NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Nek se Klay povrijedio. Bio je krenuo da ukrade Wardellu on mvp-a sada.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Uzet ce DrayJustin je napisao/la:Nek se Klay povrijedio. Bio je krenuo da ukrade Wardellu on mvp-a sada.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Golden do G5 neće imat igrača da sastavi ekipu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
A nakon one prosle partije, previse je otisao u visine. Cim sam vidio one izjave na pressici, uzeo sam sto su mi ponudili bla bla, kao da je on neki iskusni rutiner, a ne role igrac. Danas je imao vise zicera nego proslu tekmu, pa ni dupli obruc ne bi pogadjao.Kobe Bryant je napisao/la:Sad gledam Siakam krenuo u napadumjesto da ide na Iggya
, mislim bio je blizu Kawhi da ukrade ali kljucan posjed ne ide se u napad, Siakam bas mentalno pao, ovu tekmu
uzasan napad i neke rotacije u drugom poluvremenu
Falilo je tih 7-8p Gasola. Lavovski se borio, ali ofanzivno skorerski je bio ispod prosjeka.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Steph je danas igrao u stilu Hardena, samo 35% FG 
Nije mi jasno zašto ne prave faul na kraju, Livingston i Green imaju loptu a oni ništa, sami su krivi.
Nije mi jasno zašto ne prave faul na kraju, Livingston i Green imaju loptu a oni ništa, sami su krivi.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Baš sam se iznervirao, imaš GSW I mentalne greške, tek 5 min do kraja odigraš odbranu, cijela 3/4 I pola 4/4 nigdje odbrana, doduše kad je izasao Lowry bas je ispadao u odbrani.
Šteta morali su ovo ici na 2-0,
Green MVP, fakat sve radi, kakve akcije za levate kreira a igra najbolju odbranu
Šteta morali su ovo ici na 2-0,
Green MVP, fakat sve radi, kakve akcije za levate kreira a igra najbolju odbranu
Mnogo je Toronto otvorenih šuteva promašio, to ih je uhakalo. 28% za 3 včrs, preslabo ipak. Nadam se da će Klay biti spreman za sledeću, istegnuće loze govore ovi magarci komentatori. Rodjo včrs odličan, Green isto tako, Igoudala izvadio muda kad je trebalo 
Serija 18-0 GSWa je prelomila tekmu, nemoguće da nisu mogli dati tricu, izborit bacanja, polaganje bilo sta
Serija 18-0 GSWa je prelomila tekmu, nemoguće da nisu mogli dati tricu, izborit bacanja, polaganje bilo sta
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Fantasticno ekipno poluvrijeme Warriorsa, ali mozda i jos bolji Kerr.
Lijepo su spustali igru prema kosu svaki put kada bi Raptorsi blitznuli, ili bili preagresivni. Protok i kretnje bili vrhunski, odlicno su znali sta rade i kako reagirati na situacije.
Cousins izuzetno koristio prostor kao i Bogut, Cook i Iguodala pogadjali, Draymond razigravao i bio defakto plejmejker, Steph navlacio igrace na sebe i otvarao igru. Ovakav doprinos cijele ekipe im je muss za pobjedu.
Mada su imali krizu poenterski kako se blizio kraj ali je Toronto nije iskoristio. Tako da kao sto nije trebalo donositi prevelike zakljucke nakon G1, ne treba ni sad jer ovo je izjednacena i neizvjesna serija, pogotovo sa ovim povredama kod Warriorsa.
Lijepo su spustali igru prema kosu svaki put kada bi Raptorsi blitznuli, ili bili preagresivni. Protok i kretnje bili vrhunski, odlicno su znali sta rade i kako reagirati na situacije.
Cousins izuzetno koristio prostor kao i Bogut, Cook i Iguodala pogadjali, Draymond razigravao i bio defakto plejmejker, Steph navlacio igrace na sebe i otvarao igru. Ovakav doprinos cijele ekipe im je muss za pobjedu.
Mada su imali krizu poenterski kako se blizio kraj ali je Toronto nije iskoristio. Tako da kao sto nije trebalo donositi prevelike zakljucke nakon G1, ne treba ni sad jer ovo je izjednacena i neizvjesna serija, pogotovo sa ovim povredama kod Warriorsa.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kawhi isto nista zadnjih 5 min.Sve promasio
- Barbarossa
- Kontakt:
hamstring tightness
jel ozbiljno ovo u košarkaškom svijetu, po komentarima vidim pišu da bi mogao biti spreman za game 3
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Da nije njega bilo ne bi drugi pogadjali. Gravitacija.Tracy3McGrady je napisao/la:Steph je danas igrao u stilu Hardena, samo 35% FG
Nebitno je i ko ce uzeti seriju. Samo nek nam Wardell bude fmvp.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Je li se samo meni cini ili kawhi stvarno igra losu odbranu pogotovo od lopte.. vise puta su mu iza ledja protrcavali i lahko poentirali warriorsi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zavisi koje jacine i stepena.Isto sad da kazes povreda koljena jel ozbiljna,ne zna se na koju mislis.Mislim da klay 100% propusta sljedecu,kasnije cemo vidjetBarbarossa je napisao/la:hamstring tightnessjel ozbiljno ovo u košarkaškom svijetu, po komentarima vidim pišu da bi mogao biti spreman za game 3
#Punoljetstvo
Al cuj povreda Looneya sprained bone. Jel to moguce uopste lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nema šanse, za 4- tu ok, jedino ako nije istegao nego mu se učiniloBarbarossa je napisao/la:hamstring tightnessjel ozbiljno ovo u košarkaškom svijetu, po komentarima vidim pišu da bi mogao biti spreman za game 3
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Bitan je prsten, te individualne nagrade su za igrače koji nikad prsten neće uzeti poput Hardena i Westbrooka.Justin je napisao/la:Da nije njega bilo ne bi drugi pogadjali. Gravitacija.Tracy3McGrady je napisao/la:Steph je danas igrao u stilu Hardena, samo 35% FG
Nebitno je i ko ce uzeti seriju. Samo nek nam Wardell bude fmvp.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislim da samo zglobovi mogu biti iscaseni,kost slomljena.Znaci po teoriji nije moguce,al ko zna lolBrokula je napisao/la:Al cuj povreda Looneya sprained bone. Jel to moguce uopste lol
#Punoljetstvo
Zadnja loza. Zavisi kakvo je istegnuce (nije dobro izgledalo) mada i za najobicnije istegnuce oporavak zna biti 2 sedmice.Barbarossa je napisao/la:hamstring tightnessjel ozbiljno ovo u košarkaškom svijetu, po komentarima vidim pišu da bi mogao biti spreman za game 3
Od kosarkasa sjecam se povrede CP3a u G7 protiv Spursa, u iducoj seriji sa Houstonom propustio prve dvije tekme cini mi se a i kada se vratio nije bio isti.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sto ce pravit faul, 2 poena, 26 secundi, imaju TO,znaci i da gsw potrosi svih 24 secunde, ako ne poentiraju, imaju zadnji napad. Sto ce faulirati i dati 2 poena djabaTracy3McGrady je napisao/la:Steph je danas igrao u stilu Hardena, samo 35% FG
- Barbarossa
- Kontakt:
Bgm dobro hramlje
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.