naravno kao sto je njemu bila cast da gostuje na mocnom enfilduBoixosNois1899 je napisao/la:Svim igračima bi trebala biti čast da budu 2. na podijumu za Balun iza Messija dok god on igra.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
naravno kao sto je njemu bila cast da gostuje na mocnom enfilduBoixosNois1899 je napisao/la:Svim igračima bi trebala biti čast da budu 2. na podijumu za Balun iza Messija dok god on igra.
Ne vidim što da ne. Anfield je jedan od najčuvenijih stadiona na svijetu.Torres_9 je napisao/la:naravno kao sto je njemu bila cast da gostuje na mocnom enfilduBoixosNois1899 je napisao/la:Svim igračima bi trebala biti čast da budu 2. na podijumu za Balun iza Messija dok god on igra.
aqarius je napisao/la:Nejmara..pa gdje njega nađe kraj toliko igračina Gerarda,Lamparda,Anrija,Drogbe...on hladno stavi NejmaraFinn je napisao/la:Hajde budi dobar i obriši ovaj post. Usput i traži od admina da ti obrišu profil.thanus je napisao/la:koliko je zlatna lopta bezvrijedna nagrada govori i to da je neymar nije do sad nijednom osvojio tako da je smiješno polemisati uopšte u vezi toga
Da, zato Wenger i Mourinho govore kako je Millerntor stadion razlog zašto St.Pauli dobro igra u knock out fazi.thanus je napisao/la:Anfield je moćan kad se pjeva pjesma, a inače St.Pauli ima vatreniju atmosferu.
momak pokušava da poredi nogometne kapacitete St.Paulija i Liverpoola, uradio sam neke analize i provjerio u svojoj bazi podataka, čini se da imaš autizam, žao mi jesve5 je napisao/la:Da, zato Wenger i Mourinho govore kako je Millerntor stadion razlog zašto St.Pauli dobro igra u knock out fazi.thanus je napisao/la:Anfield je moćan kad se pjeva pjesma, a inače St.Pauli ima vatreniju atmosferu.
Ljeto je ključno: VvD mahmuran ima šansu da podigne trofej Lige nacije (s tim uzima zlatnu 100%), dok Messi možda nešto uradi sa Argentinom protiv Japana i Qatara pa da ima neke šanse.
Ako ništa ne bude od navedenog onda trojac VvD, Salah i Mane odlučuju, zavisi ko pogura LFC do 2 ili 3 trofeja u par mjeseci...
Neće, Messi je apsolutni favorit. Van dijk dolazi uobzir ako uzme sa Nizozemskom Ligu nacija, a isto tako može i Messi osvojit Copu (ne možecoelho41 je napisao/la:Biće kmečanja skauzera kad VVD ne uzme balun ko čto smo mi kmečali za Riberija 2013.
Bukvalno forum zadnje 2 godine, i mogu reć da sam ponosan na toBoixosNois1899 je napisao/la:Jbt šta je ovo, više niko živ izgleda ne čita ni šta je napisano i nego samo ovako neku glupost lupi i samo ti preostaje da se nasmiješ na to![]()
U zadnje dvije godine jedina tema da je valjala je Vranješova. Ovo ostalo je Bože sačuvaj.Osim13 je napisao/la:Bukvalno forum zadnje 2 godine, i mogu reć da sam ponosan na toBoixosNois1899 je napisao/la:Jbt šta je ovo, više niko živ izgleda ne čita ni šta je napisano i nego samo ovako neku glupost lupi i samo ti preostaje da se nasmiješ na to![]()
Pa tvoj miljenik je znao dobijati zlatne lopte i kada je u LP zabio 16 golova Malmou, Shaktharu, Romi i Wolfsburgu, a nijedan protiv PSG-a, Citya i AtleticaanonymousHD je napisao/la:Messiju dati Balun jer je trpao levate po Španiji, a choko protiv prvaka Europe. Eh.
VVD je apsolutni favorit za ovu nagradu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.