Fuj
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Ma bravo sudije recite da hocete novog sampiona
Fuj
Fuj
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Daj tehnicku magarcu jbo te on...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Illegal screen gasola ili ti ga pravilno postavljen blok jer je protiv Warriorsa
Ovaj forum me tjera da navijam za gsw majke mi 
Tony Brothers 
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Kad su svirali ono Gasolu i Lowryu onda je ovo faulcina
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- josipmusa2
- Kontakt:
Prco ne zna gdje goni
- BosniaBoston
- Kontakt:
Van Vleet postao najbolji plej lige odkad je sina dobio
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kakva igra. Kakva borbenost 
Strasan. Kako je i u odbrani jak a visok ko IT jbt.BosniaBoston je napisao/la:Van Vleet postao najbolji plej lige odkad je sina dobio
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Evo Stephena
Dobar rezultat za Warriorse s obzirom na vidjeno
Dobar rezultat za Warriorse s obzirom na vidjeno
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma sere se opasno na forumu, toliko smijesni odluka u korist Toronta ali to je okMElloo je napisao/la:Illegal screen gasola ili ti ga pravilno postavljen blok jer je protiv WarriorsaOvaj forum me tjera da navijam za gsw majke mi
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Hocel dobit tehnicku magarac? Na svaku se buni ko idiot.
- josipmusa2
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da sam gotivio nekad ovaj Gsw
kakvo su poluvriejem odigrlai u odnosu na golden treba da vode 15 razlike
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
MA kompenziraju citavu utakmicu, propuste svirat nesto ocigledno pa onda sivraju neku glupostAzpi je napisao/la:
Ma sere se opasno na forumu, toliko smijesni odluka u korist Toronta ali to je okMElloo je napisao/la:Illegal screen gasola ili ti ga pravilno postavljen blok jer je protiv WarriorsaOvaj forum me tjera da navijam za gsw majke mi
I 'samo' 6 razlike. GSW jak ko zemlja
sta svirase siakamu 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vala ni toronto nije blistaoTekashi je napisao/la:I 'samo' 6 razlike. GSW jak ko zemlja
#Punoljetstvo
- Barbarossa
- Kontakt:
Kako im sudije guraju protivnika i kako malo pa malo neko izadje do svlacionice ovih -5 super
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.