ljudi kazu, Nalic opcija broj jedan s njim cemo razgovarat i vec je razgovarano, nema kontakata s drugima. I milion drugih info. Previse vjerujete Husari i njegovom pisanju po drustvenim mrezama. Jos je receno da se nece izlazit u javnost dok nesto ne bude konacno, ali opet neki ubise informacijama.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sloboda je dobila ime po Maksimu Gorkom. Pisac. Ako se ugasimo, predlazem da se opet zovemo po jednom piscu.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
mislis po qvazi piscu'???Probisvjet je napisao/la:Sloboda je dobial ime po Maksimu Gorkom. Pisac. Ako se ugasimo, predlazem da se opet zovemo po jednom piscu.![]()
Zadnja izmjena: NjonjoVam, dana/u 02 jun 2019, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA TUZLA!!
Tvrtko FKProbisvjet je napisao/la:Sloboda je dobila ime po Maksimu Gorkom. Pisac. Ako se ugasimo, predlazem da se opet zovemo po jednom piscu.![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jest im i pojačanje, onaj naš Huseinbašić, e baš su se usrećili nisu svjesnibhpremierliga12 je napisao/la:Eno cak se i Celik lijepo pojacava iz dana u dan, a u nas nisu obavili ni razgovore sa trenerom, a kamoli sa igracima
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Baš gledam pojačanjewobly92 je napisao/la:Jest im i pojačanje, onaj naš Huseinbašić, e baš su se usrećili nisu svjesnibhpremierliga12 je napisao/la:Eno cak se i Celik lijepo pojacava iz dana u dan, a u nas nisu obavili ni razgovore sa trenerom, a kamoli sa igracima
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma nisam ni rekao da su doveli senzacije, ali obezbijedili su dobrog golmana, back up stopera, back up golmana i prosle sezone solidnog Huseibasica, dok mi jos ni sa trenerom pricali nismowobly92 je napisao/la:Jest im i pojačanje, onaj naš Huseinbašić, e baš su se usrećili nisu svjesnibhpremierliga12 je napisao/la:Eno cak se i Celik lijepo pojacava iz dana u dan, a u nas nisu obavili ni razgovore sa trenerom, a kamoli sa igracima
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
- Beduin
- Kontakt:
Brzi u Celiku? Da mu cestitam odmah i pozelim da im posluzi kao i Zvijezdi.
Solidan je igrac, ali samo solidan i nista vise. Dobri smo nas dvojica, ali momak nista nije napredovao od rastanka sa nama, a mogao je. Ono sto se Celik pojacao mi smo imali prosle sezone, a valjda nam to ne bi trebao biti cilj za stoljece.
Solidan je igrac, ali samo solidan i nista vise. Dobri smo nas dvojica, ali momak nista nije napredovao od rastanka sa nama, a mogao je. Ono sto se Celik pojacao mi smo imali prosle sezone, a valjda nam to ne bi trebao biti cilj za stoljece.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
fazon je sto haman necemo imati ni to sto smo prosle sezone.
nije Celik neko mjerilo niti Brzi ali fazon je da ljudi rade da imaju ekipu sto prije- nebitno kakvu, ali kompletnu ekipu dok mi ni razgovore nismo obavili
svi znaju da ce naredna sezona biti paklena samo mi cekamo nesto, ocigledno da ljudi ne znaju kako to ide, a i po onim izgovorima sa pressa vidi se da marke u klub nisu donijeli
ovaj nacin na koji oni pricaju je top, da su to pricali i radili Azmir ili NJUO kad je tek dosao (ljudi koji su imali kakvo takvo pokrice u parama).
ps doveo je celik i Isica i Perisica -dva jako dobra igraca, ako vec Brzi nije nesto
nije Celik neko mjerilo niti Brzi ali fazon je da ljudi rade da imaju ekipu sto prije- nebitno kakvu, ali kompletnu ekipu dok mi ni razgovore nismo obavili
svi znaju da ce naredna sezona biti paklena samo mi cekamo nesto, ocigledno da ljudi ne znaju kako to ide, a i po onim izgovorima sa pressa vidi se da marke u klub nisu donijeli
ovaj nacin na koji oni pricaju je top, da su to pricali i radili Azmir ili NJUO kad je tek dosao (ljudi koji su imali kakvo takvo pokrice u parama).
ps doveo je celik i Isica i Perisica -dva jako dobra igraca, ako vec Brzi nije nesto
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nema ni to smisla dovodit igrace a nemas trenera.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Vrijeme je da počnu da rade. Djela govore yebo šuplje. Nadam se da pogrešno procjenjujem ali ovo sve miriše na borbu za goli život u godini kada slavimo 100 godina kluba.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.