NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sretno momcima danas.
Nadam se da cemo ih nabiti u drugu ligu
Nadam se da cemo ih nabiti u drugu ligu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Nazalost prica se da je tekma pustena ( iz dobrih izvora) nije rekla kazala tako da mozes to zaboraviti... okrenut se novoj sezoni u kojoj mora bit bolje...
Da se ove dvi zadnje sezone neponove ovako... bilo je previse dobrih stvari koje dzaba sa tim stimaljkama i pustanjem dzaba sebi pokvarimo...
3:0 u prvih 15 minuta hahahaha... igramo protiv Mancestera izgleda
Da se ove dvi zadnje sezone neponove ovako... bilo je previse dobrih stvari koje dzaba sa tim stimaljkama i pustanjem dzaba sebi pokvarimo...
3:0 u prvih 15 minuta hahahaha... igramo protiv Mancestera izgleda
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 01 jun 2019, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Ako moze na 4 -0 da stanu nek namijere na cenera ove sezone od rudara.....raspalog rudara koji plate nisu vidjeli 2 mj
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Da se postavi sve kako treba mogla bi nasa djeca sa par stranaca drzat dobro mjesto u federalci,da se uzme za primjer rukomet,pune dvoranu non stop igraju za svoj grad i svoj klub,vise bi volio da smo se borili za opstanak al casno,nego sto smo prozivjeli svu sramotu za ovu sezonu od kada postoji klub,i opet gubimk u Kaknju,izbusit ce nas ko sito,gore nego kod kuce sto su nas dobili,zato kazem bolje da prezentiramo svoju djecu pa makar i ispali nego bacali tolike opstinske pare na neke anti talente,i kaljali i cast i obraz
Majku vam vasu prodanu, da bog da lopte ne vidili vise nikad
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
desetkamarakane
- Kontakt:
Donijeti odluku dok klub ne napuni 100 godina postojanja zabrana dolaska za strance pa cete vidjet kako bjeze samo ovi sto korist imaju od kluba
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Treba vidjet da do 100 rodjendana se udje u premijer ligu, trebamo mi navijaci sjest napravit radnu grupu od 5,6 ljudi da radi marketing za klub volonterski, da se usvoji onaj piskin i edin projekat 100 firmi po 100 km mjesecno, plus reklamu na dresu gdje sad pise rimes cijena 20 000 km na ledjima povis broja 15 000 ispod 10 000, da red draginsi imaji svog predstavnika u upravi svaki clan uprave 1000 mjesecno da izdvoji ako hoce u upravu, saldu pod hitno otjerat odozdo.nekih od prijedloga, od kukanja i ponizavanja nema nista. Pa jbte od uprave po 1000 km po clanu plus 100 firmi po 100 km. Se moze placat plate za ekipu, od opatine placat troskove i da se napravi reprogram da se glavni racun odblokira....desetkamarakane je napisao/la:Donijeti odluku dok klub ne napuni 100 godina postojanja zabrana dolaska za strance pa cete vidjet kako bjeze samo ovi sto korist imaju od kluba
Podrzavam,pokrenuti na Facebook-u grupu i ajmo dici cijeli grad za Zvijezducrvenobijeli je napisao/la:Treba vidjet da do 100 rodjendana se udje u premijer ligu, trebamo mi navijaci sjest napravit radnu grupu od 5,6 ljudi da radi marketing za klub volonterski, da se usvoji onaj piskin i edin projekat 100 firmi po 100 km mjesecno, plus reklamu na dresu gdje sad pise rimes cijena 20 000 km na ledjima povis broja 15 000 ispod 10 000, da red draginsi imaji svog predstavnika u upravi svaki clan uprave 1000 mjesecno da izdvoji ako hoce u upravu, saldu pod hitno otjerat odozdo.nekih od prijedloga, od kukanja i ponizavanja nema nista. Pa jbte od uprave po 1000 km po clanu plus 100 firmi po 100 km. Se moze placat plate za ekipu, od opatine placat troskove i da se napravi reprogram da se glavni racun odblokira....desetkamarakane je napisao/la:Donijeti odluku dok klub ne napuni 100 godina postojanja zabrana dolaska za strance pa cete vidjet kako bjeze samo ovi sto korist imaju od kluba
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Ajmo ko je stalno na fb napravit stranicu spas za zvijezdu da se pocne nesto radit......napravite i podijelite ovdje
Znas kad ce se napravit grupa i to,nikad,jer smo mi zatupljen narod,ja bi je napravio da se razumijem u detalje kako klub funkcionise i to sve,to treba neko napraviti i pokrenuti ko zna puno vise kao npr neko poput Piske,ja sam tu da podrzim taj plan za bolju Zvijezdu ali nisam sposoban da vodim glavnu rijec,jer se ne razumijem u to sve toliko,ako me shvatatecrvenobijeli je napisao/la:Ajmo ko je stalno na fb napravit stranicu spas za zvijezdu da se pocne nesto radit......napravite i podijelite ovdje
Imajul golovi od jucer da se gdje vide?
Zanima me od Maksimovica
Zanima me od Maksimovica
Bit ce u srijedu/cetvrtak na kanalu zapprodukcija
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Dragi moji forumaši uprava naša ostaje koja jeste, dobit će transu od Grada sada veću i idemo Jovo na novo bezveze se brukate isto sto sam ja uradio prošle godine sa momcima, onaj sto proziva da klub ne mogu voditi navijači pa ko je ti dole vise upućen u prvi ligu evo garantujem ti da vise u prvoj ligi znam igrača trenera i predsjednika klubova od sve i jednog u upravi to oni sto se druže samnom dobro znaju prema tome nemojte nikoga omalozavati. Pogotovo nemojte omalozavati našu djecu sa strane su nam dobra i **** samo nek su sa strane ja sam isto jedan od Zvijezdinih dječaka koji je otjeran pa po selima koljena polomio! Imamo mi dobre djece malo pronamahe ima al uz ovu ekipu garantujem da nebi ništa lošiji bili nego sada: Prljaca, Hanic, Aljkanocic, Dolja, Faca, Dugi, Vedo Omeragic, Asim Causevic, Huseinbasic Ermin, Kadija, Brkalic, Mehic, Hasukić, Sarkan, Lukic, Hecim i Hasuka, Kurbasa, Devedzic,Isanovic, Hasic Iskoristi, Hasanbasic iz okolice Imaas još Koprivnic i Mujagic Dzenu ta ekipa ništa lošija nije od sadašnje ko nevjeruje evo ja ću sabrat ove a vi saberite Zvijezdase pa ćete vidjet ko će kome Dat po usima!
Ja vam se stavljam na raspolaganje u p.p Dat ću vam broj sve sto vas zanima o klubu i kako funkcionise i dio troškova mogu vam prenjeti ali nemam namjeru da se eksponiram oko kluba al sam voljan uvjek pomoći pogotovu ako će biti neke promjene kako financijski tako i moralno!
Zivite malo u zabludi. Evo ja se smijem okladiti ko god hoce da navijaci ne mogu voditi klub. Ne mogu u vecim sredinama gdje postoji navijacka masa a ne kod nas gdje ima 27 navijaca. Gdje god se to probalo otislo je u ku rac. Najblizi primjeri nama su ti Celik i Hajduk. Celik prosle godine sa navijacima do polusezone na rubu ispadanja i gasenja sve dok turcin nije doso. Hajduk jedan od najvecih klubova na prostorima ex Juge u Hrvatskoj godinama gleda u leda hajd sto Dinamu vec i Rijeci pa i Osijeku.
Predstavnika navijaca mozes stavit u klub al da oni vode isti nema sanse. Prvo bi ti opstina kao jedan od najvecih sponzora zavrnula pipu i tu je kraj.
Baljezga te o neki 100 firmi po 100 KM. Pa to je 10 000 mjesecno, sta sa tim mozes. Drugo skinucu se go na po carsiji ko uspije skupit 100×100 tri mjeseca za redom a ne cijelu sezonu. Nas se jedva na tribinama skupi preko 100 a kamo li 100 sponzora.
Sve te ideje mogu ici al uz nekog jakog sponzora ili povecanu gradsku transu.
Ljudi koji u gradu mogu voditi klub su Salgija, Bele(mada po meni oni uvijek otpadaju jer njih realno boli racku za tim), Fadil sa svojim vezama i mozda Mirso Novalic uz Fadilovu pomoc.
Sve ostalo je sviranje ku rcu i vrcenje u krug.
Predstavnika navijaca mozes stavit u klub al da oni vode isti nema sanse. Prvo bi ti opstina kao jedan od najvecih sponzora zavrnula pipu i tu je kraj.
Baljezga te o neki 100 firmi po 100 KM. Pa to je 10 000 mjesecno, sta sa tim mozes. Drugo skinucu se go na po carsiji ko uspije skupit 100×100 tri mjeseca za redom a ne cijelu sezonu. Nas se jedva na tribinama skupi preko 100 a kamo li 100 sponzora.
Ljudi koji u gradu mogu voditi klub su Salgija, Bele(mada po meni oni uvijek otpadaju jer njih realno boli racku za tim), Fadil sa svojim vezama i mozda Mirso Novalic uz Fadilovu pomoc.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
10 000 od ti 100 x100 plus plare od uprave i platis mjesecne plate igracima.plan ima smisla pa kad bi prodali reklamu na dresu ono rimes treba odlijepit, npr.kad bi bingo uzeo to mjesto ili recimo hanic mislis da belle ili nurdo da se nebi zalijepili pa da i oni nesto urade.
- ASD
- Kontakt:
Meni nije los ni onaj Arapovic iz Mionice.spiska je napisao/la:Dragi moji forumaši uprava naša ostaje koja jeste, dobit će transu od Grada sada veću i idemo Jovo na novo bezveze se brukate isto sto sam ja uradio prošle godine sa momcima, onaj sto proziva da klub ne mogu voditi navijači pa ko je ti dole vise upućen u prvi ligu evo garantujem ti da vise u prvoj ligi znam igrača trenera i predsjednika klubova od sve i jednog u upravi to oni sto se druže samnom dobro znaju prema tome nemojte nikoga omalozavati. Pogotovo nemojte omalozavati našu djecu sa strane su nam dobra i **** samo nek su sa strane ja sam isto jedan od Zvijezdinih dječaka koji je otjeran pa po selima koljena polomio! Imamo mi dobre djece malo pronamahe ima al uz ovu ekipu garantujem da nebi ništa lošiji bili nego sada: Prljaca, Hanic, Aljkanocic, Dolja, Faca, Dugi, Vedo Omeragic, Asim Causevic, Huseinbasic Ermin, Kadija, Brkalic, Mehic, Hasukić, Sarkan, Lukic, Hecim i Hasuka, Kurbasa, Devedzic,Isanovic, Hasic Iskoristi, Hasanbasic iz okolice Imaas još Koprivnic i Mujagic Dzenu ta ekipa ništa lošija nije od sadašnje ko nevjeruje evo ja ću sabrat ove a vi saberite Zvijezdase pa ćete vidjet ko će kome Dat po usima!
Jucer sam cuo da su uspjeli od belamionixa da bude sponzor omladinskog pogona gdje je narucio opremu za kadete i juniore vrijednost 9hiljada to je fina vijestcrvenobijeli je napisao/la:10 000 od ti 100 x100 plus plare od uprave i platis mjesecne plate igracima.plan ima smisla pa kad bi prodali reklamu na dresu ono rimes treba odlijepit, npr.kad bi bingo uzeo to mjesto ili recimo hanic mislis da belle ili nurdo da se nebi zalijepili pa da i oni nesto urade.
Slazem se u potpunosti sa tobom, to skupljanje po firmama je jednokratna pomoc i to ako organizujes kakav turnir, a apsurdno je spominjat nasu djecu a navijaci nece da dodju podrzat juniore na utakmici za ulazak u pl, nece navijat hoce da vode klub.combe je napisao/la:Zivite malo u zabludi. Evo ja se smijem okladiti ko god hoce da navijaci ne mogu voditi klub. Ne mogu u vecim sredinama gdje postoji navijacka masa a ne kod nas gdje ima 27 navijaca. Gdje god se to probalo otislo je u ku rac. Najblizi primjeri nama su ti Celik i Hajduk. Celik prosle godine sa navijacima do polusezone na rubu ispadanja i gasenja sve dok turcin nije doso. Hajduk jedan od najvecih klubova na prostorima ex Juge u Hrvatskoj godinama gleda u leda hajd sto Dinamu vec i Rijeci pa i Osijeku.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Niko neprica o vodjenju kluba nego pomoci u sakupljanju novca, najlakse se posrat po sveemu izmaket se u stranu i gledat odakle je vedro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.