I njih je bolilo za Bronom
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Samo da hala izgubi, no excuses
i ostalim
sta su govorili its not our fault 
Kompleksi Aleme izgledaalemsa je napisao/la:Samo da hala izgubi, no excuses
I njih je bolilo za Bronomi ostalim
sta su govorili its not our fault
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nije samo sve se vraca
Nije Toronto kriv
Nije Toronto kriv
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hala
Kakav nadimak jbt.Hale kruze blokom
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bitno je za all time listu. Zamisli uzmu cetvrti put prsten da nije fmvp.Tracy3McGrady je napisao/la:Bitan je prsten, te individualne nagrade su za igrače koji nikad prsten neće uzeti poput Hardena i Westbrooka.Justin je napisao/la:Da nije njega bilo ne bi drugi pogadjali. Gravitacija.Tracy3McGrady je napisao/la:Steph je danas igrao u stilu Hardena, samo 35% FG
Nije mi jasno zašto ne prave faul na kraju, Livingston i Green imaju loptu a oni ništa, sami su krivi.
Nebitno je i ko ce uzeti seriju. Samo nek nam Wardell bude fmvp.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Catchy moras priznatBosniaBoston je napisao/la:HalaKakav nadimak jbt.Hale kruze blokom
Normalno da nije kriv Toronto, nit cujes zalopojke iz Golednovog tabora zbog povreda. Igraj i sutialemsa je napisao/la:Nije samo sve se vraca
Nije Toronto kriv
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije lose ali bolje zvuci kad se kaze kratkosilaznim naglaskomalemsa je napisao/la:Catchy moras priznatBosniaBoston je napisao/la:HalaKakav nadimak jbt.Hale kruze blokom
#Punoljetstvo
Cut ce seBrokula je napisao/la:Normalno da nije kriv Toronto, nit cujes zalopojke iz Golednovog tabora zbog povreda. Igraj i sutialemsa je napisao/la:Nije samo sve se vraca
Nije Toronto kriv
Steta za Klaya jer je jedini rega medju ljigavcima ali jebga stas.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sourc.es told The Athletic’s Sam Amick and me that Leonard’s knee issue stems from overcompensating for his injured right quad suffered last season, that cost him all but nine games and basically paved the way for his exit out of San Antonio to the Raptors. His right quad, actually, is fine, and the left knee is the reason you’ve seen him laboring at times.
Ali kakkoooo?Pa njegov ujak kaze da je samo bruise u pitanju.Godinu dana ne mogu "bruise" da saniraju,on i njegovi doktori.
Sto se tice Klaya,loza je zeznuta stvar.Ako je izasao samo kad mu se "stegnula",u sta cisto sumnjam,onda ga je moguce oporaviti za 3 dana.Misic se ledi,masira i generalno pokusava opustiti.Medjutim,ako ima i najmanju povredu vlakana to se mora dobro sanirati.U protivnom,ova vrsta povrede se s lakocom pogorsa i onda si svoje zavrsio.U svakom slucaju,treba sacekati sta ce MRI reci.Ako je blago istegnuce,to je 7 dana.
Ali kakkoooo?Pa njegov ujak kaze da je samo bruise u pitanju.Godinu dana ne mogu "bruise" da saniraju,on i njegovi doktori.
Sto se tice Klaya,loza je zeznuta stvar.Ako je izasao samo kad mu se "stegnula",u sta cisto sumnjam,onda ga je moguce oporaviti za 3 dana.Misic se ledi,masira i generalno pokusava opustiti.Medjutim,ako ima i najmanju povredu vlakana to se mora dobro sanirati.U protivnom,ova vrsta povrede se s lakocom pogorsa i onda si svoje zavrsio.U svakom slucaju,treba sacekati sta ce MRI reci.Ako je blago istegnuce,to je 7 dana.
Ajme kakva sramota, postati po cetvrti put prvak, ne znam kako ga nije stid i sto se ne oprosti od kosarke..Justin je napisao/la:Zamisli uzmu cetvrti put prsten da nije fmvp.
ser del barça es el millor que hi ha !
- Nail for Real
- Kontakt:
Kako ovaj alem ima obraza da se.re za neke igrace meni nije jasno.
Pokrij se majstore i cekaj bar do starta sljedece sezone.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Cuj ovoga sto brine o Kawhiju, pa ja sam sve cure u zivotu brze prebolio 
A nadam se da ce Klay biti uredu, stvarno nevjerovatno koliko pehova ove sezone za Dubse. Inace, Durant bi trebao biti spreman za domace utakmice.
A nadam se da ce Klay biti uredu, stvarno nevjerovatno koliko pehova ove sezone za Dubse. Inace, Durant bi trebao biti spreman za domace utakmice.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne brinem ja o Kawhiu,samo prenosim ono sto pisu,pri cemu se,indirektno pljuje po Spursima i to kontinuirano.Ne mogu vise da spinuju(njegov kamp),pa ne znaju sta ce!?
Samo pogledati i dobro procitati ono sto sam gore postavio...
Cuj decko ima povredu lijevog koljena,koju je prouzrokovao povrijedjeni kavdriceps desne noge,jos od prosle godine!?
Kad je to on igrao prosle godine,pa da mu se povrijedi i koljeno??Kad se mogla desiti ta kompenzacija koja se pominje?
Nadalje,godina dana i sve moguce propustene utakmice ove sezone nije bilo dovoljno da se to sve sanira!??Suplja prica.
Sute o pravoj dijagnozi,koju su jos doktori SA uspostavili,a sute zato sto im u vodu pada teorija o "nastanku nepovjerenja izmedju njega i fransize",cime bi se otkrila prava istina.
Medjutim,sve ce to izaci na vidjelo,kad ispali i TOR na ljeto.
Samo pogledati i dobro procitati ono sto sam gore postavio...
Cuj decko ima povredu lijevog koljena,koju je prouzrokovao povrijedjeni kavdriceps desne noge,jos od prosle godine!?
Kad je to on igrao prosle godine,pa da mu se povrijedi i koljeno??Kad se mogla desiti ta kompenzacija koja se pominje?
Nadalje,godina dana i sve moguce propustene utakmice ove sezone nije bilo dovoljno da se to sve sanira!??Suplja prica.
Sute o pravoj dijagnozi,koju su jos doktori SA uspostavili,a sute zato sto im u vodu pada teorija o "nastanku nepovjerenja izmedju njega i fransize",cime bi se otkrila prava istina.
Medjutim,sve ce to izaci na vidjelo,kad ispali i TOR na ljeto.
Ma pusti ga nije mu dobro, ovo su bas koprcanjaNail for Real je napisao/la:Kako ovaj alem ima obraza da se.re za neke igrace meni nije jasno.
:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Postao ozbiljan troler, ala Greivis.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- invincible1921
- Kontakt:
Bezveze filozofirate. Kratko i jasno nisu mogli da bazen pogode u zadnjih pet minuta. Mimo onih leonardocih 2plus1 mislim da su bili bez kosa skoro 3 mimute
=\_1921_/=
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakva demonstracija Curry gravitacije sinoć 
Pa ovdje zabranjeno ne gotiviti igraca? Gledam finale taj isti je dio njeg, advekatno sve 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.