tu imas mnogo primjera,kao utakmice sa realom,ova nedavno sa seviljom i sa ostalom klapom..
i valdes nije trebao dobit crveni,vec je ovaj igrac iz kopenhagena trebao dobiti javnu opomenu jer je postavio glavu gdje ne treba
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Mislim da Sevilja nije kao prije ali je i dalje jaca od Kopenhagena....Los_Blanos2 je napisao/la:mahhhh jesam sretan..evo cvijetammozda to kod vas slucaj, pa znate
![]()
![]()
Samo realno brate imate srece Kopenhagen mama mia![]()
Da sa jacim protivnicima igra bolje i kad se tu jos i sudija umijesaSevilla nije kao sto je nekad bila
T-MAC je napisao/la:blancose ja znam da se ti salis
Samo mi reci, jesi li ti uopšte gledao utakmicu??ek0 je napisao/la:Nije poenta sto je rezultat 1:1 jer ako cemo realno to i nije previse los rezultat vec je "finta" u tome sto su se danci vise nego dobro suprostavili jer evo gledajuci statistiku ovo je skoro izjednaceno. Posto pratim svaku Realovu utakmicu jedno je sigurno, a to je da protiv Reala ove sezone niko nije imao priliku da pokaze nesto vise od neke sretne kontre ili pokojeg napada iz kojih je palo samo 5 golova. Barcelona jeste igrala protiv jacih protivnika, ali ako gledamo ligu prvaka tu imamo duplo tezu grupu, a bolje rezultate. Jos nesto da dodam, ovo nije prvi put da neko punopravno parira Barceloni ove sezone.
Mandrak je napisao/la:Samo mi reci, jesi li ti uopšte gledao utakmicu??ek0 je napisao/la:Nije poenta sto je rezultat 1:1 jer ako cemo realno to i nije previse los rezultat vec je "finta" u tome sto su se danci vise nego dobro suprostavili jer evo gledajuci statistiku ovo je skoro izjednaceno. Posto pratim svaku Realovu utakmicu jedno je sigurno, a to je da protiv Reala ove sezone niko nije imao priliku da pokaze nesto vise od neke sretne kontre ili pokojeg napada iz kojih je palo samo 5 golova. Barcelona jeste igrala protiv jacih protivnika, ali ako gledamo ligu prvaka tu imamo duplo tezu grupu, a bolje rezultate. Jos nesto da dodam, ovo nije prvi put da neko punopravno parira Barceloni ove sezone.
ko je rek'o da navijam za realMandrak je napisao/la:Ma jah...najjaci su komentari ovih "objektivnih" navijaca Reala koji nisu apsolutno ni gledali utakmicu![]()
a ko je rekao da sam ja na tebe mislio uopšteboom.dll je napisao/la:ko je rek'o da navijam za realMandrak je napisao/la:Ma jah...najjaci su komentari ovih "objektivnih" navijaca Reala koji nisu apsolutno ni gledali utakmicu![]()
![]()
sto onda pitas lika "jesi li gledao tekmu" pa opet poslije pises komentar ? lik ti nije ni odgovorio uopsteMandrak je napisao/la:a ko je rekao da sam ja na tebe mislio uopšteboom.dll je napisao/la:ko je rek'o da navijam za realMandrak je napisao/la:Ma jah...najjaci su komentari ovih "objektivnih" navijaca Reala koji nisu apsolutno ni gledali utakmicu![]()
![]()
![]()
Ma kakvi..Brnjoo je napisao/la:[youtube][/youtube] - Faul Victora Valdesa nad onim igracem Kopenhagena. Za ovo je trebao dobiti crveni!
zalostBrnjoo je napisao/la:[youtube][/youtube] - Faul Victora Valdesa nad onim igracem Kopenhagena. Za ovo je trebao dobiti crveni!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.