FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
kojem krilu Banovica ? prijateljskom ili neprijateljskom 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- AshburtonG
- Kontakt:
Otkako sam otisao, svi su mi neprijateljski.ultrasstyle_tz je napisao/la:kojem krilu Banovica ? prijateljskom ili neprijateljskom
Sto je najgore, mislim da su i ti ljudi pretezno stranacki neopredijeljeni. Bog zna, koliko ih jos ima, i kako sve ne peru pare i kradu narod, pored ovih za koje ja provjereno znam.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al ipak kad si vec tu na temi daj molim te potvrdi nam za ove slobodase da je sisoje ipak najveci lopov makar na kantonu...da se ne baciš kad si vec se upisao a bit će i njima lakše vjerujAshburtonG je napisao/la:Otkako sam otisao, svi su mi neprijateljski.ultrasstyle_tz je napisao/la:kojem krilu Banovica ? prijateljskom ili neprijateljskom![]()
Sto je najgore, mislim da su i ti ljudi pretezno stranacki neopredijeljeni. Bog zna, koliko ih jos ima, i kako sve ne peru pare i kradu narod, pored ovih za koje ja provjereno znam.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Kod Azmira su ubjedljivo najbolji uslovi sto se tice gradjevine, pa mozda i na podrucju cijele BiH. Jedini daje dva obroka za vrijeme radnog vremena i pola dnevnice za dane kada se ne tadi, tj. kada su minusi i snijeg. Sto se tice toga, nema mu premca, to ti garantujem, medjutim, u fudbalskim krugovima ne kotira bas najbolje. Vjeruj mi na rijec careBosanacGorstak je napisao/la:Skoro pricam s covjekom koji je zaposlen kod njega.Covjek je inace iz Lukavca tamo neko mjesto oko Modraca,Barice il tak nesto.Penaltiky je napisao/la:Placa karinu, 420 na racun ostalo u ruke. Ko i fudbalere.
Kaze covjek da radi za Azmira na transportu sode,covjek se kune u Azmira i kaze da su place ekstra i da je ne zadovoljan nego prezadovoljan.
Nisam siguran kakve veze Azmir ima sa Sodom i transportom al vjerovatno je to ovaj posao.
Sto se tice minimalca,ne znam koliko uplacuje tacno jer nemam tu informaciju.Tuzlanska kompanija “Heez transport” d.o.o. Tuzla čiji je osnivač i vlasnik Azmir Husić, potpisala je trogodišnji ugovor sa Sisecam Soda Lukavac (SSL) čija je vrijednost 10 miliona KM. Potpisivanjem ovog ugovora osiguran je posao za 130 radnika, a u ime turske kompanije ugovor je potpisao Cengiz Kahraman. – “Heez” kao kompanija i njen prvi čovjek gospodin Husić su za kratko vrijeme pokazali da se radi o ozbiljnoj firmi gdje za osam mjseci nismo imali nijednu primjedbu na njihov rad. Mi želimo i dalje da ulažemo u BiH ali nama trebaju ozbiljni poslovni partneri kao što je gospodin Husić i firma “Heez”, kazao je Cengiz Kahriman u ime turske korporacije Turkiye Sisecam Fabrikalari. Svoje zadovoljstvo nakon potpisivanja ovog ugovora nije krio ni Azmir Husić vlasnik kompanije “Heez transport” d.o.o. Tuzla. – U proteklih osam mjeseci koliko “Heez” sarađuje sa SSL-om, pokazali smo se kao ozbiljan partner gdje su oni vidjeli u nama nekoga s kim žele dugogodišnju saradnju. Mi smo prije svega zadovoljni što smo uspjeli da zadržimo ovih 130 radnih radnih mjesta, koja ćemo pokušati i povećati, te našim radnicima stvoriti još bolje uslove za rad kako oni ne bi odlazili iz BiH, kaže Husić. Inače firma “Heez” trenutno zapošljava više od 200 radnika čije se proširenje očekuje u narednom periodu.
@staragarda, u qrac si otis'o stari i to dobro...
Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 03 jun 2019, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
075
StaraRinaka naprijed kao suvozac nam ljutko i samo fokusiran na borbu za Evropu
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
..........................................................Bajram mubarek olsun
............................
.......................
.......................
............................

.......................
.......................
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Kakve su ovo lovacke price oko Aduktora iz Sarajeva.
Mislim da mi sigurno nemozemo ponuditi ni bolji renome ali ni bolje plate od Sarajeva.Sarajevo je institucija i sigurno mu nisu nudili kikiriki da ostane u klubu a covjek odbio a eto doce nama
Mislim da mi sigurno nemozemo ponuditi ni bolji renome ali ni bolje plate od Sarajeva.Sarajevo je institucija i sigurno mu nisu nudili kikiriki da ostane u klubu a covjek odbio a eto doce nama
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
..................
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 03 jun 2019, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
drakensang
- Kontakt:
Aduktor - Mišić zatvarač, pokreće ud ka središnjoj liniji.BosanacGorstak je napisao/la:Kakve su ovo lovacke price oko Aduktora iz Sarajeva.
Adukor - Joachim Adukor, igrač Sarajeva.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Bivši igrač sarajevadrakensang je napisao/la:Aduktor - Mišić zatvarač, pokreće ud ka središnjoj liniji.BosanacGorstak je napisao/la:Kakve su ovo lovacke price oko Aduktora iz Sarajeva.
Adukor - Joachim Adukor, igrač Sarajeva.
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Ugovor mu ističe 30.06.2019.Ako se predsjednik Husić zaista odluči i Adukoru neće biti lako.Glavna njegova mana je što je pauzirao cijelo proljeće.Naime, nije potpisao novi Ugovor kako bi Sarajevo na njemu zaradilo.NEKA POTPIŠE NA 2 GODINEI NEKA IDE NAKON JEDNE GODINE UZ MALU OŠTETU ALI TO ZNAČI DA I ON NAS NE ZAVALJUJE.FK TUZLA BI MU MU DOŠLA KAO NOVA ODSKOČNA DASKA.NE BI SE POKAJAO POŠTO MI BITNO JAČAMO EKIPU.USKORO ĆE DOĆI I BRAZILSKI FUDBALER BIVŠI REPREZENTATIVAC MLAĐIH SELEKCIJA SVOJE ZEMLJE.RAMIĆ,HADŽANOVIĆ I TERZIĆ SU ZAVRŠENI.MILAKOVIĆ ĆE AKOBOGDA BITI NAŠE VELIKO POJAČANJE, JER SMO NA NJEGA NA ŽALOST I ZABORAVILI.BosanacGorstak je napisao/la:Kakve su ovo lovacke price oko Aduktora iz Sarajeva.
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 03 jun 2019, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci,ništa ni ove sezone od gašenja....a u pmtuzlacity2017 je napisao/la:Ugovor mu ističe 30.06.2019.Ako se predsjednik Husić zaista odluči i Adukoru neće biti lako.Glavna njegova mana je što je pauzirao cijelo proljeće.Naime, nije potpisao novi Ugovor kako bi Sarajevo na njemu zaradilo.NEKA POTPIŠE NA 2 GODINEI NEKA IDE NAKON JEDNE GODINE UZ MALU OŠTETU ALI TO ZNAČI DA I ON NAS NE ZAVALJUJE.FK TUZLA BI MU MU DOŠLA KAO NOVA ODSKOČNA DASKA.NE BI SE POKAJAO POŠTO MI BITNO JAČAMO EKIPU.USKORO ĆE DOĆI I BRAZILSKI FUDBALER BIVŠI REPREZENTATIVAC MLAĐIH SELEKCIJA SVOJE ZEMLJE.RAMIĆ,HADŽANOVIĆ I TERZIĆ SU ZAVRŠENI.BosanacGorstak je napisao/la:Kakve su ovo lovacke price oko Aduktora iz Sarajeva.
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
NE PENJEMO SE MI PREMA VRHU DA BI SKOČILI SA VRHA.MI SE PENJEMO DA BI U VRHU AKOBOGDAstaragarda je napisao/la:Znaci,ništa ni ove sezone od gašenja....a u pmtuzlacity2017 je napisao/la:Ugovor mu ističe 30.06.2019.Ako se predsjednik Husić zaista odluči i Adukoru neće biti lako.Glavna njegova mana je što je pauzirao cijelo proljeće.Naime, nije potpisao novi Ugovor kako bi Sarajevo na njemu zaradilo.NEKA POTPIŠE NA 2 GODINEI NEKA IDE NAKON JEDNE GODINE UZ MALU OŠTETU ALI TO ZNAČI DA I ON NAS NE ZAVALJUJE.FK TUZLA BI MU MU DOŠLA KAO NOVA ODSKOČNA DASKA.NE BI SE POKAJAO POŠTO MI BITNO JAČAMO EKIPU.USKORO ĆE DOĆI I BRAZILSKI FUDBALER BIVŠI REPREZENTATIVAC MLAĐIH SELEKCIJA SVOJE ZEMLJE.RAMIĆ,HADŽANOVIĆ I TERZIĆ SU ZAVRŠENI.BosanacGorstak je napisao/la:Kakve su ovo lovacke price oko Aduktora iz Sarajeva.
Mislim da mi sigurno nemozemo ponuditi ni bolji renome ali ni bolje plate od Sarajeva.Sarajevo je institucija i sigurno mu nisu nudili kikiriki da ostane u klubu a covjek odbio a eto doce nama![]()
OSTALI.
...............
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 04 jun 2019, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Bajram šerif mubarek olsun svim navijačima Tuzla Citija...da vam dragi Allah podari zdravlje i sreću
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Bajram šerif mubarek olsun svim navijačima Tuzla Citija...da vam dragi Allah podari zdravlje i sreću
- BosanacGorstak
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:Bajram šerif mubarek olsun svim navijačima Tuzla Citija...da vam dragi Allah podari zdravlje i sreću
Od mene takodje.Ovom prilikom da cestitam i @dvokoraku,penaltiky i ostaloj kompaniji koji su nam redovni gosti na temi
Nasi su vala da su crni ko opanak
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:Bajram šerif mubarek olsun svim navijačima Tuzla Citija...da vam dragi Allah podari zdravlje i sreću
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Allah razi olsun.Pridružujem se "Bosanac Gorstak" tvojim čestitkama ,svima koji posjećuju ovaj pdf a slave bajram.
@staragarda u spijunskoj misiji za TC. Boli vas imate kontakte.
https://sportsport.ba/fudbal/mancini-da ... oja/321439
https://sportsport.ba/fudbal/mancini-da ... oja/321439
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.