NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Kakav ulazak Iggyja u drugo poluvrijeme 
i tu se navlaci goldenu, oni su jaci kad nema rodjeMElloo je napisao/la:Od 4 faula rodje ne znam da je jedan pravo cist bio,mozda 2
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Klay zivotinja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- josipmusa2
- Kontakt:
Opet Klay čupa smrdu, kao i obično
Toronto bez poena, totalno pogubljeni
Prerano je bilo
Prerano je bilo
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- AshburtonG
- Kontakt:
5 minuta bez poena...
Gotovo je. 5 minuta bez kosa...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
na SKu vise se cuje draymond na terenu nego srdjan i darko
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Tako je, melji 
Fantasticna odbrana GSWa
bez poena za Toronto, 14-0

Fantasticna odbrana GSWa
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- legenda reala
- Kontakt:
Raspad sistema
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gore otvaranje poluvremena od Portlanda 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Andre Iguodala.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Polako, sleglo se jelo tek od sehura, pa obara, cekaj dok malo stomak proradiharden je napisao/la:na SKu vise se cuje draymond na terenu nego srdjan i darko
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- branimir85
- Kontakt:
Klay se pojavi kad treba,ali vec sto puta vidjeno 3.cetvrtina i warriorsi,sve se zna ali jebh.eno zaustaviti.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sramota početi 3/4 sa 0-14 
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Klay

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Barbarossa
- Kontakt:
Dva puta su poentirali kad Cousins dodaje dok je leđima okrenut kosu i jednom je bacio loptu Greenu sad ovo zadnji put al je bila neprecizna pa nije hvatao , trebali bi više vrtit ovakvu akciju
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Game of runs, vratit ce se Toronto
Vratit ce se ovo u egal ne sikirajte
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."