NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Prco 16 poena za cetvrtinu, sta bi tek bilo da ne smrdi 
Curry pod temperaturrom, iggy se syeba, cousins tek iz povrede.Toronto ovo mora uzet
Na kraju premala razlika s obzirom na prikazano. Ovako je najopasnije.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Samo 5. Bit ce zajbano do kraja...
Lets go Raptors!
Lets go Raptors!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Bice veselo u drugom pol. Curry uhvatio ritam, Klay 3-3 trojke...
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 03 jun 2019, 03:22, ukupno mijenjano 2 puta.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Thomson maestralan sve šutevi preko ruke
, Curry je svoje ubacio iz picka ili sa slobodnih. A Toronto svaka čast svi koji su igrali ginu ljudi 
I jos da dodam Šrek je najvažniji igrač GSW ne smije Lowry ostajati na njemu, sad kad nema Iggya ne znam na kome će sakrivati Lowrya.
I jos da dodam Šrek je najvažniji igrač GSW ne smije Lowry ostajati na njemu, sad kad nema Iggya ne znam na kome će sakrivati Lowrya.
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 03 jun 2019, 03:25, ukupno mijenjano 1 put.
Prco se gubi. 16 poena
Sta bi bilo da se ne gubi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Flo Rida?Kucamo na vrata zaboravljenih asova
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sta ces postavio covjek neke nove standarde pa sve ispod 40 poena za 3 cetvrtine je tankoSF6 je napisao/la:Prco se gubi. 16 poena
- Barbarossa
- Kontakt:
Klay je cold u svakoj minuti utakmice ,za razliku od Stepha koji se unervozi , onaj mu lik živu loptu uze 
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Kakav faul Siakama na kraju druge, čist strip 100% 
Mogao bi GSW okrenut ako Currya krene šut za 3, a mogli bi i ne okrenut. Dobra tekma
Mogao bi GSW okrenut ako Currya krene šut za 3, a mogli bi i ne okrenut. Dobra tekma
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma mora se neko priključiti Klayu i Stephu, nema teoretske šanse da ovo sami iznesu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- AshburtonG
- Kontakt:
Samo nastavit sa izgradjenim akcijama, kao i do sada. Ne treba cinit uslugu Ratnicima i ulazit bezglavo u jurisanje po terenu. To je njihova igra, i ako udjes u masinu, vrlo lako iz +5 odes u -5 za 90sec.
Kazem ja da su Warriorsi precjenjeni bez KDa samo jer su dali redovnim musterijama Portlandu metlu koji ni u snu ne mogu igrati ovakvu odbranu nit imaju duzinu a tek sirinu ekipe kao Raptorsi.
Warriorsi se dobro i drze koliko tesko dolaze do poena a i da odrze egal do kraja tesko ce okrenuti i zavrsiti Raptorse koji imaju vise kvalitetnih igraca u rotaciji i vise svjezine.
Warriorsi se dobro i drze koliko tesko dolaze do poena a i da odrze egal do kraja tesko ce okrenuti i zavrsiti Raptorse koji imaju vise kvalitetnih igraca u rotaciji i vise svjezine.
Povratio u svlacionici pa proigrao.Epidaurus je napisao/la:Prco 16 poena za cetvrtinu, sta bi tek bilo da ne smrdi
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa tesko,ostatak ekipe inace ne moze pogoditi sut iz driblinga(a vala ni otvorene trojke im nisu jaca strana)Tracy3McGrady je napisao/la:Ma mora se neko priključiti Klayu i Stephu, nema teoretske šanse da ovo sami iznesu.
#Punoljetstvo
Tekma za uzivanciju. Samo mnogi bespotrebno seru umjesto da se prepuste gledanju utakmiceBobadilla je napisao/la:Kakav faul Siakama na kraju druge, čist strip 100%
- invincible1921
- Kontakt:
Igrajj bez KD, srednja zalost kako su odigrali s obzirom na njihove standarde, toronto odlican, i opet samo mimus 6..
Vrh utakmica
Vrh utakmica
=\_1921_/=
A dobro, ponese te nekad neka euforija hehe. Realno su imali preglupih prekršaja na obje strane, da li krenu da kompenziraju ili šta već ko zna.SF6 je napisao/la:Tekma za uzivanciju. Samo mnogi bespotrebno seru umjesto da se prepuste gledanju utakmiceBobadilla je napisao/la:Kakav faul Siakama na kraju druge, čist strip 100%
Meni realno smetaju ovi faulovi za GSW dok kad bude Raptorsima onda se ne ljutim hehe, a ima forumaša drugačijeg stava
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Trenutno korisnika/ca: alemsa, TripleThreat i 6 gostiju.