20/21 po planuFudbal je napisao/la:Da li dolazi do skracenja lige na 10 klubova u skorije vrijeme?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mislis po planu, u 20/21 bi igrale 12 ekipa i ispale 4?MortemHz je napisao/la:20/21 po planuFudbal je napisao/la:Da li dolazi do skracenja lige na 10 klubova u skorije vrijeme?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To bi trebalo sezonu prije ondaKenoRob je napisao/la:Mislis po planu, u 20/21 bi igrale 12 ekipa i ispale 4?MortemHz je napisao/la:20/21 po planuFudbal je napisao/la:Da li dolazi do skracenja lige na 10 klubova u skorije vrijeme?
to je onda ova sad sezona 19/20 a niko nista ne capri...
-
Pitaristok
- Kontakt:
da, narednu sezonu bi ispala 4kluba, ali cim nema da spominju to, znaci da nema dogovoraKenoRob je napisao/la:to je onda ova sad sezona 19/20 a niko nista ne capri...
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Zna li neko kada ce se znati raspored za sljedecu sezonu? Kada bude izvlacenje otprilike?
Forzza Velez
Sta bi sa reflektorima ?
Prvo to zavrsiti zajedno sa makar jednom natkrivenom tribinom i zavrsenim terenom.
Pa nek onda skracuju koliko hoce.
Prvo to zavrsiti zajedno sa makar jednom natkrivenom tribinom i zavrsenim terenom.
Pa nek onda skracuju koliko hoce.
!
Pa imao je 2 igraca u odbrani, 4 poluigraca (2 u odbrani) i hrpu majmuna s kojim bi svi ostali ispali.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Konto sam da je prije i eto sta je razlog. Ali opet vidis da je vise forsirao defanzivno. Bolje je da ste ga se kutarisaliPenaltiky je napisao/la:
Došao u Septembru '18. Kakva njegova želja to je onaj smrad Karić sastavljo.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Mladost i Radnik upitni za reflektore a Velez ce zavrsit sad na pauzi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa dobro, ima još vremena do toga ali sam i sam skeptičan po pitanju toga. Vjerovatno će prolongirati za 21/22.Pitaristok je napisao/la:da, narednu sezonu bi ispala 4kluba, ali cim nema da spominju to, znaci da nema dogovoraKenoRob je napisao/la:to je onda ova sad sezona 19/20 a niko nista ne capri...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Dosao je ja msm da je 3. kolo bilo, nit je doveo jednog igraca nit ista, niko u njegovom mandatu nije dosao. Hajd makar znamo ko ce se sljedece sezone boriti za opstanak, sad nema nerviranja na podjebavanjaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pa brato 2 godine je tu. Valjda su ti igraci njegova zelja bili ili mu je neko dovodio igrace. Ako je ovo drugo trebao je davno oticiRollingPaper je napisao/la:Kakav bi ti fudbal igro sa veznim redom Pršeš, Ćivić i Alispahić koji nije mogao bit standardan u 2 HNl. Šuti Bgt.miky_hz je napisao/la:Ode Nala demagog i njegov fudbal izbi nabi
Opet taktički dobijao Husrefa na svakoj tekmi. Kakav bi omjer bio da je Nala imo 6 najboljih igrača lige u prvih 11?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Zato imamo tebe pametnicuzagor1987 je napisao/la:Ovo je najgluplji lik ikad ovdje. Stavi naziv sjeverna makedonija vrijedjas ovdje forumase Grkerishovski je napisao/la:Vjerovatno Atalanti..belosevic28 je napisao/la:Kome smeta evropska sloboda?!![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
A jesi ofanzivno kreno!VolimVelez je napisao/la:Ne sjecas se ti balavac. Cak ti je i novopeceni umjetni ustaski politicki klub svinjski stariji od tebe a nastao 1994 u medjunozju.Rigoletto je napisao/la:Svaka cast na brojkama, zato i pitam za autobus jer ovakve slike iz vrapcica do sada nisu bile slucajNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Aston Vila prva pocela prozivati gradski klub sa 300 stovatelja protiv Radnika u borbi za tituluoprase nas kompleksi prema tom gradskom klubu gdje iglu ne mozes baciti na tribine kada igra
![]()
Jada ovog. Ko ce ostat od tebe sada kad ti je raspust.. visices na internetu
Polako sine, odavno nema bunkera!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Rigoletto je napisao/la: Nema potrebe da se citiramo, svrati u centar u Salakovac i prođi sve razine integracije pa ćemo komunicirati
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
[quote]
taktički dobiti nekoga rezultira pobjedom, cviko ima 1(od 3) u 90 i nekoj minuti na guzove, sa umornom ekipom FKS....
taktički mu treba zabraniti ulazak u BiH
ono dobilo nekoga....
[/quote]
Nalic talenat za treniranje, haman ko Cadikovski za fudbal
taktički dobiti nekoga rezultira pobjedom, cviko ima 1(od 3) u 90 i nekoj minuti na guzove, sa umornom ekipom FKS....
taktički mu treba zabraniti ulazak u BiH
ono dobilo nekoga....
Nalic talenat za treniranje, haman ko Cadikovski za fudbal
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ma jok, odmaram, čekam prozivkuVanja8 je napisao/la:Đe si Oske,ja sinoc pisem da vidim sta bi s tobom...Bio sam dobio info da ti je Doglupavko zabranio da se javljas...Osim13 je napisao/la:Bez jedno 47 transfera u 6 mjeseci realno ti nemaš šta tražiti u ovoj Ligi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pošto sumnjam da igdje postoji integralna statistika, da li navijači pojedinih klubova imau podatke o recimo top 5 igrača po nastupima za njihov klub u PLBiH? Ili recimo strijelcima? Da li bi se mogla ovakva statistika ikako popisati 
Hantraga je napisao/la:Pošto sumnjam da igdje postoji integralna statistika, da li navijači pojedinih klubova imau podatke o recimo top 5 igrača po nastupima za njihov klub u PLBiH? Ili recimo strijelcima? Da li bi se mogla ovakva statistika ikako popisati
Ima na transfermarktu dosta statistika za nase lige.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Imas i na ss.ba Udes na tabelu, kliknes na tim koji te interesuje i izbavi za svakog igraca statistika.Hantraga je napisao/la:Pošto sumnjam da igdje postoji integralna statistika, da li navijači pojedinih klubova imau podatke o recimo top 5 igrača po nastupima za njihov klub u PLBiH? Ili recimo strijelcima? Da li bi se mogla ovakva statistika ikako popisati
All-Time First Yugoslav League table
Mislim da je ovo presedan da RS pristane na nesto prije federacije, pogotovo u fudbalu, moguce da hoce da izvuku kesa od saveza za tu odluku federalci...kako god bas je bruka...MortemHz je napisao/la:Pa dobro, ima još vremena do toga ali sam i sam skeptičan po pitanju toga. Vjerovatno će prolongirati za 21/22.Pitaristok je napisao/la:da, narednu sezonu bi ispala 4kluba, ali cim nema da spominju to, znaci da nema dogovoraKenoRob je napisao/la:to je onda ova sad sezona 19/20 a niko nista ne capri...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.