Imaju oni Parkera,za takve stvari,ako odluci igrati,a ne treba ga placati 40mil.alemsa je napisao/la:Pa mladoj ekipi CP i ima logike, da im bude vrsta mentora
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jos je i uspjesnijiNEZALAGANJE je napisao/la:Imaju oni Parkera,za takve stvari,ako odluci igrati,a ne treba ga placati 40mil.alemsa je napisao/la:Pa mladoj ekipi CP i ima logike, da im bude vrsta mentora
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kakav Parker kostur
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nije on glup, samo ima drugacije poglede na svijet 
Ovakvim glupanima treba zabranit bilo kakav vid slobode izrazavanja.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Trebali smo se mi rijesiti idiota u februaru,sad je vec kasnoEpidaurus je napisao/la:Nije on glup, samo ima drugacije poglede na svijet
#Punoljetstvo
- AshburtonG
- Kontakt:
Kad skontas, da ovakvih ljudi ima poprilican broj na zapadu...
btw. ko uzme Paulov ugovor, nek ugasi fransizu istog momenta. Kobe je makar zaduzio Lakerse, pa ih udaljio od ozbiljne ekipe, a ovaj mulac pokupio samo tako pare. Ako mi ima mrze i ogavnije face...
btw. ko uzme Paulov ugovor, nek ugasi fransizu istog momenta. Kobe je makar zaduzio Lakerse, pa ih udaljio od ozbiljne ekipe, a ovaj mulac pokupio samo tako pare. Ako mi ima mrze i ogavnije face...
Ma ovo je samo ispit ozbiljnosti(ili da radije kažem "zdravog razuma") franšiza. Ko se zalijepi za propalicu ide na smetljište, jednostavno.AshburtonG je napisao/la:Kad skontas, da ovakvih ljudi ima poprilican broj na zapadu...
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Ja reko da ce ga mlada ekipa uzet, kazu nece
Pa i nece. Ostaje u Houstonu, Morey potvrdio
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa suska seClutch je napisao/la:Pa i nece. Ostaje u Houstonu, Morey potvrdio
Potvrdio za Hardena logicno
alemsa je napisao/la:Pa suska seClutch je napisao/la:Pa i nece. Ostaje u Houstonu, Morey potvrdio![]()
Potvrdio za Hardena logicno

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Fake news 
Blefira
Blefira
- Donnie Darko
- Kontakt:
toliko mladih ekipa jedva ceka da se zakolju
Uvalit ce ga Sunsima
Ma Capele se trebaju rijesit, cp manje vise. Nije cp problem protiv gsw, problem je sto neas visokog, da moze uradit ovo sto Pos.kok uradi ili blizu, imao bi vece sanse. A ne drvo kojeg Looney podere
Ma Capele se trebaju rijesit, cp manje vise. Nije cp problem protiv gsw, problem je sto neas visokog, da moze uradit ovo sto Pos.kok uradi ili blizu, imao bi vece sanse. A ne drvo kojeg Looney podere
- BuffonGigi
- Kontakt:
I sto je najjace od svega, ugovor mu je dao Morey, koji se smatra jednim od najvecih GM-ova u historiji.AshburtonG je napisao/la:Kad skontas, da ovakvih ljudi ima poprilican broj na zapadu...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sad je Capela drvo,a gurao se da bude i AS.alemsa je napisao/la:Uvalit ce ga Sunsima
On mozda nije dobar u match upu sa GS,ali je itekako potreban u drugim potencijalnim PO susretima.
Pass, nosi ga u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.