EDIT Za Panica : Bravo momak
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Baho zna samo reci : "Bravooo majstoreee" da nije Sabanovica patnja 
1921-2011
Ma Baho je ziva komedija 
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Meni su dva najludja komentatora oni sa Eurosporta(Srb.) sto su komentarisali Africki kup nacija prije 2-3 godine..neznam kako se zovu ali su ljudi odvala ziva,nesto poput Sase Vugdalica...
RIP SALE VILENJAK
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kemo: Kako je sada Pavlyuchenko dodao loptu do Sneijdera, Holanđanin bi mu se mogao zahvaliti čokoladom nakon utakmice". Koji duduk 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ahmetovicu dabogda ti Crouch uvalio ENGLESKU kituu na ENGLESKOJ travi pred ENGLESKIM navijacima, i sve to propratila ENGLESKA stampa
mozete li biti bar nekad neutralni, j-balo vas favoriziranje engleza
mozete li biti bar nekad neutralni, j-balo vas favoriziranje engleza
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
HAHAHha,kaze na FTV na ovom pregledu....."Kopenhagen dobra ekipa..blabla....doveo i iskusne holandjane poput Jaspera Gronkjera"

RIP SALE VILENJAK
Mont0 je napisao/la:Lajkujem teMislim, komentar
hahhahaahahaa ma vala mrzim kad se ovako ofirno svrshava, bilo ko da je u pitanju
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
Glavni Moderator
- Kontakt:
RKO je napisao/la:HAHAHha,kaze na FTV na ovom pregledu....."Kopenhagen dobra ekipa..blabla....doveo i iskusne holandjane poput Jaspera Gronkjera"
![]()
![]()
RKO je napisao/la:HAHAHha,kaze na FTV na ovom pregledu....."Kopenhagen dobra ekipa..blabla....doveo i iskusne holandjane poput Jaspera Gronkjera"
![]()
![]()
pomiješo čovjek, valjda misli ako je igro u Ajaxu da je Holanđanin
kemo je bio bas nadahnut sinoc. ja sam oplakao slusajuci njegove provale. kotunjo, pa cokolada, pa onda prica nesto modric (il neko drugi) je prodao biciklo a crouch nije prodao biciklo al je bila super fora il tako nesto... ma samo je valjao gluposti... sigurno je bio malo pod gasom
You are someone else I am still right here
Kako se zove ovaj komentator sto je prenosio Sarajevo-Siroki,kako lik ofirno navija za Sarajevo to je strasno,Silic dade gol on kao da je lopta na centru,onda prilika Sarajevo dere se kao da repka igra. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zoran Suko, fudbalska neznalica.Devil je napisao/la:Kako se zove ovaj komentator sto je prenosio Sarajevo-Siroki,kako lik ofirno navija za Sarajevo to je strasno,Silic dade gol on kao da je lopta na centru,onda prilika Sarajevo dere se kao da repka igra.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
ma on je Borčevac 100% a da je neznalica to jeste definitivno.gollum je napisao/la:Zoran Suko, fudbalska neznalica.Devil je napisao/la:Kako se zove ovaj komentator sto je prenosio Sarajevo-Siroki,kako lik ofirno navija za Sarajevo to je strasno,Silic dade gol on kao da je lopta na centru,onda prilika Sarajevo dere se kao da repka igra.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Je l' se samo meni ucinilo da je Kristic svrsio kad je Real izjednacio u 94.?
Il' inace onako vristi, stenje, ispusta- nazovimo ih "animalne" zvukove.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma Kristić je im'o ili 2 na golove ili X na kladionici(ne znam kako bih drugačije objasnio ono njegovo navlačenje na Real). Najjače je ono:"Ako je sada Abatte povrijedio koljeno, sam si je kriv"(a Ronaldo ga nije mog'o bolje pogoditi u isto).
Čovjek je sramota za ovu profesiju(doduše, svi na BHT-u i FTV-u su takvi, tako da...).
Čovjek je sramota za ovu profesiju(doduše, svi na BHT-u i FTV-u su takvi, tako da...).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da, pogotovo na Webb-a i Cristiana, cak je jednom rekao "pogledajte Webba, uhh kako je samo gradjen"ribery je napisao/la:Je l' se samo meni ucinilo da je Kristic svrsio kad je Real izjednacio u 94.?
amater zesci
Amine mi Suko nije potrefio danas 3 puta zaredom tacna imena igraca, pa kakav kloc majko moja. Tamo dribla onaj Kojasevic, a on govori Suljic, a Suljicu dres do koljena dodje, ima dugu kosu, nidje veze sa Kojasevicem.Devil je napisao/la:Kako se zove ovaj komentator sto je prenosio Sarajevo-Siroki,kako lik ofirno navija za Sarajevo to je strasno,Silic dade gol on kao da je lopta na centru,onda prilika Sarajevo dere se kao da repka igra.
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.