Komsija okani se ti Celika i Veleza nego ubacite besplatnu secernu vunu na stadionu necete li skupit jos jednu dvi stoje ljudi i odmaknut se od Simin hana po posjetiRigoletto je napisao/la:kaskate za ostalim velikanima, oni kad shvate da ne mogu parirati u premijer ligi namjerno ispadnu pa se vrate s titulom 1. lige FBiH ili RS-a, samo vi svirate kurcu još od Fiorentine.samoposteno je napisao/la:Pa i ove vase su muslimanskeRigoletto je napisao/la:nije valjda da zenićani još uvijek računaju ove 3 muslimanske titule kao službene?valjda nisi zaboravio cija je ovo zemlja
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Evo za one Mutavce sa Grbavice sto se isekirase nad dugom Sarajeva...redbull93 je napisao/la:Hahahaha e sta sve neces procitati jbtBordoArmy88 je napisao/la:
Musemiću ponuđena godišnja primanja veća od 200.000 i bonus od 600.000 KM za uspjeh u Evropi
Pa kako to,a u minusu 8,6 milki...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa fino,samo se dublje u minus gurate
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A sta ces bitno je da nema kamate...BosniaBoston je napisao/la:Pa fino,samo se dublje u minus gurate
Sam vas Musemic može kupiti...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vidit cemo sljedece sezone ko ce se kome smijatVanja8 je napisao/la:A sta ces bitno je da nema kamate...BosniaBoston je napisao/la:Pa fino,samo se dublje u minus gurate
#Punoljetstvo
Koje sezone...?BosniaBoston je napisao/la:Vidit cemo sljedece sezone ko ce se kome smijatVanja8 je napisao/la:A sta ces bitno je da nema kamate...BosniaBoston je napisao/la:Pa fino,samo se dublje u minus gurate
2079...?
A jaa,vi imate Amawa,izvinjavam se zaboravio sam na tu cinjenicu i titulu prvaka1946...Soryyy...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Usweff je poznat po tome sto ima 1 uspjesnu sezonu po mandatu.Sretno s njim...
#Punoljetstvo
I nema brkove...BosniaBoston je napisao/la:Usweff je poznat po tome sto ima 1 uspjesnu sezonu po mandatu.Sretno s njim...
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Nekoliko je velikana u ovoj ligi, a vi niste ni jedan od njih. Jedni poznati po okrsajima sa Dortmundom, drugi sa Real Madridom, treci sa Fiorentinom, cetvrti sa Manchester Unitedom a neko sa Marxsalokk ili Dudelangom. Pametnom dostaRigoletto je napisao/la:kaskate za ostalim velikanima, oni kad shvate da ne mogu parirati u premijer ligi namjerno ispadnu pa se vrate s titulom 1. lige FBiH ili RS-a, samo vi svirate kurcu još od Fiorentine.samoposteno je napisao/la:Pa i ove vase su muslimanskeRigoletto je napisao/la:nije valjda da zenićani još uvijek računaju ove 3 muslimanske titule kao službene?valjda nisi zaboravio cija je ovo zemlja
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
dobrodošli u kenozoiknekoIzMostara je napisao/la:Nekoliko je velikana u ovoj ligi, a vi niste ni jedan od njih. Jedni poznati po okrsajima sa Dortmundom, drugi sa Real Madridom, treci sa Fiorentinom, cetvrti sa Manchester Unitedom a neko sa Marxsalokk ili Dudelangom. Pametnom dostaRigoletto je napisao/la:kaskate za ostalim velikanima, oni kad shvate da ne mogu parirati u premijer ligi namjerno ispadnu pa se vrate s titulom 1. lige FBiH ili RS-a, samo vi svirate kurcu još od Fiorentine.samoposteno je napisao/la: Pa i ove vase su muslimanskevaljda nisi zaboravio cija je ovo zemlja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- samoposteno
- Kontakt:
Salu na stranu malo se mezimo danas ali poredit Zrinjski za kojeg nikad niko nije cuo sa Velezom koji je simbol Mostara bio i ostao je nidje veze...Budite pozdravljeni
- Kockoglavi
- Kontakt:
Vi smeljovci od 2013 prijetite.BosniaBoston je napisao/la:Vidit cemo sljedece sezone ko ce se kome smijatVanja8 je napisao/la:A sta ces bitno je da nema kamate...BosniaBoston je napisao/la:Pa fino,samo se dublje u minus gurate
Evo djeca tog godista u skolu krenuse
-
VolimVelez
- Kontakt:
Ne bi vam treceg nasao niko. Dva seljacica , cigana, iz ciganije zvana zenica. Mame van seljacke i ko vam dade internetbambus je napisao/la:Geografija im je jaca strana. Al BLIZU su !samoposteno je napisao/la:Ja sam iz Norveske kao sto je Velez iz Mostara![]()
![]()
Bas su dobra ova prepucavanja
Mostar u srcu Velež do groba !
- samoposteno
- Kontakt:
De malo mamlaze biraj rijeci niko ovdje nikom roditelje ne spominje...po tome pokazujes da nisi seljacina nego konjinaVolimVelez je napisao/la:Ne bi vam treceg nasao niko. Dva seljacica , cigana, iz ciganije zvana zenica. Mame van seljacke i ko vam dade internetbambus je napisao/la:Geografija im je jaca strana. Al BLIZU su !samoposteno je napisao/la:Ja sam iz Norveske kao sto je Velez iz Mostara![]()
![]()
redbull93 je napisao/la:Hahahaha e sta sve neces procitati jbtBordoArmy88 je napisao/la:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma ne sekiraj se i fakultete ce pozavrsavati,a neki i u penziju otici...Kockoglavi je napisao/la:Vi smeljovci od 2013 prijetite.BosniaBoston je napisao/la:Vidit cemo sljedece sezone ko ce se kome smijatVanja8 je napisao/la:
A sta ces bitno je da nema kamate...
Evo djeca tog godista u skolu krenuse![]()
![]()
-
VolimVelez
- Kontakt:
Niko tebi nije mamlaze, ponovo procitaj. Dijasporac, zaboravio si svoj maternji jezik. Je li ti uopste bosanski maternji? Idi gledaj aalesung-stromsgodset mazlo kani se nas . Ne veze te nista vise ovdjesamoposteno je napisao/la:De malo mamlaze biraj rijeci niko ovdje nikom roditelje ne spominje...po tome pokazujes da nisi seljacina nego konjinaVolimVelez je napisao/la:Ne bi vam treceg nasao niko. Dva seljacica , cigana, iz ciganije zvana zenica. Mame van seljacke ko vam dade internetbambus je napisao/la: Geografija im je jaca strana. Al BLIZU su !![]()
Mostar u srcu Velež do groba !
Na sta spade "VELIKI" klub...BosniaBoston je napisao/la:Kitari vi se satrali trazeci nase forume i postoveBordoArmy88 je napisao/la:
A nekad sa Nk Trešnjevka kreirao ligu Juge...
- samoposteno
- Kontakt:
Ti znas koga sta veze za BiH klosaru jedan koliko su ti klub pomogli ljudi iz dijaspore majmune jedan ....i vidi se da si iz federalke dosao neznas se ni ponasat trebace vremena takvu seljacinu naucit normalnom ponasanjiVolimVelez je napisao/la:Niko tebi nije mamlaze, ponovo procitaj. Dijasporac, zaboravio si svoj maternji jezik. Je li ti uopste bosanski maternji? Idi gledaj aalesung-stromsgodset mazlo kani se nas . Ne veze te nista vise ovdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.